Sto je mnogo dobro. Svako moze iskominovati sebi rutu/stazu koja mu najvise odgovara. Cak i pocetnik moze sebi naci laganu rutu od Poljica do Zlatnih zita.Citirati:
Originalno postavljeno od Misko
Pogled za štampanje
Sto je mnogo dobro. Svako moze iskominovati sebi rutu/stazu koja mu najvise odgovara. Cak i pocetnik moze sebi naci laganu rutu od Poljica do Zlatnih zita.Citirati:
Uz sve to zicare se ne unapredjuju a ni prastari hoteli jer se ceka jer je tajkunima cilj da privatizuju sve za sto manje para...Citirati:
Bio sam na Jahorini od 31.12 do 07.01. Ovo mi je prvi put i mislim da cu opet ici. Jahorina ima mnogih mana ali nekako mi je bolja od Kopa. Ulje sa zicara nisam primetio (ali su pogledati jaknu kad dodjem kuci ;) ), zamrznute dvosedesnice jesam. Guzve na Ogorjelici II, Zelji i Olimpiku nije nikad bilo. Jaka magla je poterala sve na Pracu pa se tamo pravila guzva (max 5 minuta). Jedan dan kad sam tamo bio, osoblje je pokusalo da organizuje skijase kako bi se bolje iskoristio kapacitet dvosedesnice a ne da svaka druga korpa ide (polu)prazna. Sve meni interesantne staze su radile (Ogorjelice, Praca, Poljice) osim 31.12 i 01.01 (Ogorjelica nije radila).
Od restorana smo uglavnom isli u kolibu Kosuta (dnevni meni, pasulj, bosanski lonac, sirnice, burek, gulas, sarme), restoran pansiona Zlatna Zita i Rajska Vrata (ili Dolina). Za totalno unakazivanje treba od 8-10 evra po coveku. Za dorucak smo kupovali u mini marketu iznad Kosute gde su cene malo jace nego u Maxiju. Isti gazda drzi i "midi" market na Poljicama.
U Ski-rentalu Medo (na Poljicama) smo iznajmili opremu za devojku, 17 KM/dan (Dynastar karving, Lange cipele, stapovi) i instruktora (15KM/cas).
Gosti hotela Kosuta su iznajmljivali karving u hotelskom ski-rentalu za 13 KM /dan.
Putari redovno odrzavaju puteve tako da ni u jednom trenutku nismo koristili lance. Isli smo i u Sarajevo na cevape kod Zelje :).
Ako ima nekih pitanja... tu sam...
ma skijanje je bilo super,na to nemam komentara samo kazem van skijanja sam poludeo od dosade.a bome ove godine cjene na jahorini su za 30% skuplje.samo mojih 8dana magla i vetar su bili neizdrzivi ali svejedno je bilo super skijati samo navecer se nema sta raditi
A jel bilo kakvih desavanja u Bordu?
prosao sam dva puta u setnjama oko 9 sata,avetinjski prazno
I Pegy prazan?Citirati:
Originalno postavljeno od Grazer
gore nisam isao tako da nemogu nista reci ali prijatelj jedan je gore bio smesten i kaze da ni on nije nigde isao pa zakljuci
Bio je Knez i jedan od Matica pa Karaoke. Cuo od drugara instruktora da je u Pegiju bilo ludilo svaku noc do 2-3.Citirati:
Originalno postavljeno od ski
Pazi ja sam prosle i predprosle godine u ovo vreme bio smesten u kuci iza Pegija. Svaku noc do 2-3 ludnica, narodnjaci kuvana rakija i udri :cug: pa me zato cudi kako je bilo prazno ove godine.Citirati:
Originalno postavljeno od chiki