-
E ja sam prosle godine sa sedeznice gledao...kako se vozac ratraka muci i muci na onoj levoj strmijoj stazi, lik je takve hupsere napravio da je to strasno bilo...mi prosto nismo verovali sta lik radi... I onda smo sutradan culi da je navodno dosla ekipa sa kopaonika u pomoc....tako da treba jos nasi da uce kako se sredjuju staze....
-
Trebao si da gledas pre dve sezone, palo na Torniku preko 1 metar snega jedva su uspeli da natabaju jedno 15-20cm,doduse tada nije bilo topova,danas im se ipak mora priznati da su napredovali.
-
1 prilog(a)
Divan suncan dan.... :)
Prilog 8141
-
Odlicno skijanje na Torniku danas,suncano vreme,u najtoplijem delu dana -3 stepena,staze mnogo bolje pripremljene nego za vikend,pri kraju Cigote mnogo bolja situacija nego pre neki dan,tek popodne izvirio poneki sitan kamencic,topovi su radili tokom celog dana,tako da ce i to biti sredjeno vec sutra.Zmajevac,pola staze je utabano sirine nekih 10-15m,topovi i dalje rade,pa se ocekuje da ce za koji dan biti pripremljen celom sirinom,a i to sto je tabano veoma dobro izgleda,samo treba vise snage zbog nagiba i sirine utabanog snega.Takozvana "banana"(po mom misljenju najbolji deo Tornika),bice pripremljena posle nove godine.Sve u svemu fenomenalan dan na Torniku,uz to da dodam svega oko 100-tinak skijasa,tako da ova sezona obecava odlicno skijanje na Torniku.
-
Radni dan. Trebalo bi iskoristiti još ovih par dana pre raspusta i praznika. Posle će biti mravinjak.
-
Radnim danima nije guzva ni kada je raspust,ni kada pocne sezona,a za praznike je dobro pre podne,ja prosle sezone nisam skijao ni jedan vikend,a imao sam 18 dana skijanja na Torniku.
-
Koliko se placa parking na Torniku?
I,ima li gde da se parkira a da se izbegne ta naplata...?
:)
-
prosle godine je moglo da se parkira pre one kapije pored puta, ali onda imas malo da tabanas sa punom ratnom opemom...cini mi se da nije bio nesto skup parking...cini mi se
-
Koliko je to u dinarima,to kada nije "nesto skup"...?
:)
-
Mozda 200-300, valjda ce se javiti neko sa zlatibora da kaze tacnu cenu...