kako 1.05 moze da bude visoka kvota:confused: ,vidi se da se niko od vas ne kladi:sm018:
Pogled za štampanje
kako 1.05 moze da bude visoka kvota:confused: ,vidi se da se niko od vas ne kladi:sm018:
Potpisujem,ako se skija onda se samo skija,nikakav alkohol ne dolazi u obzir.Ko je skijao samnom to moze i da potvrdi:bootyshak .Citirati:
Originalno postavljeno od vrag
Ej ljudi, nema zezanja sa alkoholom na stazi, nisam to mislio.Citirati:
Originalno postavljeno od hehehe
Ovo je trebalo da znaci: "ako budemo te prve veceri proveravali chija je bolja (rakija), pa nam se to proveravanje dopadne, mozda uopste necemo skijati (bar sutradan)", ali sam napisao ironicno, " mozda budemo i skijali".
P.S. 'Bem ti ovaj medij kad, koliko god 'oces da budes duhovit, ne ide od prve. Valjda smo se sad skapirali. Nemoj da bih video nekoga sa pljoskom na stazi!!!!
Ma klade se ljudi al je Misko "ziheras";)Citirati:
Originalno postavljeno od ski dude
:sm019: :awm2:Citirati:
Originalno postavljeno od vujche
Ovde se malo nas "kapira iz prve"!:glavaozid
Manijaci.... sta ces...Citirati:
Nesto me pamcenje ne sluzi bas najbolje....ali....da li ono bese pivo sto smo pili na stazi ? :awm2:Citirati:
:sm003: . . . . . . . . .Citirati:
Originalno postavljeno od CrazyKong
Vraze ja sam tebe ukapirao iz prve a nadam se i ti mene,sve ostalo su nijanse!Pozdrav NAJBRZEM SKI MANIJAKU na Orionu!POPCitirati:
[QUOTE=hehehe. Nemoj da bih video nekoga sa pljoskom na stazi!!!![/QUOTE]
Ja obecavam da necu imati pljosku,ali za flasu nista ne obecavam.....\
Ma carolija je na Brezovici ista sa pljoskom ili bez nje,verujte mi na rec!Pozdrav,POP
Ma kod POPA nema pljoski,
da moze poneo bi i bure!!!!:cug: :cug: :cug:
Sto jes,jes...
...smislicu ja kako da okacim bure,pa kada su ga Bernadincu okacili oko vrata vala okacicu ga i ja negde da j..e oca...
Nisam htio majke mi(a sto lazem),al me Stojan uvjek zezne,cim sednem kod njega na klupu on donosi pivo.I sta ja sad treba covjeka da odbijem pa da ostavim svadju u kuci.Inace Stojan drzi prvi stand do sidra i ovim putem ga puno pozdravljam,a ekipu koja ide gore bih zamolio da mu prenesu pozdrave u moje ime.Hvala.Citirati:
Au!
Tesko li je naterati zabu da skoci u vodu?
E isto toliko treba da bi naterali VUJCHEta popiti pivo:cug:
POZDRAV
Ma stavi ga u Minaqua-vu od 2L, ko na Igristima boja ista, ukus mnogo bolji :cug: :obrvajedn, mera je prava.Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
Nije se Pop dobro izrazio, hteo je da kaze da mu je drago sto mu je rakija dobra, kvota na popa kao kad igra Zvezda- Zeta, znaci 1.05 na Zvezdu :dziveli:Citirati:
Originalno postavljeno od ski dude
I sta ce sad oni koji me ne poznaju pomislit o meni poslije vasih komentara.Ispada da sam samo:dziveli: :cug: na Brezovici.Citirati:
Pa ja te poznajem,zar nije istina da volis pivo za nijansu manje od skijanja?Ma brate pa vidis da su i mene ocrnili a ja nemogu ni 10 piva da popijem a ni 1/2 l kajsije...Citirati:
Valas Misko svaka ti cast za objasnjenje,to mi nije palo na pamet,dakle ti si stavio nisku kvotu da kladionicar ne izgubi...Citirati:
Originalno postavljeno od Misko
Pa kazem ja da je Misko ziheras...Citirati:
E Manijaci Izazivam Vas Ovako Janpi Da Se Trkamo Na Brezovitzi....ko GOD ME POBEDI Placam Mu Veceru!!! Napomena: Vozim Sa Slalomskim Skijama (zenskim St11!!!) A Vi Uzmite I Motorne Sanke Ako Hocete, Nema Vam Spasa!!!!!! :p
A sta nosis na Brezovitzu da budemo Janpi?Citirati:
Originalno postavljeno od Krecha_86
Sta ti je mladost, ebote...
