Da bi imali prilike da provere ko je sta doneo i naravno da mi smanjili mogucnost greske...;)
Citirati:
Originalno postavljeno od ess
Pogled za štampanje
Da bi imali prilike da provere ko je sta doneo i naravno da mi smanjili mogucnost greske...;)
Citirati:
Originalno postavljeno od ess
jel ima jos nesto novo and zanimljivo za Francu? hoce nas oni zvati da nas izobavestavaju o polasku, detaljima puta...
Dobre vesti za putnike u Francusku!!!
Nove padavine u oblasti Valmeiniera. Biće dobrog skijanja!:ski:
Pozdrav za sve putnike u FR.:)
oni ce zvati (kada prodje prica sa ambasadom) da vrate sve originale.
...osim pasosa, naravno :)
to bi trebalo da bude krajem nedelje.
super vesti za sneg :)
Gore snega koliko hocete, na stazama ga ima 125 cm, a selu 85 cm i trentno je -6:yay:
Francuzi, petak se priblizava.:yay: :yay:
Ljudi ne zaboravite sliku za ski pass
Evo samo da se javim prije nego sto legnem spavat,ekipa za Francusku prosla Zagreb,nastavljaju svoj daleki put.Ukratko,docekani,pocasceni,malo se ipricali,zatim ispraceni.A ja sutra na na suprotnu stranu.
Hvala Vujcetu na casti. evo nas u Francuskoj gde ima 2 m snega juce je bilo skijanja do besvesti; sunce, i sve sto ide uz dobro zezanje, pozdrav svima
Poslednja informacija iz Collegiuma da ce se iduce zime organizovati , skijanje u jos jacem ski centru za iste pare tako ljudi koji su zainteresovani pocnite na vreme da razmisljate o svemu.
Pa razmisljamo mi odavno :) , nego daj neke slike od ovog sad centra, neki izvestaj. Mislim, daj nesto...Citirati:
Originalno postavljeno od Bata Bane
Pozdrav!
da se i ja oglasim. bilo je super, ali kao i uvek mnoooogo kratko!!!hvala svima na drustvu, i sto se mene tice, ostajemo u kontaktu.ljubav prema skijanju mora da se gaji :)
Pozdrav i tebi, a sto se tice slika sve moje ce biti okacene uskoro na galeriji ski manijaka
da se i ja oglasim :)
i da pozdravim jovanu :)
svako ce po necemu da je pamti...
A sto se Jovane tice... njoj ce bas da ostane u secanju...:kez:
Ajde da kazemo nesto vise o ovoj nasoj avanturi.
Strasno, strasno, strasno!!!!
Za 309 Eura skijanje na oko 3000 m, po stazama kakve se pozeleti mogu dugackim i po nekoliko kilometara, za sve vrste skijasa Prevoz jeste da je bus, ali bus najnovije generacije i mislim da nije bio problem putovati sa takvim vozacima kao sto su Marko i Mica, ovim putem bih hteo da ih pozdravim. Smestaj pravi skijaski, mali apartmani ali zadovoljavajuci sa svim pratecim stvarima u nemu.
Stvarno ja vise ne znam sta da kazem ljudi iduce zime bi trebalo da nas bude bar 3 autobusa sto znaci 200 ljudi.
Zeleo bih svima da se zahvalim na predivnom druzenju celoj ekipi.
DEVOJKE I MOMCI SVAKA CAST:yay: :yay: :yay:
Treba nastojati da se napravi neki aranzman od deset dana. Jedna nedelja je ipak kratko za Francusku gde se bar dva dana potrose do tamo i natrag. Jeste da bude skuplje ali ako se vec planira godinu dana unapred... :)
Pa... recimo da bi mogao da kazes nesto o ceni tih pratecih stvari kao i o trosku koji ste (prosecno) napravili svracanjem u onaj 'talijanski Metro/Maxi/Rodic...Citirati:
Eto, to bi jos mogao da nam kazes, al kao onako, neobavezno, posto je vec to sto si ispricao dovoljno da (bar mene) nalozi toliko da sam vec poceo da štekam parice ya tu excoursiju
Citirati:
Originalno postavljeno od hehehe
Sto se tice tih stvari nas 6toro iz apartmana je dalo po 20 eura, gde smo u jednoj prodavnici nakupovali toliko hrane i pica da nam je na kraju ostalo nekoliko pljeskavica i kojekavih djakonija Po kaficima cene razne, kao i kod nas, tako da mislim da jedna osoba sa svim troskovima moze da prodje sa 500 Eura i to bas lepo da se provede. Ja kontam da sam tamo zbog skijanja, i ja tamo skijam.
