Brz oporavak jovanitZe.
Pozdrav
Pogled za štampanje
Brz oporavak jovanitZe.
Pozdrav
hvalaaaaaaa :)
hehe, ja te ne poznajem ali brz oporavak i nazad na bord, pozdrav
Pozdrav svima potpresednik DRAGON i ja se vratismo sa radio emisije na studiju B,mogu slobodno reci vrlo zadovoljni kako je proteklo, a moram da istaknem i naseg domacina gospodina Dragana Popovica koji nam je omogucio jedan opusten i prijateljski razgovor!
Ako je neko slusao emisiju voleo bih da je prokomentarise da cujemo kako je to izgledalo pored radio aparata!Veliki pozdrav svima!:dontknow: :sm017:
Ja nisam slusao (bio sam na putu) ali bih rado cuo kako ste nas predstavili (mada ne sumnjam da je bilo dobro), pa molim ako je neko uspeo i da snimi tu emisiju, bilo bi lepo da taj zapis konvertuje u .mp3 format i da je ovde postavi kao attachment.Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
Pozdrav!
Ja sam snimio, sad sam na faxu pa kad budem dosao kutji, prebacitju u MP3 i uploadovati.Citirati:
Originalno postavljeno od hehehe
Pozz
Koristim ovu priliku da se posebno zahvalim chlanovima Oggiju i Fauleru koji su me na Brezovici poduchavali PMOV-u (iz informacionih sistema) jer sam na kolokvijumu iz istog dobio 10ku!!!
Bravo Mitjo... (shtreberu ni jedan!!!) :sm021: :sm021: :sm021:Citirati:
Originalno postavljeno od Krecha_86
To Mitjo... bitje nesto od tebe! :)Citirati:
Krecho,
manje uchi vishe skijaj!!!:ski:
jel znash ti ono:
LEBA SE TI NECESH NAJESTI OD TE KNJIGE:bootyshak
[quote=jovanitZa
@bojo ej bre covece kakva crna rakija hahahaha mislim da sam dovoljno popila za narednih 5 godina
hvala vam jos jednom svima...super ste :*********[/quote]
Pa mlada si ti,ima jos vremena za tebe...Kad budem vracao Popa u formu zvacemo te na kondicioni trening...:cug: :sm019:
:glavaozid Jel tako Pope?:cug:
Intervju koji su Ski Manijaci dali na Studiju B je prebacen u MP3 i moze se downloadovati sa sledece adrese:
http://www.pcoglasi.co.yu/skimaniacs/studiob-part1.mp3
http://www.pcoglasi.co.yu/skimaniacs/studiob-part2.mp3
Radi lakseg downloada, intervju je podeljen u dva dela od po 10ak minuta.
Pozz
mitjoooo :sm019:
@ bojo dogovoreno ;)
CESTITAM mali Mitjo!:sm017:Citirati:
Hvala veliki Mitjo!!!Citirati:
Uh, sto sam jeo tjevape sa lookom malo pre :P
Pozz
Ljudi sta se ovo desava,niko da napise recenicu da se niste sta naljutili?Hajde dajte predloge gde biste zeleli da idete na skijanje sledece sezone na vikende i na zimovanje 7 i vise dana.Radi se plan odlazaka na skijanje za sledecu sezonu i lepo bi bilo da cujem i vase zelje pa da uklapamo!Pozdrav:sm019: :sm011:
Idemo na Brezovicu!!!! :ok:
Francuska, Val d'Isere, naravno samo ako ima neka prihvatljiva ponuda. Pozdrav manijacima
Nema na cemu Mitjo.Citirati:
Sto rece Oggy, bice nesto od tebe :)
Bravo maistore!!! Francuska nego šta!!!:ok:Citirati:
Originalno postavljeno od lujo manga
:ski: I Francuska i Austrija i Slovenija ...
Mada bi manijaci mogli da se organizuju i odu do Bugarske na jedno dobro :ski: i :cug:
Evo jedne lepe informacije,dobili smo mogucnost da izaberemo mesto ili vam STAND na EXPO ZIM-u koji za vasu informaciju ove godine ide od 30.11.-03.12. i odrazace se u u najvecoj HALI 1,ove godine prvi put zajedno sa sajmom TURIZMA.Ljudi da li znate sta to znaci?Koliko ce ljudi posetiti sajam u tom periodu?Koliko cemo kontakata tada imati sa razlicitim udruzunjima,firmama,turistickim agencijama i sl?Ja sam odusevljen i iskreno ne mogu docekati pocetak zimske sezone....
...ali zato organizujemo skijanje na HINTERTUX-u:hair: u periodu 05.08-10.08.2006.:yay:
Cenu i prevoz jos uvek neznam jer skupljamo ponude ali za par dana cemo izbaciti sve oko ovog LETNJEG skijanja na gleceru!
Sve vas puno pozdravljam,POP:sm018: :sm017: :dziveli:
Mozda nebi bilo loše posjetiti Hintertux u periodu septembar-oktobar.Citirati:
Niže su temperature a mogu se očekivati i padavine.
Sve u svemu ideja je super!!!
:sm017::sm017::sm017::ski::ski:
Glecer? Uh, to bi bilo zahvalno i za medijsku promociju. Kao, "Skijali usred leta" itd...
SPONSORS WANTED!!!!!!:ski::ski:
Rano prijatelju,rano,bez obzira sto je glecer u tom periodu radi samo par staza.Kako je jedan od rijetkih glecera koji rade jako puno se reprezentacija skupi tamo u tom periodu.Sto se tice skijanja ono je moguce do 12h,eventualno do 13h jer ti temperatura ne dozvoljava duze.Po meni puno bolja opcija 10 i 11mj. i nize su temperature i puno vise snijega ima.Ako bi se islo tek toliko da se kaze da smo bili u sred ljeta na skijanju ne bi nam bilo na zdravlje,jer dati 35€ dnevno za ski-pas da bi skijo 3-4sata mislim da je malko previse.Ovo su informacije od moje ekipe koja je bila prosle godine 01.09.Citirati:
Izvini al sta smatras pod prihvatljivu ponudu ako uzmemo u obzir da je Val d'Isere po ocjenama razno raznih ski-magazina,takmicara a i nas rekreativaca najljepse skijaliste na svijetu:sm017: .Citirati:
Originalno postavljeno od lujo manga
Pope,
lepa informacija da smo dobili shtand. Nadam se (99%) da cu i ja biti sa vama sva cetiri dana da promovisemo MANIJAKE i skijanje. Ponecemo laptopove, slike, snimke... napravicemo BOOM!!!!
Samo da do tada ti organizujes da dobijemo dukserice, jakne i kachkete.
Mislim da kad se pojavimo, svi ce nas mediji reklamirati jer cemo ih IMPRESIONIRATI!!!!
Sta mislite???
Vujche, ima li shansi da i ti dodjes na EXPOZIM?
Majstore ja uveliko radim na tome da se full uniformisemo i to je jedan od prioriteta za EXPO ZIM,A spisak tehnike koju cemo preneti tamo je vrlo impozantan,ma videcete sta ce to da bude!LUDNICA!Ima da nas slikaju neprekidno!Pozdrav:sm019: :sm019: :sm019: :sm019: :sm019:Citirati:
Originalno postavljeno od vrag
tehnika bez mene?
Cestitam Vam mali jubilej, dogurali smo do 1999. posta a onaj ko napise 2000. post dobija od chlanstva nagradno putovanje na Hintertux!!!
E jel zna neko koliko Pancevo ima staza za skijanje???
Jaooo, kakva sluchajnost, pa ja sam sretjni dobitnik!!!
JUPI;)
Citirati:
Znam ja Mitjo!
P.S. A jel i ko zna odgovor dobije taj Hinter, :cug: i :sm019: ???
Baj d vej, ko je napisao 2000-ti post???
Mislim da counter netacno broji. Prvi post treba da bude #0000...
Pozdrav od mene i mojih majstora (da, majstori: zidari, tesari, armirachi....)
Jao mali Mitjo rodjen si da budes prevarant,svaka ti cast.Citirati:
@Veliki Mitja-pazi da te majstori ne zazidaju i armiraju u zidine,pa da pise na zidu ovde je ....hehehe....
ojlll..ekipo ,kAJ na Hinter u osmom mjesecu...yeah,to bi bilo super,ak ću biti tu,idem s vama,jel možda idem u Provance,zato..jojjjjjj
Potrudicu se,necu nista da obecajem jer mi je to jos daleko,precizniji odgovor ce da bude u toj sedmici kad se bude odrzavo EXPOZIM.Citirati:
Originalno postavljeno od vrag
E Vujche,Vujche ti predlazes da se okupimo za EXPO ZIM u Beogradu i da tada bude DAN SKI MANIJAKA a vidi sta si sada napisao!Zato smo se mi i dogovorili da DAN ipak bude vikend 10-11.02.2007 na nekoj planini u Bosni pa da mozemo da se nadjemo na sredini!Pozdravljam te prijatelju moj!:sm018: :dziveli:Citirati:
Originalno postavljeno od vujche
Stekane,hajde molim te malo detaljnije o tvom boravku u Zagrebu,nisam siguran da sam razumeo napisano!I daj napisi sa kime si se video a ko to nije imao vremena!Pozdrav,POPCitirati:
Originalno postavljeno od stekan