zato lepo nabavis grejace i resen problem:) :ski:
Pogled za štampanje
zato lepo nabavis grejace i resen problem:) :ski:
Ma medjustanica je napravljena jer je donji deo prilicno strm i tezak i mnogo ga ljudi ne skija, a takodje i sto je to prevojna tacka, pa je na tom mestu prirodno da stub bude sto je nizi moguci, a zicara je ionako dosta dugacka.Citirati:
Originalno postavljeno od Bojan87
Gornji deo je za mnoge ljude koje znam najbolji iz mnogo razloga, siroka staza, sa dosta sunca, nije mnogo strmo i mnogo je dobro da se vozi malo desno kroz sumu izmedju zice - uvek bilo mnogo rastresitog snega.
Gore uopste ne duva toliko, jer zica ne izlazi na sam vrh, vec je delimicno zasticena Pancicem, tj. situacija je mnooogo bolja nego na Suvom rudistu. A ni leda nema mnogo.
Verovatno si bio u nekom mnogo losem periodu, pa ti je ostala u losem secanju, a zica je fenomenalna.
I naravno da bi bio pravi bum kad bi je ponovo otvorili, al za sada mozemo samo da se nadamo...
Sto se tice staze mislim da je to najbolja staza na kopaoniku, a kada sam bio na njoj bilo je losije vreme i duvalo je ko ludo.
Krcmar [deo staze] vise nije u sastavu Srbije a sve te price oko kasetnih bombi su malo postale dosadne:mad: ,da je bilo volje bombe bi bile uklonjene... Mi smo ih za vreme rata aktivirali,tj ne mi vec iskusni pirotehnicari i to pored mnogo znacajnijih objekata a ne na stazi u sred planincuge... Krcmar je nekada bio,sada mozemo da ga sanjamo,sve je to u rukama politicara a oni,kao sto nam nisu ni doneli dobro nece nam nikada ni doneti...jos malo pa ces kao nekada morati da budes clan partije da bi u odredjeno vreme mogao da skijas na pojedinim stazama...:couto:Citirati:
Originalno postavljeno od ski dude
E tako vam je to braco po snegu...
samo jedno mogu da kazem krcmar je u srbiji:deal: :deal: :deal: ,pogledaj malo bolje mapu srbije,mozda granica prolazi preko pancica ali zica se zavrsava nekih 50m pre,takodje tacno znam ljude koji su se bavili time da li je krcmar u srbiji(bez kosova) i jeste:deal:
Krčmar je u stastavu uže Srbije. Ako malo bolje pogledaš videćeš da je nov radar odmah iznad Krčmara i da je on na teritoriji uže Srbije. Granica ide sa druge strane Pančića i prolaze tik pored Suvog Rudišta i to tako da je rudarsko okono 2/3 na Kosovui Metohiji, a 1/3 u užoj Srbiji. Vrh Kosova i Metohije je negde u visini Treske. Sve u svemu kako god okreneš sve do Nebeskih Stolica ne može da prođe granica. Iskreno čak i da sve ovo ne znam verujem da sigurno ništa ne bi pravili na teritoriji Kosovai Metohije. Ipak ima neko ko mislili i o tome ma koliko se nama činilo da smo neodgovorni.Citirati:
Originalno postavljeno od bojo
Što se tiče čišćenja kasetnih bombi po tvojoj priči ispade da je i Bačište na Kosovu? Njega su očistili ovog leta, a Krčmar će po svoj prilici sledećeg kako je Dinkić i najavio.
zivi bili pa videli:D
Svaka ti cast sto provodis dosta vremena na Kopaoniku ali iskreno receno neznas bas sve!!!Citirati:
Originalno postavljeno od Stevs
Sto se Dinkica tice ja zivim u ovoj zemlji 29 godina i takvih gluposti i budalastina sam se naslusao od politicara da mi je od njihovih obecanja vise muka...
Ako hoces veruj mu kao sto su svi verovali svakom cobaninu koji nam je pricao da ce nam kad on dodje na vlast cvetati ruze....
Ucestvovao sam u ratu i to na vaznom mestu i bio sam prisutan prilikom ciscenja terena od kasetnih bombi tako da ta tvoja prica sa Bacistem nema veze sa zivotom!!! Nije isto razminirati vojni objekat,naseljeno mesto i obicnu sumu tj livadu...
Sto se tice Krcmara i toga da je deo staze na Kosovskoj teritoriji mozda gresim a sto se bombi tice to sam sigurno u pravu,dodji kod mene i pokazacu ti komad tj oplatu kasetne bombice...
Ciscenje Krcmara je cist politicki potez i to sa skijanjem nema nikakve veze,kada bude bilo malo nekog interesa,politickog ili ekonomskog Krcmar ce proraditi...Tj kad necija sekretarica otvori krcmu i tamo...
Tako stoje stvari bratac,drugacije nikako!
Pa ko jos normalan u ovoj zemlji veruje nekom politicaru???
I to jos Dinkicu?
Bojo ne mislim da znam sve jer da znam ne bih učestvovao na forumu:) ali veruj i ti meni jer od kad sam rođen imam vojsku u kući, živim u vojnim zgradama, oko mene samo vojna lica i sl;)Citirati:
Originalno postavljeno od bojo