-
Od kraja septembra tj ovih dana i pocetkom oktobra pocece sa radom gotovo svi austrijski gleceri, Pitztal, Kaunertal, Stubai itd. Jesu daleko ali ce biti kao i uvek top spremni za skijase, jedino sto je ceo ovaj period uglavnom rezervisan za klubove i timove koji se spremaju za takmicarsku sezonu pa je svuda veci deo staza zatvoren. Ko voli nek izvoli na Passo Stelvio (ITA) tamo je i sada extra, daleko bolje od Hintertuxa sto se tice visine snega, daleko i mozda malo skuplje ali u svakom slucaju blize i jeftinije od SWI. http://www.passostelvio.com/ita-webcam.php
-
-
Opa..veselo....ja cu mozda za neke 2 nedelje na dan ili 2 na Hintertux....jedva cekam....imam neke obaveze u Kitzbuhelu pa taman jos nekih 100tinak km do tux-a.... Nikad tamo nisam bio, time je i radost veca
-
1 prilog(a)
Snow alerti pristižu ;), od četvrtka kod nas zatopljavanje a na alpima zahladnjenje sa snegom. Pa tako je za četvrtak najavljeno 77cm novog snega na Hintertuxu (uz temperature do -15c) a 79cm novog snega na Pitztaleru (uz najnižu temperaturu od -20c :sm021:). Petak isto pada (16cm novog snega) a onda ko može posle toga da ode uz narodnu "more Marko ne ori drumove" :D :dziveli:
Na Dolomitima su juče bili "suvi" sa snegom ali počinju da ga prave :ok:
Prilog 7545
-
Pozdrav sa Kapruna od zacetnika threada... :)
Lepo :D
Jeste da radi svega nekoliko staza ali dobro je za pocetak, u sredu se najavljuje jos 30-ak cm a dan posle temperature i do -20 C
-
Super, pa ajde dok si tamo ili kada se vratiš da ostaviš veći komentar sa slikama..
-
Lepo, lepo.....al predstoje još slatke brige (zakasnjelo leto)......od 30.10.-5.11.2011 predstoji još surfanje u El Turu/Egipat:sm011:, a tek onda počinjem razmišljati o skijanju......:sm018::yay: Al nebojte se...stići ću jas vas...
-
Ja cim padne odoh na Kupres ili kozaru. Zavisi ko prvi otvori sezonu. Pa onda na vlasic. Ski vikendi su uvek opcija samo da je dobro drustvo a januar rezervisan za 7 dana raja.
-
Evo izvukoh ovu temu iz naftalina pošto se bliži nova ski sezona :) Mene ne zanima samo prvo skijanje, već ovako, generalno, da li ste odlučili gde ćete na skijanje ove zime? Da ne otvaram za dažbe novu temu, mislim da možemo ovde o tome...
Ja sam celu prethodnu sezonu potpuno preskočila u svakom smislu iz raznoraznih razloga (ne znam ni da li je, koliko i gde bilo snega), ove bih definitivno na skijanje, ali nisam još odlučila gde, mada najverovatnije bude Francuska.
Gde ćete vi?
-
U Francusku naravno :) U 3 doline... Ajde sa nama? :)