Izvini druze moj ali ja sam pod utiskom i sada pa mi nemoj zameriti,nije bilo namerno.Veliki pozdrav za tebe i celu ekipu,a spremamo vam fino iznenadjenje!:dziveli:Citirati:
Originalno postavljeno od vjeran
Pogled za štampanje
Izvini druze moj ali ja sam pod utiskom i sada pa mi nemoj zameriti,nije bilo namerno.Veliki pozdrav za tebe i celu ekipu,a spremamo vam fino iznenadjenje!:dziveli:Citirati:
Originalno postavljeno od vjeran
Ja se javljam sa malim zakasnjenjem, trebalo mi je malo da dodjem sebi posle zagorskog vina! Samo da se i pismeno zahvalim na jako lepoj dobrodoslici i gostoprimstvu tokom boravka u Zagrebu. :dziveli:
Jedini nacin da se iskaze nasa zahvalnost jeste sto skorija uzvratna poseta! Veliki pozdrav svima!:yay: :yay: :yay:
Veliki pozdrav druze moj,a na Brezovicu idemo kako pesma kaze"kada padne prvi sneg",dogovoricemo se svesada nam je puno lakse kada se poznajemo,gde god da se pojavimo bice dobrog skijanja,alkohola, muzike a bogami i trubaca!Uzvracam ku-ku-ri-ku pozdravom :sm017:Citirati:
Originalno postavljeno od six6
Kad vidim ovu sliku jos vise zavidim onima koji su bili u delegaciji (posebno Popu - ko razume shvatice:sm004:) i JEDVA CEKAM uzvratnu posetu:yay:Citirati:
Originalno postavljeno od vrag
Pozdrav svim novim clanovima i clanicama:sm011: foruma:sm018:
Nisi ti lud,samo se pravis kao i ja,hahahahahahahahahaha:bootyshakCitirati:
Originalno postavljeno od stevan
Drago mi je sto je ovo druzenje proslo tako dobro, steta sto nisma mogao da vam se pridruzim jer kako vidim i cujem bilo je odlicno. :sm019:
Ali bice jos prilika kako za druzenje tako i za zajednicnka skijanja, siguran sam.
Kao sto Popo rece sad je red da mi pokazemo gostoprimstvo i vec se kuju neki planovi :cug:
veliki pozdrav svim novim clanovima foruma :sm018:
:yay: ahoooj :yay:
Evo vam jos jednog juniora :sm011:
Uvijek zakasnim pa ovi prije mene vec sve napisu, al nema veze jer niste nista lagali. Ajd javite kad ponovno dolazite da stavim prat posteljinu :dziveli:
Sada je red na VAS da dodjete a posteljinu cemo kako vidim vrlo cesto prati i vi i mi!U svakom slucaju,Picek dobro nam dosla na forum! :sm022:Citirati:
Originalno postavljeno od picek
Evo i mene napokon,uspio sam uhvatiti pet minuta da se javim,kad ono puno novih ajako poznatih imena.Sto se tice utisaka ja mislim da je sve receno,jedino sto mogu da kazem je to,da oni sto nisu bili mogu samo da plachu.Jedva cekam neko novo druzenje i hvala svima na nezaboravnom vikendu.
Vujo ja cuh da se ti slabo secas sta se desavalo na druzenju :).....a i vidi se na nekoj slici da si se najvise druzio sa karlovcanima :cug: :cug: :cug: