Pa i ja sam zbog te n.v. izlazne stanice bio u dilemi, jer znam da je Kluc preko 2000, a citao sam negdje, cini mi se, da je izlazna stanica 6sjeda nize.. No, vidjecemo uglavnom brzo! uh:ski:
Pogled za štampanje
Izvor: jezerine.org
“Viline vode” čekaju helikoptere
Na Bjelasici danas nije padao snijeg, tako da su se radovi na izgradnji šestosjeda “Viline vode” odvijali i preko planirane dinamike. Tokom prethodnih dana, kada su se pahuljice na ovoj crnogorskoj ljepotici približile visini od jednog metra, građevinci nijesu znali za predah.
...
:ok:
au..blizi se sezona .. :dziveli:
jel mi moze neko rec stranicu za stanje na stazi? koliko snijega ima i tak to
Nema te stranice.. Jedino ako ne izbace neke novosti na : http://jezerine.org/
Znam samo da trenutno ima oko 1m snijega na stazi, i to je to! :)
aha, ok. hvala!
zanimljiva informacija :D sam nek jos napada :D
radi li skijaliste?
Ne. Skijališta u CG se obično otvaraju par dana pre nove godine. Ne zna se tačno datum za Kolašin ove godine.
Nadamo se da će promeniti tu praksu u budućnosti, tj. da će otvarati skijalište i ranije ako ima snega.
(a ima ga obično pre nove godine ;))
..opet ja s pitanjima :) ..hvala na prijašnjim odgovorima!!!
..zanima me koliko ima vremenski od Kolašina do Žabljaka u zimskim uvjetima (vjerovatno ćemo koji dan do Savinog kuka) ..kilometraski i nije puno, al skužio sam da ceste baš i nisu najbolje čišćene :confused:
..a noćni život u Kolašinu?!! ..preporuka za neki bircuz, klub, restoran?! ..nešto radi duže u noć?!
..thnx
Nema problema grOOvy :)
Ovako, sto se tice duzine putovanja, nisam bas siguran, ali sto se tice odrzavanja cesti, to nije u toliko losem stanju. Znaci, ceste se redovno ciste..
A, sto se tice nocnog zivota u Kolasinu, toga ti nece faliti.. Ima dosta i klubova i restorana i bircuza ! :sm021: Vidjeces vec sam.. Pozdrav :sm018: