A gdje si na sjeveru u koji grad??
Ja sam bio danas na skijanje na BJELASICU ljudiiii extra je ima snijega staza nije bila utabana zato shto je palo blizu pola metra ali je parking skup ostalo sve extra.:dziveli: :yay:
Pogled za štampanje
Bio sam izmedju Berana i Rozaja, tacnije odma do ski centra Turijak, a samim tim i kod ski centra Lokve.. u medjuvremenu je napadalo jos snijega, tako da ne morate da se brinete za skijanje, bar za narednih mjesec dana :).. U Kolasin nisam stigao da svratim danas, ali sam tamo iduci vikend sto posto.. PoZ:sm018:
@doe.. Imas li mozda neku sliku novog sestosjeda ili nesto?
Nemam nikakvu sliku zato shto nije josh pushten sestosjed tek 17 a i nisam neshto slikao :D
Hiljade gostiju "žure" Bjelasici
''Sezona je počela bolje nego što smo očekivali, kaže Ivana Peković, izvršni direktor Nju Ski centra "Kolašin 1450". Gosti iz Rusije, Albanije, Beograda, Novog Sada, Podgorice, Crnogorskog primorja...
Kolašin, 5. januara - Odavno planina Bjelasica nije imala idealnije vremenske uslove za start turističke i skijaške sezone. Sve se poklopilo - snijeg je pao kada treba i koliko treba, temperature su idealne sa onim potrebnim planinskim minusima, ali i suncem koje boravku na planini daje posebne čari. Takvi meteo uslovi na pravi način su iskorišćeni od strane Nju ski centra "Kolašin 1450" koji je izvanredno pripremio staze, skijašnicu, restorane, ski škole, motorne sanke, kvadro četvorotočkaše i sve ostalo što čini zimsku ponudu Bjelasice.''
Detaljnije na : www.jezerine.org/info
:sm018:
Ima li kakav prevoz autobusom od Kolasina do Jezerina jer mi se ne placa 2 eura za parking po satu?
Ne plaća se nikome :). Nažalost za nas, a za njihovu sreću nema organizovanog prevoza - osim taxi-ja ;)...
Parking je 1 euro po satu.