Tataratatira me iznevjerio,a sem toga puno se popilo pa i nije bilo bas najpametnije . . . Ma sve to na stranu,moglo se i izadji na skijanje, al nisam imo dobro odijelo,to je najcrnje,pa nisam htjeo da se brukam sa nekim dzu-bu markama . . .
Pogled za štampanje
Zalosno prijatelju, zalosno. Nisam od jednog alpinste ocekivo da je pozer. Pa ja bi se spustijo, pa makar i u gacama 'Kljuc-Sarajevo' i bakinom vunjenom kompletu marke "Sirogojno".
PS
E administrator. Ja sam ovjde spomenuo par firmi, u kontekstu jel. Spominjaje ovih renomiranih firmi u ovom postu, nema promotivno nego pezorativno znacenje. :sm011:
jeste, javio se Marko sa tom idejom i rekoh mu da ne budali :couto:
tegliti opremu do gore slike radi previše je i za mene
ako je do toga idemo biciklima...
još nemam zimske gume na autu...
ps
znači Manijaci u novom "autfitu" sa parolom
svi ko jedan, jedan ko svi...dajte bar brojeve stavite, da vas možemo razlikovati hehe dobro izgledaju, al' da vidiš Stevu šminkera :sm004:
A sta da ti kazem Krecho prijatelju . . . onaj ko zna dobro skijati moze proci na stazi i sa nekim dzu-bu odijelom,niko nece reci "vidi papka sta nosi" nego ce svi reci "al dobro skija" ,a ja nit imam sminkersko odijelo nit sam neki skijas tako da je pametnije bilo da ostanem uz pivu . . .:dziveli:
:sm018:
[QUOTE=tataratira;23645]E imas dosta punata kod mene, zbog negiranja radne obaveze i prkosenja vremenskim nepogodama kad je skijanje u pitanju, ali da si jos izaso na Golu sa sve opremom………………Citirati:
jeste, javio se Marko sa tom idejom i rekoh mu da ne budali :couto:
tegliti opremu do gore slike radi previše je i za mene
Imo bi kod mene 10 punata plus jednu bonus-puntu.
Elem, da si odradio hike&ride………..bio bi kod mene ubiljezen kao CAR za vjeke vjekova!!! Vako, se nazivash skijasem, ali nisi josh. :bootyshak
Ee, to bi tek donjelo extra bodove.....doin extreme.Citirati:
ako je do toga idemo biciklima...
Fakat. bez zimskih guma nisi ozbiljan skijas, odbijam 5 punata :sm018:Citirati:
još nemam zimske gume na autu...
znas onaj quote iz 'Mi Nismo Andjeli', kad Zoran Cvijanovic kaze kriminalcu s kojim djeli cheliju: "Jel ti to dres?".Citirati:
...dajte bar brojeve stavite, da vas možemo razlikovati
A krimos kroz reshetke dobacuje: "Pandur! necu da delim cheliju sa manijacima": :sm022:
@Alpinista: ako jednog dana budes upoznao nasu ekipu (a iskreno se nadam da hoces), videces da to nisu sminkeri vec pravi zaljubljenici u sneg i planine :)
Krecho,mislim da bez potrebe pronalazis sebe i svoju ekipu u mojim postovima,pogoto sto se nijedan post ne odnosi na vas . . . al dobro,ako je to tvoje misljenje, ok,ja to ne mogu promjeniti.:ok: