Pope vozi odma u Ortopedsku na Banjici. Gledajuci te, nisam bas optimista. Moras da budes spreman za sledecu sezonu i da vozis blade.
Takodje za jovanitZinu mamu srecan rodjendan. (nek bude uz neku pesmicu Dj.Balasevica)
Pogled za štampanje
Pope vozi odma u Ortopedsku na Banjici. Gledajuci te, nisam bas optimista. Moras da budes spreman za sledecu sezonu i da vozis blade.
Takodje za jovanitZinu mamu srecan rodjendan. (nek bude uz neku pesmicu Dj.Balasevica)
Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
E, bre, predsednice, pa mene i tebe izgleda muci datum proizvodnje, posto sam i ja prosli put imao problrm sa rukom, ali...
NO SURRENDER!!!
Jovanitze,
pozdrai mamu i :bday: (njoj):sm019:
Ama smo se pozdravljate...daj nesto sadrzajnije :)
Rece mi drugar da je pre neki dan na nekom kanalu, a nije Pink, gledao izvestaj sa Brezovice ???
Jer cuo neko nesto o tome ?
Crazy brate
da i tebe pozdravim :dziveli:
Bilo je na pinku i mogu ti reci da smo se dobro izreklamirali, mislim kao udruzenje. Videli su se kacketi, jakne ...
To je bitno:ok:
Upravo jurim decka sa Pinka da nam presnimi prilog. Bice nesto...Citirati:
Originalno postavljeno od CrazyKong
ej zahvaljuje se mama svima na cestitkama :)
@ pop67: ja vishe ne trpim,sutra me vodi keva na snimanje :(
a ti nemoj da se zezas ida trpish do ponedeljka,idi odmah kod lekara
Imaju u Cacku dobre pecenjare druze predsednice,imaju nogice tamo,resicemo to vec nekako ali mora da se zalije...:cug:Citirati:
Šta si mislio, da mu otfikarimo nogicu ;)pa da je bacimo na roštilj???:sm022:
Naravno, dooooobro da zalijemo:cug::cug::dziveli:
Neki poznati likovi i na ovim stranicama:
http://www.skijanje.hr/foto.php
Bravo majstor-Vujo!
Potpresednice,moja krstenica je u oker boji nije jos pozutela a da smo POTROSENI bogami jesmo,ali kada budemo na SPEED WAVE-u i krstenica ce se vratiti u zelenkastu boju,veruj mi...Citirati:
Originalno postavljeno od DRAGON
NO SURRENDER,ALL SKI MANIACS!:sm017: :sm017: :sm017: :yay: :sm018:
Znam da imate super pecenjare,a za nogicu nemam nista protiv,samo gledaj neku jacu,izdrzljiviju,da nemam opet iste probleme...:couto:Citirati:
Originalno postavljeno od bojo
Al smo se raspisali u Maju mesecu a prosle god jedva da je 1 post isao dnevno u ovo vreme,ali tako treba da bude kada prijatelji i SKI MANIJACI komuniciraju!:sm017: :ok: :sm011: :sm004: :party:
Uhvatio 5 minuta slobodnog vremena pa se malo raspisao,nije lose,a.Citirati:
Originalno postavljeno od hehehe
Na sajtu http://www.nacionalnidnevnik.com/ navodno se moze pogledati arhiva priloga. Ja sam pokusao na poslu i zaista postoji sektor Arhiva, cak i za ponedeljak 1.maj, kada je isao snimak sa Brezovice. Medjutim, iako nam je net solidan, nisam uspeo. Cak ni kod momaka koji rade na serveru kod nas.
Meni radi razbija :) pocinje od 30:00Citirati:
Originalno postavljeno od DRAGON
Pop se sve nesto smeska i zapinje :bootyshak , jovaniTza je super :ok: , ali je Symon pravi car izvalio se i sunca se :sm017: :sm017:
Lepo sam ja rekao da si ti idealan za NADZORNI ODBOR,kriticar bez dlake na jeziku!Citirati:
hehehehe symon je bio najbolji stvarno...ehehehehehehe :P
crazy hvala :)
Symon je toooootalno cooooooooooooooollll!!!! Pravi je!!!!:smoke::sm017:Tek sad sam pogledao taj famozni prilog s Pinka. Predsedniče, šta da ti kažem, osim da ti stvarno treba portparol!!!! Ti si više za strategiju i taktiku, a medije prepusti kvalifikovanijima:bootyshak
JovanitZe, alal vera!:ok:
Veliki pozdrav svim Manijacima
Gde si Bane legendo ?
Citirati:
Evo brate nekim problemima:dontknow:
Evo konacno sam resio problem sa postavljanjem komentara! Malo sam cackao po profilu i ispostavilo se da sam pogresno e-mail adresu napisao! Sucker!
Uglavnom, resio sam problem! Bice jos Manijaka!
Pozdrav svima od Nemanjusa
Dobro dosao NEMANJUS!:sm019:
Pozdrav za sve moje SKI MANIJAKE a da vam kazem i vi cete biti takvi kad predjete 40-u , ha ha ha samo polako nemojte zuriti:ok:
Druze dugo se nismo gledali,neobicno mi je,hajde malo zivota i daj budi aktivniji na forumu,ti si zacetnik SKI MANIJAKA!Puno te pozdravljam i jedva cekam da se vidimo!:yay: :sm019: :sm018:Citirati:
Originalno postavljeno od Bata Bane
Ulovicemo nesto,nema problema....Citirati:
Pozdrav svima!:yay:
Zna li neko kako je stanje na Kopaoniku,da li ima snega? Mozda se prevare pa ukljuce neku zicu...
Planina je gola,ko od majke rodjena,nema ga ni za lek nigde.Sada prtrazuju staze,u potrazi za izgubljenim telefonima i drugim sitnicama koje pogubimo tokom skijanja!:hair: :sm018:Citirati:
Originalno postavljeno od bojo
Evo dokaza da smo SKI MANIJACI(ne po znanju vec po zelji)...Aca 76 u akciji....
Ljudi hajde neka neko napise ako zna kako se kace klipovi,imam fenomenalne koje bih podelio sa vama!Pozdrav,:glavaozid
Na žalost, nemam pojma kako bi to mogao da izvedeš:sm006:. Zar nije isto kao i kad kačiš slike???? Valjda ovde ima neko pametniji za ove kompove od mene i od tebe, pa nećemo dugo da čekamo na te klipove.
DEKI 67 Dobrodosao medju clanove foruma i medju SKI MANIJAKE!
Citirati:
http://rapidshare.de/ stavi klipove na ovaj server
Bata Bane, mogu li Manijaci da pomognu nesto?Citirati:
Kakvi problemi....ne daj se brateCitirati:
Brate IDEMO dalje.... juce Francuska...danas???????? sutra cemo videti,hajde aktiviraj se i da se gledamo sto pre!:sm017:Citirati:
Samo da pozdravim celokupnu ekipu,i drago mi je da ste tako aktivni,što na terenu što na forumu.Vidimo se uskoro!:ok:
Pozdrav i tebi Borise,dugo te nema,hajde da se i ti aktiviras pa da oformis u Zvorniku filijalu SKI MANIJAKA.PozdravCitirati:
Originalno postavljeno od boris
Zahvaljujem se na informaciji Neo,i izvini sto malo kasnim sa zahvalnoscu!Mozda bi mogao da se pridruzis SKI MANIJACIMA obzirom da si u Doboju a da tamo ima i dosta skijasa nebi lose bilo da se organizujete tamo!Pozdrav,POP:cug:Citirati:
Originalno postavljeno od neo