Ko je razumeo Stekana – shvatiće:sm004::ok:
@Pop67 i svim ostalim MANIJACIMA: HITNO, ali HITNO!!!! potreban logo SkiManijaka u elektronskom obliku!!!!! Ne dolazi u obzir ovaj sa kačketa slikani za avatar, već originalni file.
Pogled za štampanje
Ko je razumeo Stekana – shvatiće:sm004::ok:
@Pop67 i svim ostalim MANIJACIMA: HITNO, ali HITNO!!!! potreban logo SkiManijaka u elektronskom obliku!!!!! Ne dolazi u obzir ovaj sa kačketa slikani za avatar, već originalni file.
daj mail... imam corelov fileCitirati:
Originalno postavljeno od SkiBata
oops!!! pardon... u stvari nemam logo, imam samo oba natpisa SKI MANIAC, ako moze to... saljem o'ma'
sad imam toliko... jbg...
Pa ne gradim ja Skadar na Bojani Mitjo... uh druze, ne staj mi na muku, na'eb'o sam... skroooooooz....Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
@hehehe: 'FALA PUNO!!!! Sad sam vid'o! Čuj vid'o, skin'o!!!:ok:
Nadam se da će da posluži. Ali, i dalje ostaje molba za kusur znaka... Pa, kad bude...:yay::dziveli:
Pope,Pope jesu li to tebe oci pocele da izdaju u cvjetu tvoje najranije mladosti kad najljepse cvjetavas.Prvo ja sam predlozio 10-11mj za odrzavanje dana Ski Manijaca,a Vrag je predlozio da to bude oko EXPOZIM-a i ja sam ga samo podrzo u tome racunajuci da ce nas se jako puno skupit u te dane u BG.A drugo moj odgovor Vragu se odnosio samo na dolazak na EXPOZIM,znaci nikakav dan Ski Maniaca nije spominjan.Moji prijedlozi su bili ja se nadam dobronamjerni,gledajuci da nas se sto vise skupi.Sto se tice mjesta i vremena ja cu dati sve od sebe da se pojavim,ma gdje god to bilo:sm018: .Citirati:
Vujche nista mene jos uvek ne izdaje,obzirom da si spominjao 10-11 mesec, a EXPO ZIM je nekako bas u krajem 11 i pocetkom 12 meseca,a obzirom na podrsku Vragu ja ne znam sto ti mislis da me bilo sta izdaje,samo sam ti skratio put prijatelju moj za 200 km i dodao mogucnost da skijas dva dana kao i svi mi!Usput ja sam ti neka posebna vrsta ne CVETAVAM u prolece,ja CVETAM ZIMI kada sm na skijama!Znam da nista nisi mislio lose jer nisi kvaran posto si skijas i SKI MANIJAK.POzdrav!:dziveli: :yay:Citirati:
Originalno postavljeno od vujche
Te dan ovaj, te dan onaj. Ako mene pamćenje u ovoj mojoj penziji još uvek dobro služi, čini mi se da smo se saglasili (možda ne zvanično) da PRVO OFICIJELNO okupljanje manijaka svake godine bude na dan 25. septembra. Ove godine - u Beogradu. Na taj dan je, ako se ne varam, negde oko 20,35h Crazy Kong prvi put javno spomenuo ideju da se formira grupa pod imenom SKI MANIJACI. Taj dan je stoga uzet kao ROĐEN - DAN udruženja, termin za prvo zvanično okupljanje (na suvom:glavaozid) i sprovođenje aktivnosti u vezi s obeležavanjem datuma kao takvog:dziveli::cug:.
DAN SKI MANIJAKA zamišljen je kao centralno godišnje druženje SKI MANIJAKA na snegu:ski:, otuda i ideja da to bude 14.02. odnosno, nakon konsultacija levo-desno vikend u februaru.
Naravno, tu su i sva ostala druženja/skijanja/okupljanja i sl. Ova dva mu dođu kao zvanično „suvo” i zvanično snežno.
„A PROBLEMI - REŠIĆE SE!”:cool:
@ Bata: :sm017: :sm017: :sm017: :sm017: :sm017:
Bice i kusur, nadam se uskoro (dok resim ovo sa Skadrom na Bojani, tj. Lepenici... ("...tekla rekaaaaa, tekla, tekla reka Lepenicaaaaaaaaaa....."))Citirati:
P.S. Vidis koliko sam puk'o... pevam od muke...:glavaozid :glavaozid :glavaozid
@hehehe: Tako ti je to kad se družiš sa dunđerima!!!!:glavaozid:glavaozid
Dan ski manijaka mora biti na snegu.
Ja sam takodje zainteresovan za glecer.
Pozdrav
Mozda i nije tako lose druziti se sa dundjerima,malo kuckas izgubis 250 kalorija,preneses 100 starih cigli igubis 1000 kalorija....je.. te mozes da napises knjigu KAKO BRZO SMRSATI.Citirati:
Pozdrav za hehehe-a i da se sto pre resis majstora!
Hvala na pozdravu druze al veruj mi, znam mnogo lepse metode za gubljenje kalorija... (da ne bih pisao detaljno o svakoj*, navescu samo jednu... skijanje)Citirati:
*malo sam janpi, samo malo...
Pozdrav svim manijacima, ski manijacima...
Tako mi se zalomilo, jbg...:)Citirati:
@hehehe...:
1. Ko se druži s dunđerima – ima para da zida ili...
2. ...već ima sazidano, pa renovira!
3. Ko ima para??? CRVENA BURŽOAZIJA!!!!!!
DOLE CRVENA BURŽOAZIJA!!!!!!!!!! :couto:
ŽIVELA RADNIČKA KLASA!!!!!!!!!!!:sm019:
Šala mala, druže, nemoj ljutiš!!!!:dziveli: Navijamo za tebe da izbaciš te dunđere iz kuće, pa da nas pozoveš u renoviranu gajbu, da ti je natenane, porušimo!!!!!:dziveli::cug:
Ma druze ni L od loseg,da smo zajedno bili i raspravljali oko ovoga uz:dziveli: :cug: ,vidio bi da se u stvari malo zajebavam.To su male mane foruma sto se neki postovi drugacije protumace nego sto jesu.Kao sto rekoh di god da bude Dan Ski Maniaca ja cu dat 200% od sebe da dodjem.Ja moj dolazak vec sad potvrdjujem 90%,a onih 10% ce mo ostavit u slucaju ne daj boze neke bolesti ili nekih problema:yay: .Citirati:
Ovo cemo zaliti najverovatnije sa "sponzorskom" gajbom MB piva!Citirati:
OPAAAAAAAAAAAAA Mitjo!!!!Citirati:
Da li ja to dobro naslutjujem da tjemo po defaultu da budemo janpi od MB-a????
Citirati:
I ja kazem UAAAAAAAAAAAAA!!! :)
P.S. Tacno je samo pod 2. a i to je moranje, jbg...
Uf,vidim da ce biti borbe,zestoke:dziveli: .Citirati:
Mitjo, pazi da ti zid bude ravan, nemoj da boodes janpi, izdrzi jos par dana!Citirati:
Originalno postavljeno od hehehe
ojlal...ej o čemu vi tu pišete,sorry nisam tak često,ali barem nekaj da napišem.....manijačica
UTI
dunđer???????
Jao MITJO kako ce to da bude,pa oni ispred prodavnica kada nas vide ima da kazu da su AMATERI....:dziveli: :cug: :glavaozidCitirati:
Originalno postavljeno od hehehe
Mali MITJO,zid je uvek ravan,a mi ga samo u razlicitim stanjima drugacije opisujemo,ma kao da sam 1 u mladosti isti taj zid razbijao glavom i obrnuto...:glavaozid :glavaozid :glavaozid :glavaozid :sm017:Citirati:
Originalno postavljeno od Krecha_86
Uti,Citirati:
Originalno postavljeno od uti
dundjeri su ljudi koji rade na gradjevini a zidarske struke su,a nas hehehe upravo prolazi kroz renesansni perod preporoda svoga doma pa se malo salimo sa njim.Da li ces ici u "PROVANSE"! Pozdrav od SKI MANIJAKA:dziveli: :sm018:
Jao brate,zamisli ritam,9.00 na stazi podesavanje skija,pa po 1 MB(ili slicno),prva zica zagrevanje,pa 1 opet i tako redom,bice tu i borbe za zivot!:glavaozid :glavaozid :glavaozidCitirati:
A rekli smo da ne pijemo vise (a ni manje) izgleda:ok:Citirati:
Symone ja cu biti konobar,stoji sto sam rekao!Citirati:
Originalno postavljeno od Symon
Ok u mom si taboru :yay: :ok:Citirati:
Moramo i KECELJE stampati sa SKI MANIJAK!Citirati:
A bez opreme nista sto je i normalnoCitirati:
Bato ima da budemo atrakcija,gde god da se pojavimo!:sm017: :dziveli: :cug: :yay: :sm019:Citirati:
ojllaal..thx za objašnjenje,ovo dunđer..ja imam jednog učenika,koji se tak preziva..još ne znam za Provance,no onak 90% da ću ići,samo ne znam datum...uhhh bilo bi ludo se skijat i uživat...manijaci..pozdravlja vas manijačica...nadam se da ste dobro,ja sam danas bila na Sljemenu,e da nisam se skijala;-)))..malko sam planinarila
Joj, rechi podrshke... mislish da bude ravan kako bih posle lakse :glavaozid :glavaozid :glavaozid :glavaozid :glavaozid ???Citirati:
Originalno postavljeno od Krecha_86
Hvala Mitjo, mali Mitjo!
Yesss!!! Super, taman su me dundjeri navukli na "zidarsko"...Citirati:
P.S. Za neuputjene, "zidarsko" pivo je ono od pola litra, a posto je zidarsko onda se zove jos i "pivo od pola kila" ili "veliko"...:sm004:
Uti, nije ti Pop objasnio najbolje, dundjeri se zaista bave zidanjem ali to su ljudi koji ti oderu kozu s ledja i tvoj novac ocas postane njihov (na vise nacina....)Citirati:
ojlalla...ajde da me bar neko doživljava od vas manijaka......manijačica uti
Lenka Dunđerski, Laza Kostić, Santa Maria della salute.... http://www.srpsko-nasledje.co.yu/sr-...rticle-11.html
Shta je ovo???
Pa zar malo vrucine moze smetati SKI MANIJACIMA da napisu par slova?
Mislim, stvaaaaaaaaaarno.... citav dan ni jednog posta... sta ce tek biti kad pocnu prave vrucine?
Pozdrav manijacima i manijacicama!