Ljudi, svecana je prilika danas, je l' da obucem odelo?
Pogled za štampanje
Ljudi, svecana je prilika danas, je l' da obucem odelo?
Ma znam da nije "neki" Fischer,to sam napisao malo da se pravim vazan.Od pocetka sezone mi je bila u planu za kupovinu uz Head XRC800 i Voelkl6*.Ovog zadnjeg niko ne prodaje koliko je dobar,a koliko pratim ni cijena mu nesto ne pada,a i Head nesto nije pretjerano u ponudi.Citirati:
Originalno postavljeno od stekan
Nego sta ces nego da probas,a ja se nadam i da ce neka 14-ica stici do sljedece sezone pa da i ja malo probam to cudo od Elana.Valjda neces da budes kao Pop:sm018: .Citirati:
Originalno postavljeno od vrag
Nego sta nego cemo probati!:ski:
99% da cemo "testirati" i ELAN SpeedWave 14:ok:
Pozdrav VUJCHE
ojlala ja sam testirala na Sljemenu,neki lady model Elan, u bojama benetton..hi ha...skije su bile lijepe,jer su imale super boje,no frendovi su testiral GSX i vele da su oduševljeni..hi,ha ..opet ja
UTI
Danas 27.04.2006.god zvanicno odrzana OSNIVACKA SKUPSTINA Udruzenja Ljubitelja Ski Sporta"SKI MANIJACI" u finom kafeu "KOZMO" .
Prisutni :Bojan,Kamelija,Milan,Bojo,Ski Bata,deWILe,Crazy,Dragon,Krecha 86,hehehe,Matrix,Fauler,Stevan,Flow,JovanitZa,POP6 7,Nemanjus i jos nekoliko ljudi kojima imena nisam zapamtio i izvinjavam se zbog toga!
Izabrani su ljudi za Upravni Odbor i to:
Predsednik POP67
Podpresednik Dragon
Generalni sekretar Stevan
Clan Ski Bata
Clan Krecha 86
takodje izabrani su ljudi za Nadzorni Odbor i to :
1.Crazy Kong
2.Bojan
3.Flow
4.Bojo
5.hehehe
6.Bata Bane
7.Stekan
Do zvanicne registracije a i posle toga NEKA NAM JE SRECNO I DUGOVECNO UDRUZENJE!:cug: :dziveli: :sm017:
:bday: nasem udruzenju:sm019: :sm011: :sm019: :sm011:
Svaka cast momci i devojke, zao mi je sto nisam stigao da vam se pridruzim.
Do narednog vidjanja, puno pozdrava.
:dziveli: :yay: :sm019: :sm019: :sm019:
bravo manijaci...sretno....
Hvala uti :sm018: :dziveli:Citirati:
Originalno postavljeno od uti
P.S. A ti, zar ti nisi SKI MANIJAK?
ojlla..naravski da jesam ..ski manijačica sam ja..hi,ha....
E.... tako, sad je tek BRAVO!Citirati:
Drugari, predsednik udruženja me je upravo (pre desetak minuta, telefonom) obavezao da celokupno članstvo udruženja obavestim o aktivnostima nekolicine naših članova koji se zajedno sa njim nalaze na skijanju na Brezovici. Naime, radi se intervjuu koji je naša ekipa dala novinarima iz Gračanice i koji bi, prema Popovim rečima, trebalo da bude emitovan u nacionalnom dnevniku RTV Pink sutra 30.04 ili prekosutra 01.05.2006. godine. Podrazumeva se da je gledanje Pinkovog dnevnika obavezno:) .
Što se skijanja tiče, zadovoljni su s obzirom na datum, od žica rade sidro i jednosed sa koga je lako odabrati stazu ka dole. Danas je čak padao i sneg. Vansnežne aktivnosti upražnjavaju aktivno, za sutra je zakazan taj čuveni GR(a)ONIK, :couto: a za prekosutra je u planu neko siroto jagnje :hair: .
Eto, ukratko, to je to... Još da vidimo i čujemo šta su rekli za televiziju.
P.S. Našem kolegi Manijaku, vragu šaljem lične a predpostavljam i vaskolikog manijačkog članstva želje za brz oporavak i što skoriji povratak na skije, posle današnje povrede.
Pozdrav!
ojla u koliko sati ide dnevnik na Pink tv,mislim da imam taj kanal..javite mi manijaci
UTI
Nisam siguran posto slabo gledam taj kanal,mislim da ide u 20 casova ili mozda cak u 19:30 uglavnom u tom periodu.
"Nacionalni dnevnik" RTV Pink ide tacno u 19.30, svakog dana. Vesti ko vesti al najzad ce imati sta da pokazu, jel?...:) :sm022: :sm021: :sm021: :sm021:Citirati:
ja,imam PINK B i H,znači,neću moći gledat ,jer nemam RTV Pink..šmrc;(((
danas nije nista prikazano sedeo kraj TV-a ali nista:dontknow:
I ja sam uzalud cekao:sm022:
Bice sutra, valjda:dontknow:
Pa ista je to firma, samo je pitanje je li i program isti, a sumnjam da jeste... Doduse, nikad se ne zna, mozda i puste...Citirati:
Citirati:
Originalno postavljeno od target
Danas nista... mozda sutrasnjem uredniku to bude interesantnije nego danasnjem....
Citirati:
Originalno postavljeno od stevan
Heeeeeeeeej Stevaneeeeeee... citaj PP, ukljuci mob i tako to...
Ja se iskreno nadam mada imam losa iskustva na nekim mojim takmicenjima su bile ekipe RTS-a i snimali ali od prikazivanja nista,nadam se da su na pinku malo poslovniji.
www.kps-target.org.yu
ajmo na chat ljudi.... da nas bude vise
http://www.skijanje.co.yu/chat/index.html
ojllla manijaci sretan vam Međunarodni praznik rada !1. Maj..
.....Uti
P.S. možda ću imat sreće i uspjet vidjet reportažu,ak ne vi ćete mi napisat,kak je to zigledalo;-)))
Kako za koga,neko je danas morao i raditi,sreca pa mi je brzina vrlina a sporost mana,pa sam malo ranije zavrsio.Citirati:
kaj,radit na !1. Maj...užas........
ekipo manijaci,ne znam da li znate,ali sad sam pročitala da je ubijena u svom domu,poznata alpinka Corrine Rey Bellet...
užas
UTI
Prilog sa Brezovice je emitovan veceras, 01.05. pred kraj Dnevnika, intoniran kao veseliji deo kosovske price.
Manijaci su dobili par minuta vremena sto je za svaku pohvalu i njima i uredniku Dnevnika.
Iako ime Udruzenja nije pomenuto u prilogu (montaza, sta cete... :sm008: ), Manijaci su svesno i savesno eksponirali simbole (grb na kachketu i jakni) Udruzenja i time nam osvetlali obraz.
Ajmo sad, u to ime...:dziveli:
Pozdrav!
Super sto je emitovano, pokusacu da cimnem nekog sa Pinka da nam presnimi prilog na VHS ili disk.
To bi bilo sjajno:ok:Citirati:
Originalno postavljeno od DRAGON
To bi bilo super, al pozuri pre nego sto obrisu trake....Citirati:
Originalno postavljeno od DRAGON
AhojCitirati:
Originalno postavljeno od hehehe
Iz dobro obavestenih izvora bliskih zadnjem delu premalenog mini busa
kojim smo se vratili sa Brezovice, saznaje se da je prilog snimljen u kucnom
izdanju, a Aca76 je organizovao sa snimateljima da dobijemo i sirovi
materijal koji su tamo snimali, pa moze neko i da ga premontira za
jutarnji program :sm021: i sledece zasedanje skupstine Ski manijaka
Vise komentara o tome kako smo se proveli u temi "skijanje na Brezovici 28.04 do 02.05.2006
Postrovani SKI MANIJACI i svi koji cete uskoro to postati,
ne bih ovaj dolazak sa Brezovice nazivao krajem sezone,ali moram da podelim sa vama ono sto vecina vas koji su tamo bili i znaju.Sve se sakupilo na jednom mestu sto se planine tice,dobar smestaj u hotelu MOLIKA,ukusna hrana,tradicionalno gostoprimstvo kakvo se na malo skijalista srece,poznati ljudi i u svemu tome i SKI MANIJACI-Matrix(svirac i fotograf),Koma(Jeca Pereca),Joe Banana,Aca76,JovanitZa i mama Goca,Symon(instruktor za uzivanje),Fauler,Deki,Ogi,Krecha86,Veca,Viktorija, Filip i moja malenkost POP67,a sneg izmedju 11i 13h super posle malo nezgodan i mek ali nikome to nije smetalo.Jako mi je drago da sam sa ovom ekipom proveo ovih divnih 5 dana na lepotici BREZOVICI!
Pozdravljam extra ekipu SKI MANIJAKA koja je pohodila Brezovicu proteklih dana, zahvaljujem se na super druzenju i posebno se zahvaljujem na tituli (instruktor za uzivanje) koju dobih na Brezi.Pozdravljam i SKI MANIJAKE koji ovog puta behu spreceni da uzivaju sa nama:ok:Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
Mozete posetiti galeriju slika,stavio sam nekoliko,a ako neko zna foru kako da ubacim klipove neka mi javi!Pozdrav:sm021:
pozdrav svim manijacima:sm018:
Evo i mene kao novopecenog manijaka. Pozdrav svima. Bilo je super.
Vidimo se uskoro na novom (letnjem) skijanju.
pope kako ti je koleno?
Do ponedeljka cu da trpim,pa ako ne prodje bar malo,onda na kliniku...:glavaozid :couto:
Kazi mami:bday: i da mi je drago sto je poznajem i skijam sa njom!