Ovaj je NAŠ definitivno. Manijak, par exelance... nema šta...
http://img273.imageshack.us/my.php?image=slika138wd.jpg
Pogled za štampanje
Ovaj je NAŠ definitivno. Manijak, par exelance... nema šta...
http://img273.imageshack.us/my.php?image=slika138wd.jpg
Tako cemo i mi u Julu na Durmitoru :ski:Citirati:
Originalno postavljeno od hehehe
Juli??? Durmitor??? Može!!!!
P.S. Gledamo li se danas na UO????
Moze Durmitor... al za danas... mrka kapa... predsednik ne zove nadzor.... (to je valjda i normalno... :) :) :) )Citirati:
Originalno postavljeno od SkiBata
Ni nadzor nece zvati predsednika kada bude imao sta da nadzire....Moramo da radimo,svako svoj posao i bicemo mnogo jaki!Pozdrav
Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
Ne dao Bog da zovemo i da prozivamo predsednika... :couto: :hair: :glavaozid
Daj zadatke predsednice!!!
Eeeeeeeeeeeee... da li je to nama nas vrag dosao????
Di si care?? Kako koleno?
Dajte bre ljudi, kakve pecenjare????:glavaozid
Meni i Popu trebaju kolenca od VOLA:sm022: :sm022: :sm022:
Samo za popa i vraga: Pripazite vi ove sa slika... te govedje, svinjske, jagnjece... ostavite nama... :sm021: :dziveli:
Postovani Manijaci,
Izuzetna mi je cast i veliko zadovoljstvo da vas obavestim da je Upravni odbor Udruzenja odrzao svoj prvi sastanak, koji je protekao u radnoj i izuzetno konstruktivnoj atmosferi, uz povremene, veoma duhovite i, za nas Manijake inace karakteristicne, upadice.
Na sastanku su razmotrena brojna pitanja (kako strateska tako i operativna) i izazovi koji se pred nase Udruzenje postavljaju u prvim danima njegovog postojanja i donete su adekvatne odluke povodom istih.
Odredjeni su kratkorocni i sredjnorocni ciljevi, usvojeni odgovarajuci planovi i izvrsena je, tim planovima primerena, podela posla izmedju clanova UO.
Zvanican izvestaj sa ovog sastanka, kao i Zapisnik sa Osnivacke skupstine, bice dostavljen clanovima Nadzornog odbora Udruzenja do kraja ove nedelje.
Ostali clanovi Udruzenja (bar oni koji zive u Beogradu i okolini), kao i sira javnost, ce vise detalja o ciljevima i planovima Udruzenja moci da cuju u petak, 12.5. u 12:30, na talasima Radija "Studio B" (100,8 MHz), prilikom gostovanja predsednika i potpredsednika "Ski Manijaka" u ovoj cenjenoj medijskoj kuci.
Naredni sastanak UO Udruzenja ce biti odrzan najkasnije za mesec dana.
Srdacan pozdrav svim sadasnjim i buducim Ski Manijacima!
Uh, al' sam ovo napisao:sm011:
Majstore ovo si napisao za 10!:sm017: :sm017: :sm017: :sm017: :sm017:
Jeste li na sastancenju pominjali julski vikend na durmitoru :confused:
@Stevan :sm017: :sm017: :sm017:
Za Durmitor ce biti objavljne informacije na forumu kada dodje vreme za to....cekajte ljudi sta ste navalili ima jos 2 meseca :)
Ovaj treci je najgori,guza mu je odrana...Ali ja moram da kazem da sam sa starim skijama probao da umesto stapova imam u rukama 1 "PRITKU" i mogu da se pohvalim da sam uspeo da savladam osnovne zavoje bez pluga.Ipak je fizicki jako zahtevno i skijasima koji imaju lakse rasterecenje na jednu stranu pravi strasan problem pri skretanju u suprotnu stranu!Stekane ti si kralj,veliki pozdrav:yay: :sm018:
Spremajte se za 17. Jul na Durmitoru:yay:Citirati:
Originalno postavljeno od Ice
Biche izlet na glecer,skijanje i malo takmicenje + after party + vrijedne nagrade + gosti iznenadjenja + gratis ski oprema za oni koji je nemaju + ........
Skijanje u shorcu:ski:
Mislite o tome:sm004:
Pozdrav
Naravno, ali da znate, SKIJANJE na Durmitoru je planirano za vikend 17.og JulaCitirati:
Originalno postavljeno od CrazyKong
Direktna autobuska linija + povlashcene cijene smjeshtaja...
Cekamo vas....
Javicu se uskoro sa novim informacijama
Jao brate toliko sam se trudio da nadjem pravu zamenu a ti iz prve je nadje za obojicu!:sm017: Samo jos da dogovorimo sa Krechom86 da nas ne forsira da ga jurimo i bice sve u redu!Citirati:
Originalno postavljeno od vrag
Prvi put cujem da postoji mogucnost letnjeg skijanja na Durmitoru! Ajde koga ne mrzi nek malo pojasni o cemu se radi, na primer, koliko je dugacka staza, jel ima dovoljno snega itd...
Pozdrav svim manijacima muskog i zenskog roda!
Nema mi smile-ica :(
:glavaozid :sm022: :cug: :dziveli: aha evo ih
Evo jos slika ski manijaka sa Sljemena, od subote 06.05.2006.
http://img234.imageshack.us/my.php?i...ijas0211ak.jpg
http://img98.imageshack.us/my.php?im...loseup14ro.jpg
Obratite paznju na cemu covek skija... ovaj vez ima bar 25 godina....
:sm017:
Nije li 17 jul ponedeljak?Citirati:
Originalno postavljeno od daki
Coveku treba skinuti kapu i pozdraviti ga.Skija za DUSU,a to je po meni najlepse!Citirati:
:ok:
Mamijaci nasa prva dama u udruzenju je na Brezovici kao i mnogi od nas imala povredu i tek danas su konstatovali prelom kosti u dlanu desne ruke.Zato koristim priliku da nasu JovanitZu pozdravim i pozelim sto brzi oporavak.:sm017: :sm011:
Nedaj se jovanitZe, brz oporavak :ok:Citirati:
Postovani SKI MANIJACI i svi koji cete uskoro to postati,
Obzirom da smo krenuli u uniformizaciju clanova udruzenja i onih koji znaju da ce to postati,i da su neki vec i dobili nove kackete sa svojim nadimkom MOLIO bih one koji nisu bili u prvoj turi da ne zamere a da se na ovoj temi prijavljuju i da polako privodim listu porudzbine kraju za sledecu nabavku!
O majicama cu vas obavestiti koliko jos sutra!
HVALA na razumevanju!:sm018:
Auh, bre Jovano, jovanitZo, izgleda da su ti sarski jaganjci bas opasni.Citirati:
Umesto da, po dobrim starim obicajima, zrtvujemo neko jagnje za nasu
dobrobit, izgleda da za svako jagnje mora neko od nas da se nagrdi.
Predlazem da jaganjce ubuduce ostavimo na miru, Jovani da kupimo neki
kornjacin oklop da se ne povredjuje vise, a mi matoriji konji da se suzdrzimo
od stradanja kolenica i ostalih nogolomija :)
:sm019: zelim ti brz oporavak
Ne daj se Ines...Citirati:
Ti i Mija uhvatili da kukate, depilirate noge i ostalo, a pravi ranjenici cute i trpe :)Citirati:
Jovana, imas i od mene zelje za brz oporavak!
Covjeku treba dati titulu pocasnog doktora manijakologije!Citirati:
jeeee, mogu li i ja da dobijem kacket i majicu, obecavam da cu biti veran clan ski manijaka, pozzzz
@jovanitZa: SREĆNE TI RANE JUNAČE!!!!! što bi rekli u narodnim epskim pesmama. PAŽLJIVIJE UBUDUĆE i da se što pre oporaviš!!!!:sm019::sm019::sm019:
@Stevan: :sm017::sm017: Alal vera za izveštaj! Sročio si ga... Svaka ti čas'!!!
Pozdrav za sve ostale manijake i požurite s prijavama popu za kačkete!
Bice za nekoliko dana slicica i opsirnije....:ski:Citirati:
Originalno postavljeno od Nemanjus
Inace, lednik je dugacak oko 500m:ski:
Izvinjenje - 16. JUL:sm017:Citirati:
Originalno postavljeno od wlad
Jovanitze,:sm018:
zelim ti brz oporavak i preporucujem terapiju bioptron lampom, meni pomaze samo tako, preporodila mi koleno.
JovanitZeeeeee ja ti preporucujem vec oprobanu terapiju rakijom,iznutra... Pomaze sigurno:dziveli: !!! Nemoj da se izlezavas vec se spremaj za leto i Durmitor...Citirati:
Brz oporavak ti zelim!!!
@Pop mitjoooooooooo hvalaaaaaaaa :sm011:
@crazy tnx ;)
@joebananna povreda nije bila uzalud..jagnje je bilo fenomenalno,tako da mi ni malo nije zao xexe
@krecha mitjoooooo :) :*
@oggy hvala puno :)
@SkiBata xexexexexe super si..hvala
@vrag hehehe mija,hvala na savetu probacu
@bojo ej bre covece kakva crna rakija hahahaha mislim da sam dovoljno popila za narednih 5 godina
hvala vam jos jednom svima...super ste :*********
ShitZo, drz' se dobro i slusaj savete starijih.
Evo ti jos jedan savet: Nikad (ali nikad) nemoj da nosis granchice za jagnje u naruchju kad si na boardu, posebno ako pored tebe ima mushkih, makar bili i na skijama (iako nas vi boarderi bash i ne mirishete neshto).:sm022:
Pozdrav!
jotZo brzo ozdravi,
Pozdrav za tebe i mamu; ako ce da ti pomogne da brze zaraste da odsviram onu tvoju pesmu :)
@hehehe hahahahahahahahahahahaahahaha mitjo mitjo hvala na savetu ;)
@matrix eeeeeeej pedjaaaa bas bih volela da cujem jos jednom kako je sviras :)