-
Info od danas..
BIlo je mokro naopako, takav je sneg padao, sama voda..
Dosta snega neugaženog na stazama i dosta je bar meni bilo teško skijati.. Posebno posle 13 časova...
Sneg je koliko vidim kroz prozor stao trenutno..
ps
mislim da su staze dosta rano peglane sinoć pa je dosta snega ostalo neugaženo.. Generalno ono što je palo danas, čini mi se da se topilo odmah, pošto je bilo toplo..
-
Ponovo je poceo sneg, trenutno dosta krupan..
-
Sad još malo suvog na ovaj vlažni i to je to, ovaj vikend mora da se iskoristi :D
-
6. 3. 2014. skijalistasrbije.rs
Danas su u ski centru Kopaonik u program rada puštene još dve žičare, Jaram i Gobelja. Povoljne vremenske prilike za proizvodnju veštačkog snega i prirodne padavine koje proteklih dana padaju na ovoj planini, stvorile su uslove za proširenje rada skijališta. Tako od danas skijaše i bordere prevozi 19 žičara i ski liftova. Ljubitelji sportova na snegu imaju prilike da uživaju na više od 20 odlično pripremljenih staza.
Trenutno je u ski centru Kopaonik izmereno -2°C i pada sneg. Visina prirodnog snežnog pokrivača je 30 centimetara, a utabanog snega na stazama ima do 40 centimetara.
-
Sneg je i danas padao skoro ceo dan i opet ga je prilicno napadalo..
Na stazama dosta neugazenog snega, pa ko to voli, danas je bio njegov dan..
Nije bilo neke gužve..
Odličan dan po meni...
-
cao,
kako je vreme danas na kopu?
da li pada sneg?
-
Pozrav,
Trenutno pada slab sneg i ovih dana je napadalo skoro pola metra snega.
Što se tiče takvih informacija, kao i web kamere, možeš pogledati na sajtu www.infokop.net
-
1 prilog(a)
evo juce u dvaes' do 4 :sm018:
-
-
hvala na informacijama. u nedelju dolazimo sa decom na sedam dana.
a hteli smo da otkazemo....