Zapravo i nisam, jedino sto sam uspeo da se snadjem pa mi prijatelji prime pakete. Prosle godine su mi cak morali poslati paket sa dosta opreme, i za divno cudo platio sam samo 100e carine za bas puno stvari, ali stajale su mi u americi godinu dana.
Pogled za štampanje
Zapravo i nisam, jedino sto sam uspeo da se snadjem pa mi prijatelji prime pakete. Prosle godine su mi cak morali poslati paket sa dosta opreme, i za divno cudo platio sam samo 100e carine za bas puno stvari, ali stajale su mi u americi godinu dana.
Da ne bi otvarao novu temu, a vec ide prica oko firmi, marki tra la la.... Da li zna neko gde moze da se nadje North Face kod nas?!?!?
Sport Impuls.
internet naravno
sport impuls... mada im slabo ide... slabo su srbi čuli za NF... za njih je nike vrhunac... a kod ski oblačenja one kič austrijsko-nemačke jakne.
elem, još nisu dobili zimsku kolekciju. prodavci i ne znaju da li će ... većina letnje NF garderobe im je ostala neprodata.... pitanje koliko im se isplati da dalje uvoze.
od onoga što bi moglo i zimi da se koristi ima jedna jakna od GTX Packlite-a Summit Series, drečavo žute boje. 17iljada... bila nekada 24iljade. Kome treba 17iljada je dobra cena za GoreTex, pa još NF kvalitet, pa još Summit Series.
schoeffler su veoma kvalitetne jakne , i nema njihovih kopija- bar za sada.... jel srbija je puna kopija jakni , descente je isto dobar, vaude odlican....
north face jede malu djecu
oprema je prve lige imam pantalone i jaknu za mene vrh
sto je najbitnije preko bare ih mogu naci za bagatelu:dontknow:
Cuo sam za NF da uglavnom valjaju samo skupe stvari, to sto se moze naci za bagetlu nije nekog kvaliteta. Gledao sam bas neke prve slojeve, cini mi se merino, kaze skine se logo posle prvog pranja.
Ma ovi u Sport Impulsu pojma nemaju.
Na primer svidele mi se pantalone i da ih kupim a oni uvezli samo regular size, sto za malo vislje ljude dodje nogavica do iznad zgloba.
Sad ih jurim po EU.
Pozdrav
kasnim godinu dana u svezi rasprave o komadiću plastike na skijama koji jede,ublažuje,vibracije. Mislim da tu ima istine.Uzmite teniski reket koji ima na žicama onaj mali kvadratić,plastični,razlika je ogromna naspram onoga koji ga nema.Taj mali komadić plastike poništava vibracije,mana mu je šta se gubi osječaj,ali lakat više ne boli.
Daj link na raspravu ili pojasni o kakvom komadiću plastike je riječ. Više od 20 godina skoro svi proizvođači skija uvode razne "revolucionarne" sisteme za ublažavanje vibracija i na kraju se sve vraća na staru, provjerenu i nezamjenjivu sendvič konstrukciju skija bez ikakvih dodataka.
^^^^^
upravo tako ne kupuj skiju ako ne dobijes sendvic uz istu:dziveli:
upiši:antivibro tenis u tražilicu
ja stavlja na žice svoga reketa,igrao,rekreativno,krivo udarao,teniski lakat dobio,stavio na dvije srednje žice u reketu,pri dnu udarne površine,to neda vibraciji da preko drške reketa tuče u lakat.par eura košta,al izgubiš osječaj-Možda je tako i kod skija,manje vibriraju al ti daju i manje informacija.Link bi ti stavija kad bi zna:)
passionetennis.asiafreeforum.com/attrezzatura-abbigliamento-ed-accessori-f151/antivibro
articulo.mercadolibre.com.ar/MLA-89747415-skies-carving-salomon-equipe10-l168-csist-prolink-antivibra-_JM
da li mi neko moze reci gde se u Beogradu prodaju Nordica i North face oprema, kao i da li je Spyder u Beosportu istinski spyder?
Hvala unapred
Nordica se prodaje u Saltu M. na Banovom Brdu, North Face u Sport Impulsu.
Za Spyder u Beosportu bih rekao da je pravi. Nema veze sa onim "domacim" Spyderom, a u Francuskoj prosle nedelje sam video nekoliko modela identicnih onim koje je BS izlozio na sajmu.
Pozdrav svima, zanima me da li neko zna kakva je ponuda ski opreme ( konkretno pancerica) u Parndorfu u blizini Beca, idem za docek tamo, pa mozda da se ponovim ako je povoljno...hvala unapred!!!
Da li mi neko moze reci nesto o ski pantalonaa marke ZEINER?? Tj. kako se kotiraju u svetu ski odela... Posto mi ih neki lik relativno jeftino daje (nove), a ja ne znam nista o toj marki... Hvala
Ili su Kinezi pustili novi brand ili si ti loše napisao ZIENER... Sa ovim drugim imam izvesnih iskustava a sažeto u jednu reč... prezadovoljan.
Odnos kvalitet/cena je sasvim korektan, siguran sam da je to što sam kupio baš TO, da je proizvedeno u državi navedenoj na deklaraciji "Made in Germany", i da materijal koji je korišćen ima baš te karakteristike.
Doduše, moje su pantalone iz neke srednje kvalitativne klase (8000/10000) i na ebayu sam ih platio nešto oko 60-70€, imaju oni i mnogo skupljih i boljih modela. Btw i jakna mi je od ZIENERA, 5000/5000, plaćena oko 80€.
Interesantan podatak na koji sam naišao tražeći po netu... Neki šwabo je prodavao svoje ski odelo brandirano kao ELAN ali je u opisu artikla stavio da je proizvođač ZIENER. Nisam istraživao da li je istina ili ne, al' sam sklon da verujem da bi se lažljivac radije usudio da napiše da je SPYDER nego ZIENER.
Proveri da li si dobro napisao marku pošto postoji još jedna sličnog naziva ZANIER i pravi vrlo dobre rukavice.
ZIENER, u pravu si!! Pogresno sam napisao! Hvala puno na misljenju, mislim da cu da ih uzmeme....
Mada, vec sam bio ove god na skijanju i ne verujem da cu opet ove god, al mislim da za male pare ne treba da ispustim ove pantalone.. :sm018:
Xaxaxaxaxa, u pravu si plageton!!! :sm019:
opet pazario hlace na rasprodaju u AT za eur50 a kostale 400. Ko ima priliku i potrebu neka pici za Graz, ogromne su rasprodaje
Da li ima nekih dobrih ski shopping lokacija u Villach-u?
Znam da ima veliki Intersport. Ima li jos nesto vredno paznje?
bio sam u tom intersportu prošle godine krajem januara jer su u brošurama spominjali neke žešće popuste.
na kraju to su bile samo neke prnje ostatka ostataka na jednoj ili dvije šipke a sve ostalo je bilo po punoj cijeni.a cijene su maaaašala.
22.01. idem u italiju sa skijanjem u alta badia-i, val gardeni, arabbi,kronplatzu i cortini ampezzo.imaju li tamo negdje u tom periodu neke prodavnice sa dobrim sniženjima?
generalno, kad uopšte počinju i u kakvim prodavnicama mogu da se kupe dobre stvari na sniženju?npr, grazer reče da je ski pantalone od 400e platio 50e?!? zvuči mi nevjerovatno.
jesu li to male privatne trgovine(u šta sumnjam), ili "zastupničke" prodavnice ,ili možda samo u velikim sportskim radnjama sa raznim markama ski opreme?
Pa ni meni i dalje nije jasno kako sam jaknu i pantalone Kappa u Fitexu platio malo iznad 200 evra, a u tom trenutku u Italiji je to kostalo 800.
Evo, sad je taj dve godine star model jakne snizen sa 419 na 104 evra.
Dragi moj tomba....neće moći ove noći...Prodavnica ima kolko očeš, ali samih onih malih, privatnih, butičnih, firma do firme-nema tu sniženja, dolaze ljudi koji ne pitaju za cijene-nema Intersporta, Hervisa i tih velikih konfekcijskih giganta....Ali ima puno skupe ekskluzive, tako da se ti lepo zaustavi u nekoj velikoj trgovini na putu u Italiju (ili SLO ili A)...kod nas su počela sniženja, al ne znam šta će ostati do 22.1.....
Ovo gde ja kupujem je marken outlet, koji pripada sportkoj robnoj kuci giga sport. Tu je roba stalno na snizenju i sad je bozicno i novogodisnje snizenje jos. Trenutno su odredjeni artikli na 70% spusteni. Ako imas srece da nadjes ono sto trebas ... jack pot
Dragi skiman,
ja sam vec sutra u SLO, pa cisto da pitam: sta preporucujes od trgovina na potezu Ljubljana-Kranj? Planirao sam da svratim u BTC centar u Lju. Da li ima jos nesto zanimljivo, a da prodaje ski (i kad sam vec tu, i moto) opremu?
Inace, ostajem i u subotu (skiajnje na 1 dan u Kravavecu), pa tek uvece idem dalje za Aus na skijanje...
Unapred hvala na preporukama!
dragi moj skimene,
jbg, ici cu u italiju i vracati se preko rijeke tako da odvelike kupovine ocito nema nista. ma i ne treba mi nista ali uvijek je lijepo kad naletis na nesto sto ti odgovara na cca70% snizenja .samo, to je kod mene tesko jer za moju visinu 192cm obicno nikad nema nista
i kod nas u beogradu su pocela snizenja. npr, beosport spustio za 10-15% modele od predprosle godine ,a mnoge modele stavio na "50%"(prvo su ih podigli za min. duplo).
smith gugle za zenu sam gledao prosle sezone.bile su 7000din u novembru i ja cekao prva snizenja. nakon par dana pise "50%". cijena 14.000din,sad 7000din. jos smjesnije sto sam ih kupio,ali taj dan joj je bio rodjendan pa nisam ni imao nekog izbora.
tako ti je u zemlji srbiji.
Tomba ja sm 2m pa za sebe uvek nadjem ovde gde ja kupujem :) Kad budes mogao naleti pa ces pazariti nesto