Evo kako stvari stoje opet se ocekuje juzina u februaru i smenjivanje kise i snijega
Pogled za štampanje
Evo kako stvari stoje opet se ocekuje juzina u februaru i smenjivanje kise i snijega
Tesko da mogu bas da ubodu prognozu za februar...
Puna im je kapa ako pogode za 2-3 dana i to je to :)
Ma znam ali opet ova zima nije bila optimisticna tolko
Neka te ne plasi februar . Najavljivali su i sada dva dana snijega a pada vec cetvrti ili peti dan ( govorim za Zabljak i Bjelasicu ) a nadam se da je i na Kopaoniku tako .
Te prognoze duze ot dva dana niko ne pogodi, zima je prevrtljiva .
Samo da se kada god je minus na Kopaoniku ukljucuju toppovi , i sto snijega dovoljno za skijanje .
Stanje danas u slici
:-)
Idila ...
Posjetise me ove like na 2005 godinu, kada smo drug i ja posli na skijanje na Kopaonik . Tacnije on je skijao a ja sam vozio snowboard. Uzivamo mi u spustanju niz Pancic,Gobelju,Duboku ... i sad ne znam na kojoj stazi , kaze mi on da idemo desno. Ja ne vidim ni jedan trag skija ili borda pred nama i pitam ga jeli siguran da trebamo tamo , a on odgovara da jeste i da je na tu stranu pravi ,,puder,, i uzivanje za free ride.
Poslusam ga i krenem za njim i izgubimo se, naisli smo na mjesto kao sa slika koje je [postavio Ivan u postu iznad .
On sa skijam moze da se odgirne i ne tone u snijeg, a ja po ravnom nikud. Skinem snowboard, sa njim na rame i piči ... Jedno sat vremena smo lutali dok ne nadjosmo stazu i konačno se spustismo .
Nakon odmora krenusmo opet i ja vozim stalno za nekim momcima iz Beograda ,upoznali se na zici. Pita me ovaj drug da probamo neku novu stazu, a ja odgovaram ,, neka , dosta je za danas lutanje. Ako nas uhvati noć ima da se smrznemo ... ,,
Pancicev vrh
https://www.youtube.com/watch?v=pHpHFRDxBCo
Odlican snimak, i super skijanje .
Ne znam
Ja sam rezervisao tamo oko dana drzavnosti Srbije i svetog valentina,produzeni vikend.Inace to ce mi biti prvi put na Kopaoniku.