Loze ljudi vatru da se greju ai danas na kamerama se opet videla vatrica ali je sada ova kucica demontirana... sta ce tu biti i da li ce se graditi neki novi objekat,to mi nije poznato....
Pogled za štampanje
Loze ljudi vatru da se greju ai danas na kamerama se opet videla vatrica ali je sada ova kucica demontirana... sta ce tu biti i da li ce se graditi neki novi objekat,to mi nije poznato....
Steta, ski depo na najboljem mogucem mestu, bilo je dobro dok je trajalo. Nadam se da su se zaposleni snasli, stvarno su bili za pohvalu.
Sad me vise plasi kolicina eksera i slicnih otpadaka, pored igralista i puno prostora za jurenje...
Da, taj ski depo je bio na odličnom, vrlo praktičnom mestu. Koristio sam njihove usluge od kad su podigli tu baraku, pre dve zime. Zaposleni su stvarno bili predusretljivi a bili su otvoreni i za popuste (ženi i detetu sam tamo rentirao opremu a meni su davali da za DŽ kod njih čuvam svoju).
Ne vidim šta je problem da se napravi takav objekat negde pored staze. Svako skijalište koje sam obišao ima nešto tako negde odmah pored polaza žice (ili na samom vrhu - pogledati na vrhu Kronplatza).
Vidim da je "otišla" i kućica skijališta za prodaju ski pasova - gužva u najavi na gornjoj kasi?
Skijališta najavila da će raditi 5 staza i 4 žičare za opening. 7 i 7b (kgb), 4b (sa Pančića), Krst i 8 (mali karaman). Šteta što ni jedna duboka neće biti puštena. Ali za 900 dinara/dan odnosno 1320/2dana (1800/3dana, 2200/4dana) i ovo nije loše. Jedino što mi iz BG treba još 50 eur da dođem do tamo i da se vratim.
Otkud te cene za ski pass? Ja gledam ovaj pdf na infokopu: http://www.infokop.net/images/storie...-2013-2014.pdf i cene su 4.4k za 4 dana? Doduse, nisu navedeni datumi za ski opening u njemu.
U tom istom dokumentu stoji da za opening vazi popust od 70% ;)
"70% на полудневне, дневне, дводневне, тродневне и четвородневне карте које се
купе и користе у време трајања ски опенинга 05-08.12.2013."
Ovo stoji na trećoj strani cenovnika u delu "redovni popusti", poslednja stavka. Skinuto sa sajta skijališta.srbije, link: http://www.skijalistasrbije.rs/sites...kopaonik_0.pdf
E jbg, ja kao gledao, gledao pdf da slucajno negde ne pise to i da se ne ispalim, i opet prevideo :D
Moze li jedno pitanje, za Vas koji dobro poznajete Kopaonik.. Planirali smo da ove zime odemo na par ski vikenda na Kop i gledali smo smjestaj u mjestu Brzece. Zanima nas kakva je konekcija sa stazama? Koliko sam ja shvatio, zicarom Bela Reka, moze da se izadje na vrh i onda si automatski povezan sa ostalim stazama? I da li ta zicara funkcionise poslednjih godina? Unaprijed hvala!
Zica Bela reka I i II su uglavnom funkcionisale za izvlacenje skijasa iz Brzeca (voznja traje oko 30 min), problem je u tome sto su staze BR I i II vrlo retko u funkciji. Kad se izvuces gore veza sa ostalim stazama je ok,ako ne radi zica na Gvozcu, gde bi se spustio ski puticem, imao bi malo da veslas al nista strasno.
Hvala puno!!