Kasno je 28-29.12.2010 da bi se za novu solidno skijalo, ali će da dobro dođe u Januaru mjesecu. Ipak, bolje ikad nego nikad.
Pogled za štampanje
Kasno je 28-29.12.2010 da bi se za novu solidno skijalo, ali će da dobro dođe u Januaru mjesecu. Ipak, bolje ikad nego nikad.
Subota
Decembar, 25
Slab sneg
0C / 3C
Nedelja
Decembar, 26
Slab sneg
-9C / -1C
Ponedeljak
Decembar, 27
Slab sneg
-12C / -9C
Utorak
Decembar, 28
Slab sneg
-13C / -11C
Sreda
Decembar, 29
Slab sneg
-13C / -11C
Četvrtak
Decembar, 30
Moguć sneg
-12C / -9C
ja, samo sto jahorina nema topove
Mislim da ima topove, ali da nema vodu.
Imaju i jedno i drugo, ali šta pomeže to kada je na jahorini ovako. Uslikao sinoć
...A možda ni 6-sed nije prisutan na OG1 a ja sam halucinirao prošlog februara ...
29.12.10 u 18:00h | Vrijeme danas: Sunčano. Temperatura: -4C. Visina snijega: 15cm. Vlažnost: 99%. Vjetar: S 4 Km/h. Pritisak: 1014.6 mb. Stanje staza: Loše Vertikalni transport: Za sutra se očekuje puštanje u rad liftova željo i olimpik dok je danas u funkciji bio ski lift Poljice. INFO: Večeras se očekuje puštanje u ...probni rad sistema za vještačko osnježavanaje. Prognoza: Do 3 januara nece biti ozbiljnijih padavina zatim ce, kako meteorolozi najavljuju, u roku 48h pasti preko 30 cm snjeznog prekrivaca.
Slike od danas ne mogu postaviti jer su potpisane, a ako vas bas zanima kako izgledaju ispeglane Jahorinske staze onda ih potrazite na nekom od jahorinskih foruma ili na fejsu ;) Admin foruma zna gde se nalaze, pa ako ima vremena neka uklanja logo sa njih jer ja trenutno nisam u mogucnosti (zna zoka zasto ;))
pozzzz
Olimpijski centar Jahorina je u sredu 29.12.2010. pustio u rad lift Poljice.
Cijena karte iznosi 15.00 KM (50% niže u odnosu na važeći cjenovnik).
30.12.2010. godine će raditi lift Olimpik i Baby lift.
Jedinstvena cijena ski pass-a će iznositi 20.00 KM
Izvor: OC Jahorina
30.12.10 u 11:00h | Vrijeme: Trenutno sunčano. Temperatura: -4C. Visina snijega: 15/20cm. Vlažnost: 75%. Vjetar: S 2Km/h. Pritisak: 1026.6 mb. Stanje staza: -. Vertikalni transport: Otvoren ski lift Olimpik i Poljice. Prognoza: Danas i naredna tri dana vedro i sunčano vrijeme. INFO: Cijena ski karte 20 km.