Koliko ce da kosta Magfire 12
Pogled za štampanje
Koliko ce da kosta Magfire 12
Sta uzeti - Magfire 10 ili Magfire 12?
Visina: 171 cm
Tezina: 70 kg
Nedelja na snegu: 30
Tehnika: 7-9
Obzirom da imam sve parametre o Elanovim skijama za 2007.god,mogu da ti pomognem utoliko sto cu ti preporuciti Magfire 8 za tvoju tezinu.Pozdrav,POPCitirati:
Originalno postavljeno od heliski
Probaj sa "ski selector"-om na www.elanskis.com sajtu - mislim da ti je to dobra varijanta (ako već znaš sve parametre).Citirati:
Originalno postavljeno od heliski
Ma taj selektor je sr..e, bar sto se tice duzina skija, sto se tice modela je onako.Citirati:
Originalno postavljeno od wlad
Npr., za sporu trku, ako stavis da si 180cm visine nezavisno da li si musko ili zensko ponudi ti SLX od 170cm, ej slalomse skije od 170cm za npr. devojku, glupost nevidjena.
@heliski
Ako imas vise para uzmi 12-icu, ako ne uzmi 10-ku, to nisu tvrde skije i sta god da uzmes neces pogresiti
Ma da, pojma nemaju ;). On ti ponudi izbor na osnovu onoga što si uneo, ako kažeš da si extra skijaš da ti duže daske :).
Treba biti realan kada kupuješ skije ;).
Da da, al zato Anja Person, koja je jedno 5kg (84kg) teza od mene i skija jedno 20x bolje vozi slalom daske od 155cm, a po Elanu bi trebalo da vozi bar 170cm.Citirati:
Originalno postavljeno od wlad
Jeste da vozi Salomon, al to nema apsolutno nikakve veze.
Selektor koji ne pravi razliku izmedju muskog i zenskog (u stvarnosti, a ne kao imaginarnu klik opciju) i nema selekciju na osnovu kilaze je jedno veliko sr...e i to ce ti reci svako ko se iole razume u daske.
Ili jos smesnije ponudi ti slalomske i velesalomske daske iste duzine !??????
@Daki
Preporucene maloprodajne cene za Magfire seriju sa vezom u EUR:
Magfire 12 ELD 12 Fusion 497.00
Magfire 10 ELD 11 Fusion 398.00
Magfire 8 EL 11 Fusion 338.00
Magfire 6 EL 10 Fusion 288.00
Pozdrav,
Planet Bike Team
:kez: zar tako nesto postoji?Citirati:
Originalno postavljeno od milos79
Ma koliko blesavo bilo na Elanovom ski selektoru postoji, dakle odaberes kao tip terena race, a onda kao brzinu kojim skijas slow, kao iskustvo ekspert i stavis 180cm visine i ponudi ti SLX Fusion pro od 170 i GLX Fusio pro od 178cm bez obzira dal stavis da se musko ili zensko :D.Citirati:
Originalno postavljeno od Misko