Dan iz skijaskih snova...cca 30cm prsica, nema guzve temp oko 0...uhhhhh..
Prilog 17942
Pogled za štampanje
Dan iz skijaskih snova...cca 30cm prsica, nema guzve temp oko 0...uhhhhh..
Prilog 17942
Zna li se kad je u planu na Jahorini zatvaranje sezone? Ovaj snjeg sto pada obecava idealne uslove za skijanje, sad je do njih da vidimo do kada planiraju da nam to dozvole
"Popust od 40% na ski karte u kombinaciji sa novim snijegom je dobitna kombinacija za kraj mjeseca marta. Popust važi za 4-dnevnu D+N, 3-dnevnu D+N, 2-dnevnu D+N, dnevnu D+N ski kartu u terminu od 25. do 28. marta!"
Prilog 17943
Prilog 17944
Prilog 17945
Prilog 17946
Šta radi od liftova? Ko će da ode kada liftovi ne rade ... masa ljudi je nezadovoljna a snega kao u priči. Šteta, možda jednodnevno skijanje ko može, za duže, mrka kapa.
Ja cu svakako na dan jos 2-3 puta,ali cu verovatno iskoristiti i najavljeni Promo vikend..kad malo sneg zastane i staze natabaju i sunce se pomoli..a sta bude radilo to je..meni dobro, jer na skijanje odlazim jer ga voLem i nedozvoljavam da mi nesto zasmeta...
Bistrica ima mesta, cena je 38km polupansion,parking zaracunat u cenu (inace 14km dnevno)...popust na ski pass...snega koliko hoces..maloli je na ovu Krizu??
To je za DŽ stvarno. Javljaj jer sam i ja zainteresovan.
U tome je razlika u odnosu na zapad. Sjećam se prije više godina da smo u aprilu skijali ja i supruga na Turracheru i rijetko kad smo sreli još kojeg skijaša na stazama. Ali sve žice su se vrtile prazne, jer ako je bar jedan skijaš platio kartu, platio je za sve žice.
За Јахорину бих додао да је прије неколико дана гондола радила иако је на званичној страници писало да не ради. Транзиција је у току, грешке се догађају, надајмо се да ће их бити што мање...
Staze i liftovi u pogonu danas, a tako ocekujte i u narednom periodu..eventualno Skocine (Praca) za vikend da ipak bude radila jer snega ima cca 1,5m a nagurace i na 2m preko vikenda verovatno, ali skijasa nema pa, u skladu sa "politikom" OC Jahorina u zadnjih 20 godina (koliko ja idem) koja je i pored svih poboljsanja i napretka KONSTANTA nepromenljiva, liftovi se gase, staze ne tabaju jer smestaji nisu puni. Jbg...tako je kako je ..
Prilog 17949
Prilog 17950
Prilog 17951
Recap skipassa za naredni period.
Moram biti posten i sa ove strane, na Jahorini se moze skijati za relativno male novce jos uvek..malo proberete...
Od 21.mrta je Post sezona po cenovniku OC Jahorina te shodno tome, a i promo vikendu , mozete recimo:
-Ponedeljak i Sreda 30% popusta na ski karte na Petrol pumpama... 45KM-30%=31,5KM x 62din=1950din
-Promo vikend 24-28.03 -40% na aktuelni cenovnik (recimo 2-dnevni sa nocnim skijanjem 100KM-40%=60KM x62din=3700din)
Ako uzmemo u obzir i cene goriva u Republici Srpskoj (cca 35din/l jeftinije), zaista se moze u martu lepo skijati na Jahorini za neke manje novce.
Prilog 17952
Potpuno se slažem sa tobom ali većinu na forumu ne zanima dnevno ili dvodnevno skijanje već 7-dnevno. Iskreno, da je džabe ski pas ne bi došao na jedan dan, čak i da neko dođe po mene (440 km u jednom pravcu). Drugo ali je datum post sezone, od 22. marta!!! Ove godine ima snega kao u priči ali u nazad x godina nikada nije bilo ovoliko snega, početak marta je već bio kritičan a ne 18. mart. Iz iskustva imam mišljenje da je mart ubedljivo najlepši mesec za skijanje i sigurno moje mišljenje dele i drugi. Greška i Kopaonika i Jahorine je gašenje žica pre vremena i to je u stvari naš mentalitet. Došao bih sutra ali hoću da sve radi zato što ima 2 metra snega.
Ti si na 170 km i treba da odeš i da uživaš pošto će kvalitetnog skijanja još biti.
Evo recimo 5 dana sa ovim Promo vikendom
Sreda na Petrol pummpi 31,5KM Cetvrtak-Nedelja 4ro dnevna 140KM-40%=84KM....ukupno 5 dana ski pass 115,5KM x62din=7160din
Sreda na Petrol pumpi 31,5KM Cetvrtak-Nedelja 4ro dnevna sa nocnim 185KM-40%=111KM........................142,5KM x62din=8835din
Mislim da bi trebali iskoristiti...za ove novce nema skijanja nigde a snega,hvala je Bogu, kao u prici.
Ако ја добро разумијем промоцију, важи само за дневно-ноћне ски карте.
A evo i SkiBus ponude za prvu nedelju aprila
PROMOTIVNA CENA ARANŽMANA - DVA JAVORA APRILSKI PETODNEVNI SPECIJAL(paket uključuje 5 noćenja u izabranim sobama i apartmanima i 5-dnevni skipas) iznosi po osobi:
- Za smeštaj u 1/6 apartmanima: 89 evra.
- Za smeštaj u 1/5 apartmanima: 99 evra.
- Za smeštaj u 1/5 sobama: 95 evra.
- Za smeštaj u 1/4 sobama: 105 evra.
- Za smeštaj u 1/3 sobama: 115 evra.
- Za smeštaj u 1/2 sobama: 125 evra.
http://www.skibus.rs/aranzmani/srbij...DzI-3R37t94za4
Donio je danas odluku da se skijališta u Republici Srpskoj zatvaraju na 7 dana. Zatvara se još koještošta, ne samo skijališta.
Jos 7 dana zatvorenog skijalista...kako sam i pretpostavio, prosto nema zainteresovanih strana kod OC-a i vlasnika smestaja na Jahorini da se skijaliste otvara a Vlada RS(kao vlasnik OC-a) to obnaroduje kao protiepidemijsku meru...do boljih vremena za ovu zimu izgleda KRAJ.
:cug:
Jahorina je zavrsila za ovu sezonu, ne verujem da ce vise otvarati
S obzirom na 1,3m snega, najavljeni - i nove padavine, Kopaonik zatvara 18.aprila sezonu, a u smislu dosadasnjeg ponasanja menadzmenta, odn direktora OC Jahorina gdina Ljevanica (ex direktora Skijalista Kopaonik) PRVI u Europi otvramo ZADNJI zatvaramo, tipujem da ce otvoriti Jahorinu nedelju dana posle Kopa da radi i da ce zvanicno zatvaranje biti POSLE Kopaonika, odn posle 18.aprila.
Pratite desavanja pa mozda ulovite neko spustanje na Jahorini.
99% da će Kopaonik raditi i za Uskrs / 1 maj to su radili i ranijih godina kada ima snega, otvore 2 staze za one koji su na planini....
"Dragi skijaši,
Naš ski centar ponovo kreće sa radom od subote, 24. aprila i u planu je da skijanje bude organizovano u dane praznika, sve do 5. maja. U navedenom terminu će važiti popust od 70% na poludnevne i dnevne ski karte. Planirano je da u pogonu budu šestosjed Poljice kao i lift sidro Poljice, u terminu od 9:00 do 16:00 časova. U istom terminu će raditi i prodajno mjesto Poljice. U prethodnom periodu u funkciji je bio sistem osnježavanja kada god su to vremenski uslovi dozvoljavali, ski staze su dobro pripremljene sa više od 90 cm utabanog snijega. Olimpijski bar na vrhu planine će takođe biti dostupan za predah i opuštanje u planinskom ambijentu.
https://static.xx.fbcdn.net/images/e...1/16/1f340.pngUživaj u proljetnom skijanju"
Prilog 17997
Nema više korone? Baš su me naljutili. Zatvrorili skijalište prije mog godišnjeg odmora i čekali da odmor protekne da opet otvore.
... kao niko u novoj istoriji.