Ok ljudi... Sta sad da kazem ? Zaista ste u pravu... Samo taj deo bi mi bio malo prazan bez centra...
Pogled za štampanje
Ok ljudi... Sta sad da kazem ? Zaista ste u pravu... Samo taj deo bi mi bio malo prazan bez centra...
Kako najbolja ski staza zavisi od konfiguracije terena, ali i samog lifta koji je na njoj, glas dajem buducoj Dubokoj 1, sa cetvorosedom. Brzo, lako, strmo u dve varijante crveno i crno... Krcmar secam ga se iz onih dana pre 99. Sada je to vec zica koja mnogo sporija od ovih novih. Mnogo volim kada se brzo "popnem" pa makar se dugo i "spustao". Vreme na liftu, i vreme u redu za u ili na lift predtavlja mi cisti gubitak vremena. Dobro je kada moze malo da se prisedne dok se covek penje. Znaci za sada nova Duboka 1. Za sledecu godinu "cemo da vidimo".
No da je nama snega sto pre.....
Apsolutno se slazem sa karakteristikama najbolje staze. Po meni to bi bila Bela Reka 2 jer je ona ustvari crvena sem onog jednog spusta (levak), ali tek kada bi uklonili kamenje, zbunje i postavili topove za vestacki sneg ! Ali to su moroni koji to nikad nece uraditi !
Ljudi posto nikad nisam skijao na krcmaru dal neko zna da mi kaze da li krcmar ima dve staze-jednu crvenu i drugu crnu (kako sam ja shvatio) ili ima samo jednu koja je gore laka, a dole teska ? :confused:
Jednu jedinu koja je nešto lakša pri vrhu i nešto teža pri dnu...Citirati:
Originalno postavljeno od kop
Hvala Stevs !:ok:
Kada vec pominjemo Belu Reku 2, da li neko zna cemu su sluzili ostaci gvozdene konstrukcije koji postoje na delu koji zovemo levak. Izgledaju kao nosaci za nesto cega vise nema
Nosaci za zastitnu mrezu koje vec dugo dugo vremena nema. Isto kao i na dubokoj 1Citirati:
Originalno postavljeno od plageton
Da ti nosaci na levku su bas ruglo ! Mreze ima samo par dana posle postavljanja jer je seljaci skinu ! Ovi kreteni iz genexa se nikad nesete da proveravaju da li je mreza tu i bar da postave novu ! :sm022: :sm022:
Pa to su bas robusni gvozdeni stubovi koji se delom nadnose i nad stazu. Cudno je da prave tako jake nosace zbog obicne mreze. Ja sam uvek zamisljao da je to bilo predvidjeno da se na tu konstrukciju postave neke daske ili nesto cime bi se taj najizlozeniji deo staze zaklonio od vetra koji tu skida sneg. Ustvari, cini mi se da bi to bilo sasvim izvodljivo, mada priznajem da nisam vidjao takve stvari po skijalistima.