Citirati:
Originalno postavljeno od Krecha_86
Krecho 86 kada budes manje JANPI izazivaj koga hoces na trku,ali nemoj pod sljivom ili kajsijom bre brate steta za napitak,bucka se i gubi na kvalitetu...
Pozdrav,POP
Postovani SKI MANIJACI,
Od danas mozete da mi pisete na POP@SKIMANIJACI.COM , a ko zeli ovakav mail neka kontaktira Dewile-a da ga registruje!
Pozdrav,POP
Ko to ovde izaziva na trku?:awm2:
Ne mogu da verujem da jos uvek ima dobrica koje bi da placaju veceru!!!
A jel ide i pice uz veceru?:cug:
Samo se vi t-rkajte a mi PENZOSI cemo da uzivamo u svemu sto nam se tamo pruzi!Pozdrav POP
Kad je vec pomenuta rec trka :sm021: .
Pa na sta si mislio ides li ti u kladionice? Kvota 1.05 se zna sta je :D kako na tvoju rakiju da stavim kvotu lupam 4.5 kad ce pobediti na keca, nema logike :cug: .Citirati:
Ma idem ja u kladionicu ali u trenutku nisam ukapirao.....b. gaCitirati:
a sta ako bude nereseno:D
Citirati:
Misko, Misko... Ne dao ti Bog da se navuces na gruzanku (i rakiju i devojku). Sa toga se ne skida. Veruj mi, znam sta pricam... :sm021: :sm022: :sm017:
hahahahhaha mishko mishko :) :) :)
Imam i ja konja(e) za trku.
Sljiva - dzanarika, rakija prepecenica, bela ko suza, venac stoji do 40 dana:sm022: , 55% alkohola.
A ko voli imam i jabuku, takodje prepecenica, 50 % alkohola.
Kvota na prvu 4 casica, a na drugu 5 do 6!!!:awm2:
Prevoz (bolje reci prenos) do kreveta obezbedjen!!!!
Si chuo za kragujevacku LINCURU?Citirati:
Ide i ona s nama, evo je, ceka i smeska se...
Ljudi, pa da li neko misli da skija???
Ili ce ovo biti kondicioni trening:cug: :cug: :cug:
Ja mislim da skijam ali brate i da konzumiram domaci"NEKTAR" ,mikro regionski ponos(mislim na rakije).A ti Vraze slobodno kazi da se kod vas vise od pola jabukovace pece od divljih jabuka!E to je prica,kada mi onaj konobar dade da je probam,utrnu mi jezik,pa vilica,ja neznam kako se nisam ceo oduzeo ali ukus je extra!
Nemogu da docekam jutro,JE..TE svaki put kada idem na skijanje kao da idem prvi put,obuzme me neka trema i nemogu da spavam tu noc.Evo isada se tako osecam!Pozdrav,POP
Stvarno ga preteraste sa ovim rakijama....ovo je forum o skijanju...
Ajd i ja da dam mali doprinos...ona loza u "Tini" koja je stajala vise godina na polici i koju sam samo ja pio je jedna od najacih koju sam u zivotu probao...:hair:
E Crazy ala preterujes,dosta vise sa tim "rakijama",dajte malo o viskiju...
Pa Vrag je kriv...Citirati:
Ja sam samo pokusao da Bojo-a navucem da krene sa nama a Vrag (pravi je vrag) poche, rakija, pa rakija, te ovakva, te onakva, te odavde te odande... ko da smo neki (ne daj Boze) alkoholicari a ne ljudi sportskog duha i sportske orjentacije (o sportskom izgledu ne bih)...
Aj necemo vise o rakijama. Bar ja necu. Za Vraga ne znam da li ce. Za Popa ne mogu da obecam:sm021: :sm021: :sm021: