Koliko je usmjestaj i ski pass za sedam dana ? Ovo je fenomenalno mjesto i rado bih se sledece zime otisnuo sa snowboardom niz ove padine .
Pogled za štampanje
Koliko je usmjestaj i ski pass za sedam dana ? Ovo je fenomenalno mjesto i rado bih se sledece zime otisnuo sa snowboardom niz ove padine .
meni u trokrevetnoj u VT za prevoz+smestaj+skipass za sve tri doline 404 eur
:sm018:
Hvala Ivane. Pa to i nije skupo uopste. One staze koje ste pokazali, i puno snijega kada ga kod nas nema nidje...
Iduce zime moram ovo posjetiti.
Pozdrav svima,
Jel može neko, ko je bio smešten u Orelle, da mi opiše tu prodavnicu. Šta od nje očekivati. Ima li voća , povrća , svežeg mesa. Šta drže od piva ? Ima li piva uopšte?
Nemoj da se brineš. Nisam nikad video na bilo kom skijalištu da nema piva.
He,he
negde gore u postovima sam pročitao da je prodavnica oskudno snadbevena i ja je odma zamišljam kao Centroprom 90-ih pa zbog toga pitam.
Nećeš imati 60 vrsta piva, ali desetak sigurno.
pa ako ovo nije dovoljna preporuka!?
U prodavnici imas sve sto si nabrojao, tacno je da nije velika i preterano dobro snabdevena, mi smo za vreme boravka isli jednom u nabavku u obliznji gradic (10-ak min) od Orelle-a u veci supermarket. Elem, u Orelle-u u toj prodavnici mozes naci sve, i meso i pivo. Imaj na umu da dan pre moras da narucis baget jer hleb rade po narudzbini :-)