Pa i ja sam to vidio, ali sam pretpostavio da je to greska.. Vidjecu za par dana uglavnom..:ski:
Samo se nadam da ce ovaj novi sajt konacno krenuti u potpunosti u rad..
Pogled za štampanje
Pa i ja sam to vidio, ali sam pretpostavio da je to greska.. Vidjecu za par dana uglavnom..:ski:
Samo se nadam da ce ovaj novi sajt konacno krenuti u potpunosti u rad..
..stvarno je cijena od 2 eura poprilično velika (skoro pa jedan dnevni ski pass) ..toliko je parking u prvoj zoni u centru Zagreba!! :sm022: ..cijenu jedino ublažava ako je auto pun, odnosno ako ima petero ljudi ..ali kad se pomnoži puta sedam dana ..sveukupno ..previše!!!
..dal postoji kakva mogućnost da se izbjegne plaćanje?! ..dal ima kakav alternativni parking?!
Nema alternativnog parkinga.Po relativno umjerenoj cijeni skijat će gosti kompanije,ostali će bit lagahno oderani.:hair:
Mozda i ima, ako ugrabis rano ujutro.. Jer sam ja prosle sezone primijetio da se po 3-4 auta nekako i parkira ispred rampe.. :smoke:
jel postoji kakav studenski popust ili tako nesto na ski pass?
He he he POPUST u Crnoj Gori:sm008:...
evo jutros osvanulo 40cm snijega u kolasinu...eee steta sto ne radi ona opcija `live cam` na zvanicnom sajtu...
pitam samo :D a onda mi ne gine 104 eura
Zdravo drugari.. Ja sam trenutno na sjeveru Cg, palo je doosta novog snijega svugdje, pa i u Kolasinu. Na skijalistu ga tek ima dosta, sada i u nizim djelovima(u visim ga je i do sada bilo u velikim kolicinama). U svakom slucaju, ja sam u nedjelju gore, pa vam javljam utiske. Bice i slika.. Pozdrav..:sm018: