Da ne otvaram novu temu...
Zanima me da li moze da se deli skipass u borovetsu? Idemo u martu, zena, deca i ja pa ne bih da kupujemo dva ski pasa kad necemo, zbog dece, nikad skijati zajedno nas dvoje... Jel probao neko?
Pogled za štampanje
Da ne otvaram novu temu...
Zanima me da li moze da se deli skipass u borovetsu? Idemo u martu, zena, deca i ja pa ne bih da kupujemo dva ski pasa kad necemo, zbog dece, nikad skijati zajedno nas dvoje... Jel probao neko?
Nemoze! uzimaju ti ski pass ako te uhvate .
A kako te uhvate ako ne ide slika na ski pass?
U Banskom je za ski pas od 6 dana isla fotka pre nekoliko godina
ujutro kada prodjesh prvi put slika te automatski kamera. svaki put kada prolazish, izlazi tvoja slika na njihov monitor u kabini. to je princip , tako radi.
https://www.youtube.com/watch?v=ojDsr7iTI9U
nesto ovako :)
Au bre, sta sve nece izmisliti...
i sad zena i ja moramo da kupimo dva ski pasa da bi skijali po pola dana...
katastrofa...
A da kupis 2x po 3 dana ako za taj ski pas ne fotografisu?
Niko te ne fotografise kada kupujesh ski pas, sisstem pravi automatski foto kada prodjesh prvi put na lift I onda slika se pojavi svaki put kada prodjesh. Ima negativne strane jer redari u globali gledaju odeca,faca se nevidi svaki put dobro. Dakle ukoliko smenish jaknu desi se da imash problem.
@bodza -> ukoliko redari te ne uhvate na monitor dok prolazish nemash problem, mislim da detector za visina nije u funkcii, ukoliko te uhvate oduzimaju ti pass automatski to pishe.
Funkcionise li ovo u praksi ili samo na youtube-u ? Takodje sam planirao da delim ski pas sa zenom ... zbog deteta ne mozemo da skijamo zajedno.:sm022: