magfire 12 magfire 12 :sm011: :sm011: :sm011:
Pogled za štampanje
Predlažem ti mix :D: Magfire 14 ;).
kupio je Oggy Magfire Magma, to je kao 14ka...ipak ima ;o)
ako nista probaću je
E xebaji ga, nemoram ti reci kolko mi te zao. Da je neki bezvezni snijeg pa ni po jada nego ovaj klasicni puderash……..ozdravi brzo i pravac ne utabani tereni ostace valjda sta neugazeno…..
A za te skije……. pa nemo da se zayebavash, ja mislio ti vec pazarijo……..pa ti vec imas skiju koja je totalno orjentisana na pistu, ako uzmes SW onda imas jos jendu takvu samo ‘rekreativnih’ performansi, koji ce ti to???
UZMI MAGFIRE 12, pa i to su daske prvenstveno za stazu………. ako se pokajesh ja cu ti ih odma odkupit. (jel duzina makar 176???), nemoj krace, syebaches merak za offpistu.
ako slucajno ima oko 185 cm uzimi ih bez puno razmisljanja, ako se ti ne zaljubis 'u njihaa' zaljubi cu se ja, ba.
e hebo se ti!!!!! 'naash? :sm008:
sto ne uze??? ja bi ti je doplatio ako treba:sm022:
Cekaj jel ostala makar ta Mag 12-ka??? uzimaj ne cekaj, samo mojne ispod 176cm
a sta kazes??? ko je uzeo???? oggy??? onaj isti oggy sto je reko: "magfire - :hair:"; "shiroke 82mm u struku :hair:" ??? hahahaha.
Oggy chestitam, super izbor,
PS
OVaj forum ce uskoro da propadne. nece vishe biti diskusija o skijama svi ce prec na 80 i 90 milimetara........
Neka, neka bas mi je drago
ako kupim SW 14 ti si kriv !!!! :o)
odo popodne i po pancerice...kazu Atomic B10 nisu loše, crvene Atomic
homoseksualne :o)
ima i neka Nordica zayebana..neke od to dvoje
nisam pazario, pare su bile upitne...čuvao za skije kupio biciklo
pa opet za skije, pancerice....već sam gladan ;o)
Ako uzmes SW14 ogradjujem se od bilo kakve odogovornosti:sm008:
A Atomic pancerice? pa nema veze imaces gay-look, a to znaci ne libish se ni svoje zhenske prirode...to je cool, onda si tek pravi ski-macho. dobro izgledaju te B10, a koja Nordica je u pitanju??? reko sam ti da sam i ja nedavno probavo neke speedmachine 12 od prosle sezone, al im je flex slab.
Magfire Magma se u USA prodaje, tj. prodavaće se iduće zime pod imenom Magfire 14. Geometrija je potpuno ista kao Magfire 12, samo je skija još tvrđa (dupli titanijum).
Na dužini 176cm je radijus 17,2m, dok je na 168cm radijus 15,4m.
Metematika kaže da je razlika u površini oko 5%, a razlika u radijusu oko 12%. Samim tim, ja preferiram 168cm, ali ću probati i 176cm (ako me Tataratira pusti). Jest da je 168-ca 34cm kraća od mene, ali mi je mnogo sjela pretprošli vikend.
Gore spomenuti SpeedWave 14 ima radijus 14,4m na dužini 176cm.
tataratira druze neces valjda da batalis atomica ???
Cime cu ja sad gore ljude u nesvest da saljem ? :)....bez zajebancije, nadam se da je onom covi ok...:confused:
Uzivajte za vikend, a mi cemo na Kopaoniku....pa da se sledeci vikend ili onaj tamo negde nadjemo svi zajedno :ok:
Stekane prijatelju, da zayebemo matematicke proracune, ako budes imo zelju i priliku pa da probas te obje skije na nesredjenom terenu pogotovo nekom cjelcu, mislim da ces postati vjernik.....uvjeri ces se da je razlika izmedju 168 i 176 cm nebo i zemlja, povrsina skije je manje relevantna.
Duzina je primarna stavka zbog stabilnosti u dubljem snijegu, kad bi sad kupovo neku allmountain skiju kao Magfire, s namjerom da je koristim svuda, ja bi je kupijo u duzini od 184cm bez razmisljna.
Ps
Pogotovo na tataratirinu visinu, greota bi bilo da nabavlja nesto krace, a zove se allmountain skija.