Nije Pop mislio na taj odgovor, nego na odgovor po pitanju Manijaka:ok:Citirati:
Originalno postavljeno od Stevs
Pogled za štampanje
Nije Pop mislio na taj odgovor, nego na odgovor po pitanju Manijaka:ok:Citirati:
Ovo nema smisla,nisi ni procitao da sam izbrisao pitanje upuceno Dyape-u,a postavio sam ti pitanje u vezi sa OGLASOM ZA SKI MANIJAKE,nije u redu ipak si ti neko ko vise od svih treba da cita sta se pise po forumu,narocito na ovom topic-u koji je namenjen tebi.:smoke:A to sa gacama i carapama vidis i tebi je jasna razlika a sta mislis koliko je tek meni jasnija obzirom da sam stariji od tebe bar 10 godina.Citirati:
Stvarno nisam video da si ispravio, mada nema razloga za uvredu jer je ovo samo dobronamerna kritika upućena svima da forum ne izgleda ka kupus nego da jednostavno pravimo neke "konstruktivne" rasprave. Započne se jedna tema, a onda se stigne do nečeg sasvim levog. Nije problem to levo nego je problem što o tom levom može da se raspravlja u novoj temi. Za lične poruke i pitanja šaljite Private Message jer nema razloga da ostali članovi čitaju lične prepiske. A to se tice gaća i čarapa rekoh to je samo šala da se sto rigidinje prikaže suština. Zato je i bio smaile na kraju poruke. Nije ovo ništa novo i neobično takvih stvari ima na svakom forumu ali to treba svesti na minimum da bi forum bio bolji i funkcionalniji. A za Ski Clubbing sobu ćemo da vidimo šta i kako...Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
Do jaja, jos kad bi se dizajn promenio..Uh.. extra sajt.
Prvo sta fali dizajnu sajta? Sve informacije su tu, lako se nalaze ok je mislim nije savrsen ali je sasvim zadovoljavajuci cak i iznad toga, pod 2) ovde smo zbog skijanja a ne zbog sminke i dizajna sajta.Citirati:
Originalno postavljeno od cdx
prvo me nisi razumeo.
Pogledaj Hrvatski ski sajt
1. Imaju sve najbolje informacije
2. Imaju EXTRA dizajn sajta
3. Sta fali imati dobru sminku na sajtu? Mislim tako okupljas ljude, zar ne ?
PogledaoCitirati:
Da ali to nema veze sa "dizajnom"Citirati:
Ne vidim nikakvu prednost u odnosu na skijanje.co.yu, ako ti ne bi bio problem da mi ukazes sta je toliko bolje ili extra, sto se dizajna tice?Citirati:
Da na sajt koji se zove www..armani..com, ovde je rec o skijanju dobri info-i su ovde od presudnog znacaja to je kod svih ljudi isto, a sminka je kod svakog razlicita iliti "o ukusima ne vredi raspravljati"Citirati:
Jedini problem Hrvatskog ski sajta je taj da im je forum katastrofa!
Citirati:
Originalno postavljeno od Misko
Ako se pravi site on moze da ima dizajn ili da ga nema. A neka treca varijanta je za svaku osudu & treba je sto pre menjati!
Ako nema dizajn - onda nema plave boje pozadine, nema kvazi slika, nema muljanja sa fontovima. Onda je jedino sadrzaj bitan, ima ga puno i stalno se menja! To ovde definitivno nije slucaj.
No pozitivnih trendova ima - ukinuti su minusi iz levog navigation frame-a ! Jos kada bi se uklonila/izmenila slika "ski-portal" bilo bi jos lepse!
hm... recimo da je razlika tolika da se tu ne mora doci ni do uobicajene sintagme o ukusima & razlicitostima, koja je apsolutno tacna.Citirati:
Originalno postavljeno od Misko
Hrvatski site je ceo dinamicki generisan (a to bi trebalo da znaci jos i da je lako prosiriv, promenljiv, prilagodljiv & naravno sistematizovan...) a nije staticki kao ovaj nas. To je toliko velika razlika u dizajnu da jednostavno nema meste poredjenju ta dva sajta.
Takodje mozes slobodno da uporedis header slike - na dva sajta - pa da vidis nivo njihove razlike! i to bez nekog veceg estetskog ocenjivanja...