A dobro, ja imam i sandardno i diving kuciste tako da kontam da je tesko da je potopim pogresno :D
Pogled za štampanje
A dobro, ja imam i sandardno i diving kuciste tako da kontam da je tesko da je potopim pogresno :D
Preporučujem diving kućište za skijanje. Objektivno, zvuk nije toliko bitan za skijanje, a kamera vrlo lako može doći u kontakt sa snegom. Imao sam pad sad na Meltaleru pri solidnoj brzini, ostao bez obe skije, štapa i rukavice, kamera je ostala na kacigi. Uostalom, dokumentovano je, videćete uskoro, samo da editujem :)
Sto editujes? daj originalan pad da vidimo :)
Stigao XSories i malo je razocarenje, samo 50cm. Sam sam kriv kad nisam proverio :(
Ako skijaš bolje ti je rešenje da uzmeš onaj nosač za šipku - pošto štap(ove) svakako nosiš sa sobom ;). Mislim da su ti spec. štapovi više za bordere - teleskopski se pakuju u ranac..
Ima (za GoPro) dva nosača za šipku, jedan za tanje (koji ti treba za štap) i drugi za rollbar (deblje šipke).
Pa probacu prvo ovaj teleskopski. U stanu mi deluje da ok siroko hvata i sa pola metra, a pogledacu i te dodatke jer ce mi svakako koristiti leti za biciklu :)
Probao ja taj dodatak za sipku i ne svidja mi se jer moras da oblepis izolirkom stap da bi mogao da ga obuhvati. Teleskopski je dobar jer ne moras do kraja da ga izvuces i samim tim je mnogo lakse za voznju.
Napokon testiran GoPro na snegu. Evo ukratko kako je to izgledalo. Posle sutrasnjeg dana bice nesto vise...
http://youtu.be/vHbd7GlJKGQ
super klip...svaka cast...jel si ovo snimao sa hero 2 ili 3????