Ja mislim da centar vise niko nece ni koristiti
Pogled za štampanje
Ja mislim da centar vise niko nece ni koristiti
Danas su sredjeni prilazi i fakticki zica je gotova. Sto se tice skijanja ja ne pamtim ovako sredjene staze. Npr. ledenice su utabane od kraja do kraja. Guzve skoro nigde, cak i na KGBu se ne ceka. Prava milina skijati posebno sto nije bilo ni traga od vetra...
Cekaj ledenice rade:yay: :yay: :yay: :yay:Citirati:
Originalno postavljeno od Stevs
koliko sam procitao ne pise da su pustili ledenice:dontknow: ,nego da je ratak konacno prosao onuda:yay:Citirati:
Originalno postavljeno od KOP_MANIA
ne radi sidro ledenice po obicaju ali je staza odlicno pripremljena...
kakvi kreteni, snega ima, sve extra i oni ne pustaju zicu.Citirati:
Originalno postavljeno od Stevs
Juce i danas su vrsili probu na opterecenje ( sa dzakovima peska ) i uredjivali prilaze. Zicu su pustali u najvecoj brzini i prosto je letela. Koliko ja mogu da primetim sve je skoro gotovo tako da se otvaranje ocekuje tokom sledece nedelje.
Takodje staze su bili sredjene EXTRA.
Danas nisam imao sreće da se provozam novom žicom, dobio sam informaciju da će je pustiti 02.02.06.:yay:
Staze su sređene kao nikad do sad.:yay: Vreme je bilo neverovatno lepo bez imalo vetra kao sto Stevs kaže.
Ne mogu da dočekam idući vikend. :glavaozid :glavaozid
Kada sam cuo ovo da su staze sredjene,to me je zaista vise obradovalo nego ova vest da ce zica biti pustena u rad 02.02.:ski:
Nisam bio na Kopaoniku od 2000.god.,i ovo što sam doživio prevazilazi
sva moja očekivanja.Boravio sam sa porodicom 22-28.01. u Rtnju.
Staze su bile fenomenalno pripremljenje.Gvozdac i Ledenica svako jutro
odlično pripremljene i sidro bez čekanja.
Crna Duboka odlična samo što se zadnja dva dana pojavilo kamenje na početku staze.Crvena Duboka odlično pripremljena.Gužve na tanjiru ne tako velike.Sve ostale staze u super stanju.
Sve u svemu doživljaj za čistu desetku!!!:yay: