.. evo gledam kao da biram za sebe... definitivno desetka, ima i siri struk za nijansu, pa kao sto neko vec rece, ima jos jedan adut na svojoj strani.. mislim da neces pogresiti sa desetkom. Inace, koja je razlika u ceni 9-ke i 10-ke?
Pogled za štampanje
.. evo gledam kao da biram za sebe... definitivno desetka, ima i siri struk za nijansu, pa kao sto neko vec rece, ima jos jedan adut na svojoj strani.. mislim da neces pogresiti sa desetkom. Inace, koja je razlika u ceni 9-ke i 10-ke?
9tka 85000 10ka 91875
Zaboravih napisati - stvarno hvala na trudu!
Za dužinu ne znam (zavisi na kojim dužinama si do sada skijao - pa koja ti je najbolje legla - i naravno od stila skijanja, ako brže skijaš onda je +5cm plus). Za skiju, da je ja kupujem uzeo bi taj Progresor 10, pošto za razliku u ceni od 7-8% dobijaš skiju iz druge klase (10ka je jedini "predstavnik" progresora iz "premijum" klase Fischera).
Hvala svima!
I kao sto to obicno biva - kad se petoumi izmedju pet modela - uzme se sesti...
Dakle uzeo sam Progeessor 10+, 170cm, a sad sam u busu i krecem na skijanje...
Btw, pise da vezove treba ili jednom godisnje ili na svakih 15 20 dana skijanja kod ovl. servisera na pregled. Koliko je to bitno?
Poz!
Kažu da u US&A svaki ozbiljniji servis ima ovo: http://www.skijanje.rs/forum/showpos...39&postcount=8
e pa tako sam nesto i ja pretpostavio da oni imaju ovde, zato i jeste valjda zvanicni servis. Pretpostavljam da kao proveravaju ispravnost...
A stto se tice postavljanje din vrednosti, to rade na osnovu tablice gde se obracun radi na osnovu visine tezine i duzine pancerice.
Tablicu sam slikao pa ako vas zanima mogu i da okacim. Meni su na 179cm 92kg 336mm pancericu stavili din 8.
ovako nekako Vezovi