Plecko imas susace kod planet bajka na sajmu 1250din.
Pogled za štampanje
Plecko imas susace kod planet bajka na sajmu 1250din.
zaradio 30 e, potrosio 30e...meni bilo lepo :)
Bio. Susro (od riječi susret) sam dosta starih prijatelja i stekao nove. I meni bilo lijepo. Vidio mnogo šarene opreme. Cijene nisam zagledao (imam sve, pa i viška), ali vidjeh na par primjera da se moglo proći mnogo bolje nego na trulom zapadu. Npr. vidjeh prije 10 dana u Villach-u u GigaSportu prošlogodišnju Nordica Fire Arrow 74 EDT sa cijenom od maščini 650€ (u svakom slučaju 6 je prva cifra), a na sajmu vidjeh osjetno manju cijenu (meščini prva cifra 4).
Uzeo devojci dobre (dobra i cena) Level bord rukavice, sto jedino od rukavica i valjalo. Burton katastrofa, stari modeli a naduvane cene. Za sebe samo kapu, duks i univerzalnu Swix mazu u sticku.
Generalno utisak prilicno slabo u odnosu na ranije. Cini mi se da je za skijase raznovrsnija ponuda. Bacio pogled na neke freestyle/freeride modele i da mogu ko nekad po celu sezonu da visim na planini pale bi i neke tarabe :ski:
evo ja pazario danas u saltu pancerice Nordica Fire Arrow f3..jedva cekam da padnu na progressor 9+...
Pošto sam kupovao polovne skije (Atomic Nomad, 2010/11,100e), moram se zahvaliti ekipi ovog sajta i posebno Marku i Nađi iz SkiBus-a.
Cjena je bila stvar dogovora između mene i prodavca, ali mi je bio neophodan netko tko će procjeniti stanje skije.
A bio sam ponuđen i pićem.Baš lijepo i prijatno.
Hvala lijepo još jednom pa se vidimo i ove godine na nekoj turi
:sm018:
Ako nekom nije vec kasno, susace imate na spratu, 10 eura.
Izbor robe los, cijene nista specijalno, a imam utisak da su poneki digli cijene pa na tu cijenu kao dali jaci popust. Za preporuku su nordica cipele i briko naocare&kacige, dosta dobre cijene. Polovne robe ima da se probere, ali ima i tu dosta klepanja za novije modele.
Svratio malo da Zokija,tamo guzva konstantno, sto je super.
Takodje bio kod nekakvih Slovenaca sto kompjuterski prave scan i predlazu ulozak za stopala. Djelovalo mi je optimisticki, jer za 2 godine po njima necu moci hodati (ne daj Boze), a jedini spas je uzimanje tih ulozaka! :)
Sve u svemu, ako se izuzme garderoba, ima ste sta vidjeti i pazariti.
@Sinisha, mislim da su pomenute jakne fals. I ne samo te vec i ostale na spratu. Bila je samnom drugarica koja 22 godine ima radnju i ona kaze da je replika.
prije 7 godina sam kupi nove fisher white heat za 120e jer je bio stari model.
sad ih vidim na expozimu na polovnoj robi za 170e "ali su u perfektnom stanju, ko nove!!!":sm022::sm017::awm2::confused::sm008:
e i meni zapale za oko te Briko brile..ima bas dobrih namunjenih modela za 7.000din, sto je ok cena...nego ja pazario nove pancerice, pa ce ove stare brile po svemu sudeci jos da guraju