Potpisujem! :D
Pogled za štampanje
Pozdrav ljudi,kakva je situacija gore,da li vredi da dolazim za vikend? :ski:
jel bio neko, kakve li su sanse da se ode na 2-3 dana.....???? :)
Evo ovako druže. Stigao sam pre nekih sat vremena. Stvari stoje ovako. Moras da racunas da ces, ako ides kolima, kola uvaljati u blatu dok odes do staze. Nego da se vratim na temu:
Možda ću te razočarati ali meni je jedan od ovih ljudi koji dežura pored žice rekao da žica posle današnjeg dana neće više raditi. Nemoj ovo da shvatiš kao tačnu informaciju ali bilo bi dobro da proveriš da li radi žica pre nego kreneš. Ono što se tiče staze situacija je sledeća: realno gornji deo staze je ostecen i ima samo tesnac gde se može kretati. Ostatak staze je ok, i mislim da sa malo truada ako ulože 10 zaposlenih može da se skija još nedelju dana minimum. Sad kad sam kretao temperatura je bila oko nule a na stazi možda i minus jedan, dva, ne više. Lepo je bilo, juče oko 30 skijaša, bordera a danas možda do 50. Sve u svemu lepo a blizu Beograda ali nažalost treba da se uloži u pristupne puteve, održavanje i sl. Da ponovim, proveri pre nego kreneš jer možda odeš i naiđeš na praznu stazu a i žicu.:ski:
zadnji put samo bio pre 6-7 dana i jos tada se staza na vrhu ''otvorila'', ali nije bilo tako strasno, pa me samo zanimalo dal su u medjuvremenu dodavali snega na ta mesta ili su sve ostavili majci prirodi.... hvala na informacijama-pozdrav:)
HAjde ako neko zna kakvo je trenutno na divcibarama, tj jel radi staza uopste neka javi. Isao bih a nebi da me saceka zatvorena staza!
Hvala unapred!
Ja sam bio u nedelju i tad su rekli da ce staza raditi jos ovaj vikend,e sad ne znam da li je doslo do promen :dontknow: :dziveli:
ja juce zvao telefonom, da proverim i rekli su mi da cetvrtak ne radi, a petak, subota i nedelja ce raditi 90%....
Hajde majke ti budi ljubazan daj broj koji si zvao, da proverim pre nego sto krenem u nedelju!
evo na ovaj br sam zvao, mozda je najbolje da danas nazoves.... 0652205410