Sad sam skinuo VT aplikaciju I deluje odlicno, samo da bude dosta satelita sa jakim signalom.
Pozzz
Pogled za štampanje
Ma vise sam mislio da mi app pomogne kako da se ceo komplex odskija za 6 dana, ali vidim da nije bas user frienly za tako nesto :)
Nesto mi to jako ambiciozno da se iskija 600 km za 6 dana... sto bi znacilo da dnevno skijas 100km hahahahaha :) mada i ja potajno gajim takav entuzijazam :)
Izbacis zelene I plave staze I eto manje kilometraze za preci
:)
ovde pored sjajnih skijasa i vrhunskih matematicara :)
Možeš da obidješ 3D za 6 dana komotno - naravno ako ne obilaziš sve staze (to valjda niko ne radi ;-)).
Ako budem u Orelu u martu i kako pišete, moram da budem prisutan na vreme na gondoli kako bi se vratio u mesto jer nema drugog (besplatnog) načina, koliko treba treba od te tačke da se "preselim" u Kurševel a koliko u Menuar a koliko nazad?
Otprilike me interesuje +/- 15 minuta, čisto da steknem predstavu o vremenu.
Ako se ne varam, nama je prosle godine trebao skoro ceo skijaski dan, da dodjemo sa pocetne stanice Orell-a do krajnje (leve na mapi) tacke Kursvela. S tim sto nismo krenuli bas u 9, i bilo nas je 5-6 pa je i to uticalo na brzinu.
Takodje pripazi na vreme, i ako skijas u val thorensu , zato sto mislim da se jedna od dve gondole koja prevozi iz valt horensa u orelle zatvara u 4 i 15 ili u pola 5, ako nju propustis moras ici na drugu iz koje kad izadjes jedini nacin da se spustis do stanice je crna staze, sto nije preterano zanimljivo posle celodnevnog skijanja, narocito ako te uhvati vreme tipa magle kao sto se meni desilo.
Pozdrav
Generalno vraćanje na kraju dana iz recimo kurčevela do vt-a po najvećoj gužvi i razrovanim stazama mi je ostalo u ne tako lepom sećanju :)