Vidish Mitjo kako se "konstruktivno" razmishlja kad pishesh pre ponoci i kad nisi janpi...Citirati:
Originalno postavljeno od Krecha_86
Pogled za štampanje
Vidish Mitjo kako se "konstruktivno" razmishlja kad pishesh pre ponoci i kad nisi janpi...Citirati:
Originalno postavljeno od Krecha_86
To se ovde pije, to se priča o skijanju na Brezi....
A mi, nesretni, što moramo da radimo...:glavaozid Neka, neka, naplatićemo vam sve:cug::ski: iduće zime. I to sa kamatom. I Stevan i ja!;)
Pozdrav svima i lep provod na Brezi, a gledamo se na Skupštini u četvrtak.
Brate jedva cekam da pocnes da nam naplacujes...ko ce leto izdrzati?Citirati:
Originalno postavljeno od SkiBata
E kada ce ta zima vise?:hair:
Manijaci sta kazete da raspalimo skijanje na adi na vodi, zicu kapiram da pale ovih dana jer je vreme bruka? Ja skijao prosle god. odlicno je.
E citaci ajde malo pisite nemoj da ste lenji,gledaj ovog matorog Mitju,samo cita nista ne pise,a Vujche moj drug s'vremene na vreme onako bojazljivo tek po neku rec,a i Symon je sve redji i redji,ali ide sa nama na Brezu!:sm017: Tek da se zna da ne treba prekidati pisanje van sezone,a uskoro ce i nas sajt ako Bog i sveti Nidza daju saglasnost!Pozdrav,POP:cug: :cug: :cug: :cug:
Znas kako Pope, beze ljudi od postovanja ko od VRAGA:sm004:
Sta je bilo sa kacketima? :jester:
Drugari, upravo je u toku reklama naseg udruzenja na chatu bratskog nam portala skijanje.hr...
Ljudi su odusevljeni, bice sutra mozda i gostiju iz hr...
Je.ote kvaris mi premijeru,gotovi su i upravo su na putu za Bgd,jedino je razocarenje sto za Andy-ja nece biti a ispricacu ti kada dodjem o cemu se radi.:glavaozid :glavaozid :glavaozidCitirati:
Originalno postavljeno od vrag
Da li ti to Mitjo ozbiljno pises?Citirati:
Originalno postavljeno od hehehe
Ja sam Mitjo mator chovek da bih bio neozbiljan...Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
Registrovao sam se na skijanje.hr i na chatu rekao ljudima sta ce se sutra desiti u BG.
Najozbiljnije su odusevljeni i mozda ce neki i doci (ako ne, poslace izaslanike).
Doduse, na chatu je bilo 10-tak ljudi, ali mislim da je ok.
Nadam se da nisam napravio prekrsaj neki...
Ko moze da pokvari premijeru??? Zao mi sto sutra necu biti tamo. Svakako, nazvacu da se cujemo popodne, da vidim sta se desava.
:cug: :cug: :cug: :cug:
Nema nista od onog chata na skijanje.hr .
Tu ima svega al najmanje skijanja!!!!
Mi smo bre pravi SKI MANIJACI i kad to postanemo i zvanicno, mnogi ce moliti da nam se pridruze!!! Jel tako???
A VUJCHETA cemo za pocasnog potpredsednika i "generalnog zastupnika" ski manijaka za HR:ski:
Ma opustili se ljudi malo, prica se tu i o skijanju, veruj miCitirati:
Evo pop dogovorio saradnju sa Fric-om... :dziveli:
Mitjo ti si car...:sm017: :sm017: :sm017:Citirati:
Fala Mitjo... radimo na zajednickoj stvari... COSA NOSTRA, ebote...Citirati:
Posto vidim da me se pocelo prozivati red bi bio da se malo javim.Nemate pojma koliko mi je zao sto necu moci da budem s vama na osnivackoj skupstini a da ni ne spominjem Brezovicu.Mislio sam da cu moci da izmislim neki slobodan dan,ali nema sanse.Sto se tice mog ne javljanja,posao je za sve kriv,radim non-stop i vikendima i praznicima,a radne dane da i ne spominjem.A u stvari da budem iskren,mama je vidjela slike sa Brezovice i vidjela je koliko se tamo :cug: i zabranila mi je da se druzim sa vama.Kaze da ste me jako pokvarili,inace ovako fino dijete kao sto sam ja je poslala na skijanje,a vi me navadili na:cug: :dziveli: .
Odlicna ideja za Vuju,mada njemu nije lako tamo u Zagrebu,koliko vidim Jazz i Uti su vrlo dobre u skijanju i jako lepo izgledaju!:sm017: :sm017: :cug: :cug:Citirati:
:cug:Citirati:
A kako ti to sve znas,usput vidim i neke nove clanove na skijanju.hr,neki Pop67,pa onda neki Vrag,pa hehehe,ko su ti ljudi.
Auuuuuuuuuuu.... pa nisam te ja tamo poslao da viris po profilima, jebote... nego da predstavljas udruzenje...Citirati:
Bices smenjen, veruj mi (ako se ne popravis...):sm022: :sm022: :sm022:
E uzasan je ovaj nas Pop67...:sm021: :sm021:Citirati:
Originalno postavljeno od vujche
Pa malo se gledale neke slike, a malo i po stilu pisanja?!?Druze nas ima da skijamo za tebe na Orlovom Gnezdu gde niko od nas u prvoj turi nije skijao,samo smo Krecha 86 i ja prosli put skijali tamo,a stvarno je do Jaja i malo vise,mislim na dozivljaj!:bootyshak :cug:Citirati:
A kakav bi bio moj profil po stilu pisanja:sm018: .Citirati:
Ihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh,hehehe bas si vrazic u velikom formatu...Nego sanjao sam da si se predomislio i kao ti zoves malog Mitju i kazes mu:"Nemoj Popu da kazes ja idem sa vama na Brezu,da ga iznenadimo",bilo mi drago kada sam se probudio...A mogao bi ti da nas sacekas na auto putu i urucis nam kilo ipo GRUZANKE,one sto si prosuo prosli put!:cug: :glavaozid :glavaozidCitirati:
Pa da li ce biti za kilo ipo, ne znam, ali pokusacu da nesto donesem na skupstinu... Ako pashe, naravno...Citirati:
Da si dobar skijas,da volis da popijes NE umereno pivo,da si dopadljiv i atraktivan,normalno lep i elegantan i da ti dobro stoji ELAN,a mozda bi ti bolje stajao ovaj novi SPEED WAVE 14 ili 12.Jesam li pogodio sta po pisanju?:dziveli: :sm018:Citirati:
Ma ne pase ali donesi...ako su i cure kao rakija onda pravim komisiju i saljem tamo na celu sa malim MItjom!Citirati:
Skoro sve sem zadnjeg dijela,jer je vec leglo nesto drugo.Citirati:
Da li si ti rekao mami da je Stojan zahvaljujuci tebi bitno popravio svoj kucni budzet(Stojan je prodavac pica na stazi)?Ali sada slobodno mozes da kazes majci da si rado vidjen medju nama i da ne brine kada te pusti da ides sa nama na skijanje!Citirati:
Sta je leglo,ne prijavljujes nista?Citirati:
Ah,neki Fischer RX 8.Citirati:
Ti ces da castis turu,valja Fisher-a zaliti da bolje ide ustvari to mu dodje ko' prirodna maza za sve uslove!Citirati:
ojla...vaša ekipa,mi stalno šalje ,da moram odgvorit na post ,ski-manijaci,mislim,fakat ne znam ,kaj da odgovoram...tu se nekaj piše tj. spominje Fischer,ja sam za sada na Atomic-u..eto toliko od mene
UTI
Svi samo pisu o skijanju...:glavaozid a snowboard?
Cao Uti gde su slike?:sm018:Citirati:
Originalno postavljeno od uti
Ako se ne cujemo do sutra vidimo se,mozda zakasnimo koji minut...:dziveli:Citirati:
Jao, Bato, tek sam sad video ovaj tvoj genijalan post:glavaozidCitirati:
Originalno postavljeno od SkiBata
Ne idem nigde preko leta, nikakve nabavke i kupovine nema:sm022: - stedim za sledecu zimu... A onda :ski: :ski: :ski:
Vidimo se na Skupstini
TO SE CENI, ATOMIC RULEZ!!!:sm022:Citirati:
Originalno postavljeno od uti
Eto, ne mogu da verujem! Ostavim vas same na manje od 24 h a vi se "raspisali" ko manijaci:sm022:
POP se razgalamio ko da je vec predsednik a ne zna sta ga danas ceka. Cuo sam da se sprema neka zestoka zavera, nego, necu o tome sad. :sm004:
Veliki pozdrav VUJCHE-tu i svaka cast za skije. Dobar izbor. Nadam se da ce iduce zime biti prilike da ih "testiramo", posto POP nije smeo da mi da njegove, uplasio se covek, misli da sam MANIJAK i da cu ih ....kvrccc...:sm018
Salim se Pope.:ok:
Vidim da se i Krecha javio. A prosto ne mogu da verujem da nije JANPI:cug:
Ma testiraces ih sada nije problem,mada razmisljam sta da ponesem,hajde posavetuj me ti si tamo i znas uslove,Fischer RCX,Volkl RACE TIGER ili Rossignol POWER PULSION,hajde pomozi drugu,Atomomic nosi Krecha86!:dontknow:Citirati:
Sta da ti kazem, znas i sam.
MAJ je mesec i znas kakav je sneg. Nema leda tako da ne moras da nosis RACETYGER.
Moj savet ti je da poneses sto kracu i meksu skiju. Ona krechina je idealna za ove uslove, tako da bi trebalo da i ti poneses nesto slicno.
:dziveli: