Ma, ima toga svugde. Nagledao sam se ja toga i u Francuskoj i u Italiji. Ništa oni nisu kulturniji od nas. Čak su u mnogočemu gori.:sm008:
Pogled za štampanje
Slažem se da ima i preko svega, ali lično nisam video da su ljudi spremni da se i fizički obračunaju, čini mi se da su kod nas mnogo više "naelektrisani".....da ne idemo u off, ako ovako vreme potraje, kao i broj skijaša (vrhunac se očekuje 30-tog i 31-og), sumnjam da će staze biti upotrebljive. Nije mi jasno što ne pale topove, mogli bi da se potrude i da otvore još koju stazu (npr. sunčanu dolinu).............
A što da otvaraju još staza kada ovako više zarađuju?! Naplate kao da radi sve, a puste 7 staza. Nisu valjda blesavi da troše dodatna pogonska goriva (struju), kad im ovako dobro ide :-)
Ma nisu ni oni (SS) krivi. Vreme je skroz nakaradno. Mislim da staze ne mogu da pripreme kako treba. Možda čuvaju akumulaciju, skroz je suv decembar. Ko zna kakav će biti januar. Ja da nisam uplatio ranije nebih išao sada na Kop. Na Kop više nikada neću ići u decembru pa makar palo metar snega. Već sam se tri puta zeznuo(ovo je treći put). Em malo staza puste, vreme je nepredvidivo, pred Novu godinu kreću gužve. Sve u svemu mesec za izbegavanje. Garant.
Da znaš Kole da si u pravu, nije mi to ranije palo na pamet. Misliš i penziono da im uplaćujemo?
Pa to, da se ljudi ne muče............šalu na stranu - mislim da su komotno mogli da otvore još par staza, bez mnogo cima........npr. da je otvoreno još par dodatnih staza, gužva bi bila bar 30% manja......osim toga, bilo bi i bezbednije skijati - danas sam pričao sa poznanikom koji je lekar, kaže da je trauma centar bukvalno "zatrpan" intervencijama, ne pamti kad je bila takva gužva.........
Kako misle da se ljudi prebace sa jednog kraja na drugi ako ne otvore marine vode? Ili onaj vučak iz dva dela između karamana i malog karamana? A marine vode a ni taj vučak ne pominju u toj vesti.
Biće ovo teška sezona ako uskoro ne padne temperatura i sneg. A sutra moguća kiša!
Podrazumeva se da radi Vučak, od Marinih voda inače nama mnogo vajde - uvek je tolika gužva da ga svi izbegavaju (dok ne naprave neki šestosed ;)).