Jebete me pa me razvaljujete
Pogled za štampanje
Jebete me pa me razvaljujete
... ... ...
do kada bi trebalo da se daju pare za jakne
... ... ...
... ... ...
Brate radimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
tu sammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
... .. ...
Ne seri idemo
... ... ...
eeeeeeeeejjj, pa idem i jA 1000000%%%
daj daa se organizujemooo :D :eek: :) :D
cao svima ,evo ja sam novi na ovom forumu slucajno sam ga pronasao i bas mi se svidja.Biti cu kratak, zivim u australiji i redovno idem na skijanje, ove godine planiram da dodjem u decembru u scg i naravno planiram negdje i da malo skijam.Za sada sam razmisljo o francuskoj i austriji a evo vidim da vi pricate i da je bansko super.Ukoliko nesto organizujete pocetkom januara i ja sam zainteresovan za akciju pa mi javite pozdrav
... ... ...
Momci gledamo li se sutra
... ... ...
A ostali Manijaci
E nije los ovaj Flachau ima preko 800 km. staza a ski pas 160 eur
nisam bio za vikend u BGDu a ni na forumu.
moze li neko jos jednom da spomene gde tacno i kada se sastajemo.
ja sigurno dolazim ali tek posle 19.00.
do pisanja ....
Ja sigurno dolazim
Ljudi, ja sutra najverovatnije necu moci da dodjem; Sto se tice jakni, dogovor je o.k.
Dobro se provedite i bacite na post sta ima novo od dogovora i ideja;
Pozdrav svima
dyape_zmaY :)Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
... ... ..
evo me opet posle krace pauze
Bata Bane
Gukni gde je tacno taj kafic u Lestanu (Lestanima) pa da se gledamo veceras.
Pope
Pare za jakne veceras ? 1700 ?
Pozdrav....
... .. ...
Hvala na pozivu,dolazim u bg oko 20.12. i ostcu negde tri - cetiri nedelje ali jos ce mo se dogovoriti.Takodjer ako nije problem i ja bih zelio da dodjem u posjed jedne jakne .Moja e-mail adresa je georgerad@iprimus.com.au pa mi mozes poslati svoje podatke da ti posaljem lovu.Drugom prilikom cu vas obavestiti o skijasima u australiji. pozdravCitirati:
Originalno postavljeno od pop67
pope jel lice te jakne na nesto, nisu neke cirkus sarene? vidi tamo znas valjda sta vredi, javite mi samo kako da doturim pare
Lerstane k0od METAL INEXA caffe MINERVA
... ... ...
... ... ...
evo dva linka smestaja za koje mislim da su najboji:
1). hotel: www.hotelbulgariabansko.com
2). privatni smestaj www.bansko.bg/goto/yanitsa/index_bg.html
to su linkovi sa fotkama smestaja, pa javite kome se sta dopada
1). hotel se placa oko 25EUR po osobi dnevno, ali je uracunato:
- dorucak i vecera
- bazen, jakuzi, fitnes (!), sauna, parno kupatilo, solarijum
- parking, podzemna garaza
- prevoz do ski kabina
- taksa, osiguranje i nekakav VAT (sta god to bilo)
2). u cenu privatnog smestaja nije uracunato nista osim smestaja (logicno :) )
ali se nalazi na 5 (bugarskih) minuta od ski kabina.
plus treba kupiti ski pass, otici i vratiti se iz banskog, popiti i pojesti nesto na stazi i mozda u gradu ponekad castiti turu uvece... :D :D :D ali i dalje to nece izaci mnogo.
ako ne odgovara ovaj smestaj sto sam nasao, trazicu dalje, mada kapiram da je ovo sasvim korektno.
VAT mu dodje PDV kod nas:-)
to za Jahorinu nije losha ideja,a i ok je cena,samo treba josh sneg da padne... :D ja sam bio proshle godine i odushevio sam se,al imali smo srece da ima bash,mnogo snega :D
informacija iz prve ruke, covek upoznat sa ekonomijom i tako to :D
hvala stevane :D
Predlazem sebe za blagajnika MANIJAKA :D
... ... ...
stevan zvani "gazda jezda"?? :D :D :DCitirati:
Originalno postavljeno od stevan
moze
momci za sada nista od mene moram da platim neku glupu skolarinu tako da nemam para sada . ako se skrpim nekako za jahorinu bicemo u kontaktu, zao mi je sada za jakne ali ne mogu da izdvajam za to imam mnogo troskova u narednom periodu. :(
... ... ...
prvi hotel je zaista odlican, pogotovo za cenu koju spominjes. prosle godine na recepciji hotela je cena bila 50 evra za istu uslugu.Citirati:
Originalno postavljeno od dyape_zmay
drugi hotel je takodje sasvim ok.
ako su potrebne informacije za borovec i bansko, bice mi drago da vas informisem.
Pope te cene o kojima pricas su verovatno sa
http://www.kompasnovisad.co.yu/
Nije zbog cene, ali ovaj pansion Jahorina mi deluje sasvim OK, ne znam da li je dobar unutra, ali znam da je nov i da je na sred staze...tacnije na cilju slaloma, tako da je pravi ski in-ski out.
Bistrica me vec pomalo smara....jedino sto ima bazen koji verovatno nece tada raditi :(
Treba proveriti dali je ski pas ukljucen u cenu...prosle godine je bio....
Jos malo komentara....
Hotel Bulgaria je sjajan tako dabi super bilo da po onoj ceni moze da se dobije soba u sezoni...nesto mislim da je verovatnije da ce biti duplo veca cena :( :(
lepo pise : Price list from 02.06.2005
Janica je korektna.