Veliki pozdrav za cjelokupnu ekipu iz Valmeiniera!!
Posebno za ekipu iz 606 apartmana i povremene drage goste !!!!
Skijanje je bilo savršeno.Druženje super. Falio je samo još neki sunčan dan za totalno ludilo! Pozdrav za "Carver-bateriju". Do sledećeg skijanja...
Tako sam i ja nesto kontao, hvala ti na informacijama... a to za skijanje... pa to je jasno, i bravo za to.Citirati:
Bice jos zima, "ceracemo se" i po Francuskoj.
Pozdrav!
Sta vise reci :ski: .
Sve je bilo OK, ali falila su bar jos najmanje dva dana za skijanje. Taman smo se primili, kad ajd nazad :glavaozid .
Pozdrav ekipi :yay:
kapiram da tju se i ja preispitati za sledetju sezonu. po ovome shto chitam u francuskoj je loodilo :) do sledetjeg skijanja tju valjda reshiti i moj status gradjana pa da ne rizikujem sa vizom. a i ortakinja mi se vratila odande i kaze da je extra.
poz za bata baneta :ok:
zanima me koja je najstrmija staza tamo:rolleyes: ,i kako izgleda:D ;)
Samo da napomenem ... od 6 skijaskih dana u Valmenieru, 3 su bila suncana, izuzetna, 1 pola pola i dva relativno losa sa vetrom,mokrim snegom ... Treba napomenuti da je svakog dana padao sneg, tokom noci ili tokom dana i borderi su mogli da uzivaju koliko i skijasi. Provod poslednje veceri je bio najbolji ! :)
Pozdrav svim mojim cimerima iz sobe 606 i ostalim ...
:dziveli:
Pozdrav ekipi iz Francuske!
Room 606 RULEZ!
Evo malo slicica....
ZAGREB...
Bane sto ti lepa majcica:kez:
Pozz za Vujceta:dziveli:
:smoke: SHIZENJE LUDENJE!:obrvajedn
:cug: :cug: :cug:
OCI SU NASE BOGATSTVO!:ok:
-Ko razumije shvatice-:rolleyes:
Pozzz za Urosha:dziveli:
TROOLI ZAPAD!
Kad ce ovo da bude na Doormitoru:glavaozid
bice kad ovi na zapadu izmisle nowo prevozno sretstvo a nama uvalo ovo:p :glavaozid
Covek koji nestaje...:)
Gone in 60 seconds!
Da me vidi moja mila majka......:couto:
Sta reci...
Ludo i nezaboravno
C-YA next year
Da... sta reci?...Citirati:
Originalno postavljeno od daki
Sta reci na ovakvu stazu a na njoj 5-6 skijasa...
http://galerija.skimanijaci.com/main...g2_itemId=1124
-Ciko, jel sav taj lebac tvoj?
-Jeste, pa sta?
-Pa sto ga ne jedes ciko...?
A sta je ovo bilo? Jel niko nije u'apsen posle ovih exibicija?
http://galerija.skimanijaci.com/main...g2_itemId=1238
P.S. Bata Bane... slike su do dzadza... nek' si ih slik'o!
Sta cekaju ostali?
Veliki pozdrav tebi Daki i cijeloj ekipi koja je isla u tu Francusku i ako bog da zdravlja iduce godine idem i ja :ski: :dziveli: :cug: .Citirati:
Originalno postavljeno od daki
Citirati:
Originalno postavljeno od hehehe
Na drugoj slicije:
Slovenci na Elanovom standu pustili muziku iz filma 9 1/2 nedelja i svi ko jedan poceli :hair: da se skidaju
Znači droga odreagovala u pogrešnom trenutku ;).
Prilog 282
Ekipa snova:yay: :yay:
koliko vidim ishli ste onim fancy lastinim autobusima :ok:
ishla je moja ortakinja njima u gratz i kaze da su extra
da sa onom kockom pozadi koju ne znam za sta sluzi:kez: