Hvala za lepe informacije :ski:
:dziveli:
Pogled za štampanje
Hvala za lepe informacije :ski:
:dziveli:
Da li ima neko iz Bg ko ide u subotu na skijanje, a da ima mesto viska u kolima. Normalno podelili bi troskove.
Idem ja,ali iz Valjeva...a i nema mesta...:D
Gibi kad ides sutra na divcibare?
info sa planine : danas su utabali sneg na stazi. ima oko 30cm snega, ali ga je ipak malo za uzivanje u voznji. Ima dosta kamenja pa poterajte gore neku matoru opremu...Pozdrav
Nismo te ispalili...mi idemo ali krecemo do 10h najkasnije....ne mozemo pre jer imam nekih obaveza...:D:D
Zasto lazes ljude...?? :D
A moramo malo na malu stazu jer treba da drzim neki cas.....ne mogu lika koji prvi put staje na dasku da pustim niz novu stazu..:D
@Grimani...jesi lazov...:D
pa dobro aj niste ispalili al ipak sam ocekivao od vas jutarnju akciju..aj sad radi to pa se vidimo na stazi!!!ludaja...imam da ginem na ovim novim skijama :/
@detchkotzar
gde ima kamenja? u kom delu staze? zzzzzz
Lele:dontknow:
dosao sam oko 10 pola 11 na stazu i vejao je sneg medjutim, bio je dosta mokar i slaba je bila vidljivost...Oko 14 mada mozda i pre se pojavila neka magla i zatim se sve razvedrilo i na kraju opet magla...
Staza je bila ok, malo HUBS malo powder kako gde nisam naisao na kamenje
a sto se mene tice ja sam se izmucio:
pucanje veza, srecom uspeo sam da ga zasrafim naravno uz cekanje srafcigera i tako to malaksalost velike skije(nedostajao mi je HeaD) a nedovoljna pripremljenost, e to sam skontao prvi put u zivotu shit jbg)
peh za pehom
Grimani,zanima me stanje na putu,da li si isao preko Bukova?