Nista to nije lose, negde mora vetar da nanese taj razduvani sneg I eto mene tu :yay:
Pogled za štampanje
Hihihihihihih
JP Skijališta Srbije je 3. septembra 2014. raspisalo Javnu nabavku či je predmet projektovanje i izvođenje radova na rekonstrukciji ski lifta Malo jezero u ski centru Kopaonik po sistemu "ključ u ruke".
Postojeća dužina ski lifta od 450m biće produžena u skladu sa postojećim stanjem stubova ski lifta.
Uradiće se demontaža izlazne stanice i demontaža i rekonstrukcija poslednjeg stuba ski lifta. Za produženje ski lifta koristiće se stub sa demontiranog ski lifta Duboka. Uradiće se svi neophodni radovi na produženju instalacija napojnog i signalnog kabla, komandnog kabla, uzemljenja do okretno pogonske staniice lifta.
Na izlaznoj stanici izvešće se zemljani radovi koji će omogućiti izlaz skijaša na dve strane, prema stazi Sunčana dolina, kao i nazad niz stazu Malo jezero.
Rok za dostavljanje ponuda i otvaranje ponuda je 15. septembar, pa je za očekivati da će remontovan i produžen ski lift Malo jezero biti spreman do početka skijaške sezone.
Možda će nekog i ovo zanimati:
Izvedeni porojekat ski lifta I
Izvedeni porojekat ski lifta II
Izvedeni porojekat ski lifta III
To su odlični projekti, za male pare se povećava kvalitet.
S' obzirom da po master planu nema ideje za 4/6-sed na lokaciji Karaman, mislim da bi bilo dobro da pored postojećeg tanjira postave i još jedno dodatno sidro - pošto ta staza ima odličnu orjentaciju odlično "drži" i kada je toplo vreme - pa je iz tog razloga na tom tanjiru jako često velik red, a staza ima dovoljno kapaciteta...
(a možda mogu da iskoriste sidro sa Gvozdca, naravno mora da se produži/preradi ;)).
prognoziraju prvi sneg na kopu
http://www.infokop.net/vremenska-pro...kopaoniku.html
Vidio sam i na ,,skiresort,, aplikaciji. Bas me interesuje hove li se ostvariti ...
Sobzirom da je za bgd sutra jutarnja prognozirana 8c a dnevna oko 15c na kopu ce biti bar duplo hladnije nego severnije,al kome treba sad sneg na kopu :D
Rani snijeg mi se ne dopada. Kada napada prije decembra zima se izjalovi...