Zvao sam coveka. Kaze da sutra radi staza 100%, a u zavisnosti od snega na kraju dana videce se da li ce raditi i u nedelju! Tako da je zadnji momenat za divcibare!
Pogled za štampanje
Zvao sam coveka. Kaze da sutra radi staza 100%, a u zavisnosti od snega na kraju dana videce se da li ce raditi i u nedelju! Tako da je zadnji momenat za divcibare!
Staza od pre neki dan
Prilog 9982
Prilog 9983
Prilog 9984
Na pomolu je rešavanje dugogodišnjeg problema novog skijališta na Divčibarama - prilazni put novoj ski stazi. Iz preduzeća "Valis", koje gazduje žičarom u ime Opštibne Valjevo, najavljuju da će se uskoro otpočeti sa radovima na nasipanju i proširivanju prilaznog puta, kao i uređenje parking prostora kod polazne stanice dvosed žičare. A ako budu ispunjena i dodatna obećanja opštinske uprave, taj put će do početka ove sezone biti i asfaltiran.
Iz istog preduzeća najavljuju da se cena ski pasa neće menjati, i da ostataje na prošlogodišnjem nivou.
Urađeni su potrebni remonti na žičari, a pred sam početak sezone predstoji da se postave odgovarajuče oznake i obaveštenja na stazi.
http://www.skijanje.rs/vesti/divciba...a-novu-sezonu/
dali će i ovaj dole put do same žice asfaltirati ili samo gore do parkinga :dontknow:? To bi mogao prvi da sazna "grimani":cool:
Sto se puta tice lepo si Plecko sve izlozio. Ne zna se tu vise nista. Nije bilo ni u lokalnim medijima. Da je to sigurno oni bi se shepurili na sve strane. Jadno je sto godinama ne mogu da rese pitanje tog puta. Sredjivanje parkinga bez asfaltiranja puta je bzvz resenje. NIje mi jasna ni ova obuka od strane GSS koja mogu da potpisem nije u toku i da nece ni biti(ovde bi stao sto se toga tice). Dobra stvar sto su ispitali zicaru sto prosle godine nije bio slucaj.
Sto se puta do same zice tice valjda ce uraditi jer prvenstveno njima treba. Obzirom da koriste ladu nivu i ratrak kada se krecu tuda mozda im i ne treba?
Gde mogu da se informisem u vezi kamerice sa ovih klipova, hteo sam da kupim Go-pro ali je 'samo' 39 000din, mislim da je ovo neka druga, zna li ko?? Poz
ako mislish na ove snimke u mom potpisu vecina je snimljena sa gopro 1 a ovaj valtho klip je sa gps kamerom gobandit isto prvi model ima sad novi...
Kakva je stara staza uz koju se nalaze vikendice ?(duzina, sirina, nagib)
I kakva je u odnosu na novu ?
Radi li zica tamo redovno ili kad se sete?
Poz
jutros bilo na rts-u. sezona pocinje ovaj vikend, vodosnabdevanje sredjeno, prosiren put do staze na 6 metara i ima "dva parking mesta" (verovatnije dva parkinga), snega 45cm ekstra sredjenog i srbija u EU do bozica... (naravno ne zna se do kog...)
da vidimo... ako neko ode naravno ocekujemo feedback...