Ima jos puno slika ali to cemo u galeriju ski manijaka.
POZDRAV :ski:
Prilog 341
Pogled za štampanje
Ima jos puno slika ali to cemo u galeriju ski manijaka.
POZDRAV :ski:
Prilog 341
Pa odleteo bi ti i šlem, jebote, a di neće kačketić... pržžžžžišššššššš ga brate, mnogo brzo.... Gledao sam te u subotu kako nestaješ u magli i sa strahopoštovanjem skinuo kapu. Svaka čast. Nemam više komentara.Citirati:
Originalno postavljeno od vrag
da da...stvarno super vozis a mnogo brzo bwe...svaka cast...
Arso,savetnice moj,i ti super vozis s obzirom da si pocetnik!!!
'Fala mala, a i ti super vozis board. Samo jos da naucis one fore sa "repicem" i ima da budes extra.:yay:Citirati:
Originalno postavljeno od jovanitZa
vezbam polako hehehehehehe ima jos vremena do 1. maja
onda cu da proverim koliko u stvari znam te forice :)
i nemoj zezati nego ajde i ti sa nama!!!
Pa, vidi ovako... Ima izgleda da cemo se cela moja familija i ja prikljuciti karavanu, al jos nije sasvim sigurno, zato ne pisem o tome jos uvek. Ima jos par nedelja, videcemo.Citirati:
Originalno postavljeno od jovanitZa
Budi dobro i vezbaj jos.
Pozdrav!
Ne znam kako hehehe skija jer ga jos nisam video na delu ('ebi ga, morao sam da radim cele prethodne nedelje) ali gledao sam Jovanitzu i mogu reci da ce od nje biti borderka i to dobra.:ok:
Malo se plasi ali nadam se da sad ima poverenja u mene pa ce se pridruziti ekspediciji ako Bog da za 1. Maj.
Spremam iznenadjenje za sve avanturiste i ekstremiste. Nista ne pisem, ko dodje videce, ili ce slusati i gledati slike!!!!
VOZDRA MANIJACI!!!!:ski:
I naravno, umalo da zaboravim najbitniji detalj.
Slike koje sam postavio su delo profesionalca - Igora iliti Pizzeria Tina
Slika ti se zove "Najaci sam na stazi" :)
Samo jos da imas onu donju majcu na bretele tzv "siledzijku" bilo bi jos bolje :)
Bez zezanja, slike su stvarno extra...steta sto se nismo videli prosle nedelje ali dace Bog za 1 Maj....
Bio sam za vikend na Kopu i naskijao se ko covek, do 12 h staze perfektne, kao za takmicenje (bas onako kako volim) posle meke, ali moze da se skija.
Cera se spusta samnom niz Karaman Greben :)...ljubi je taja. Mislim da joj bas ide dobro, nije kao mladji Kavcic ali je dobra
veliki pozdrav tebi druze i svima gore
JEdva cekam da vam se pridruzim...Mislim da sam se malo opustila sada,posto sam prosla staze za koje sam mislila da nikada necu smeti da prodjem...POZDRAVCitirati:
ShiTzo-JovanitZo, :bday:
Cestitke, čestitke...
Sad sama odgovaras za svoje postupke :D
Crazy brate,
iskreno da ti kazem nedostajao si nam na planini!
Cestitike za Miju. Reko sam ti ja da ce od nje biti nova ali ovog puta iz Srbije - Janica Kostelic!!!:ski:
Nadam se da se svi gledamo za 1. Maj i da ce biti dovoljno snega pa da mu ga damo malo po striptizu na stazi! :jester:
Pozdrav za sve od VRAGA!!!!:dziveli:
arso, dule hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :**********************
Narode, da vas nesto pitam.
Gde su oni silni Manijaci? A nema nam ni poglavice poodavno.
Pope, Crazy, Vujche, Boki, Nidzo, Dragone ... Jeste li zivi???
Ajde malo da :cug:
Pop je kasno zaspao, sad ce on, jos malo (jos koji sat...):) :sm021: :)Citirati:
Ne znam sta je sa njima, ali vidim da smo ja i ti budni i izgleda da nam uvalili "strazu"!!!
Ali, na strazi se najbolje :cug: :cug: :cug:
Ziveli hehehe :dziveli:
dobro jutroooooooo narodeeeeeeee
pope kako ste prosli juce???
Jel' to pala neka „prozivka” PENZIONISANIH članova????:sm021:
Moram da radimo:glavaozid i to mnoogo ozbiljne poslove, pa me zato nema na forumu, a o stazama da i ne govorim:glavaozid
No, trudiću se da doprinesem u vansezonskim i organizacionim aktivnostima koliko god to bude bilo moguće.
Poz za sve MANIJAKE
Jovanitze:bday:!!!!!!!!
eeeeeeej hvalaaaaaa skibato :)
Jovanitze,
sto ti svi cestitaju rodjendan?
Ajde da se i ja pridruzim, mada ne znam kad je rodjendan. Bez obzira, bitno je da je veselo
:bday:
i :dziveli: :cug: :ski:
Ziveli vraze :dziveli:Citirati:
vraze bio je u utorak...punoletstvo :) hehehehehhee hvala ti puno :* :dziveli:
Evo nas, Vraze! Ti si vidim najagliniji sa postovima. Sada ima drugih koji su trenutno pod jacim utiscima od nas, posto su tek sisli sa planine. Bio sam na galeriji i vidim da je bilo zanimljivo. Voleo bih da se pojavim gore za 1. maj, ako ikako bude moguce. Pricao sam nesto sa Popom i videcemo sta ce da bude.Citirati:
Pozdrav Manijacima!!!:sm018:
Pozdrav Dragone
Javi samo ponekad kakvo je stanje!:cug:
Jovanitze, od sad nemoj da zaboravljas licnu kartu!!!!:sm004:
VOZDRA:dziveli:
Nemam nista da dodam, Bata je rekao sve sto bih i ja:sm017:Citirati:
Originalno postavljeno od SkiBata
Pozdrav svima!!!
ekipo pozdrav,ne snalazim se najbolje(misleći ovdje s postovima),no manijaci ja gibam sutra za Francusku na tjedan dana u les2alpes...mislit ću na vas i uživat za vas..do sljedećeg pisanja vas pozdravlja manijačica
Uti
hehehhhehe nadam se da sledeci put necu zaboraviti :PCitirati:
pozdravvv:sm019: :sm019: :sm018:
Ja Stevane ozbiljno racunam na tebe za 1.Maj!Nemoj da nas razocaras!Pozdrav,POP:sm017: :sm017:Citirati:
Originalno postavljeno od stevan
Postovani SKI MANIJACI,
zakazujem vidjenje u kaficu u ulici NJEGOSEVA br 45 u cetvrtak 27.04 u 18.30h.Jako je bitno da nas bude sto vise obzirom da cemo napraviti i osnivacku skupstinu naseg udruzenja,a neposredno posle prvomajskih praznika i zvanicno cemo biti registrovani kao Udruzenje Ljubitelja Ski Sporta "SKI MANIJACI".
Veliki pozdrav svima,POP
vidimo se tamo!!!
ocemo :sm019: :sm019: :sm019:
arso lepo ti rekoh da sredis sve to imash i da krenes sa nama...potreban si nam gore breeeee
meni vishe nego ikome..nema nikoga da me savetuje oko znas vec cega..
Vidi, vidi, vidi ...:confused:
Ovde imamo savetodavce i savetoprimaoce :sm018:
Pope, ako ti treba moj glas na skupstini samo okreni telefon!!!:sm004:
hehehe miijaaaaaa :) :) :) kad bi ti samo znao o cemu se radi...ne bi tako pricao :p
Pa saznaces i ti vraze o cemu se radi, i to vrlo brzo... Kako sada stvari stoje, mozda uzmes i aktivnog ucesca u savetodavanju :yay:Citirati:
Nista lose nisam rekao, samo sam vas pozdravio.
Evo opet:sm018: :sm018: :sm018: :sm018:
eeeeeej arso ne ne ne ne ne ne...ne znam da li mija ume da cuva tajnu.. :?
Ma nisam ni mislio da ima loseg u tome... i ja tebe pozdravljam :sm018: , al ne smem javno nista da pricam a nema ni potrebe uskoro ce se sve znati... :sm022:
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( (((((((((((((((( ne sme niko da zna arso bre...bas si neki covece... :(((((((
mija :sm018: