Cekajte,
Ne moze covek ni da ode na dan dva a davi e organizujete neko skijanje:ok: :yay:
Meni isto vise odgovara 14\15 tako da se jos cujemo oko organizacije :ski:
Pogled za štampanje
Cekajte,
Ne moze covek ni da ode na dan dva a davi e organizujete neko skijanje:ok: :yay:
Meni isto vise odgovara 14\15 tako da se jos cujemo oko organizacije :ski:
Fiat Marea karavan..
Ustvari trebaju mi poprečne grede. Magneti ne idu iz razloga sto ima neka udubljenja u krovu, tako da magneti ne bi imali punu povrsinu naleganja.
Citirati:
Originalno postavljeno od boki04
Evo spiska za dosada prijavljenih za IGRISTA 14 i 15 01.2006
1.POP67
2.SYMON x3
3.SKI BATA
4.AMATER
5.Ai SKI
6.CRAZY CONG
7.BOJAN x2
8.STEVAN
9.FLOW x4
10.NSW
11.JOVANITZA
Molio bih vas ako planirate da nekoga povedete sa sobom da to i naznacite da bi imao uvid u stvaran broj ljudi(zena )koji bi isli i da bih mogao da napravim okvirnu rezervaciju,POZDRAV SVIMA i:dziveli:
Na Zalost,IGRISTA 07 i 08 01.2006 se ODLAZU zbog jako losih vremenskih uslova,svi koji hoce da idu nedelju dana kasnije neka pozovu ili napisu ovde!Poizdsrav,POP
ja bih rado isla da nisam u to vreme na kopu :(
Jeste li jos zadnji dan za prijavu 4.1.2006,posto ja imam nekih obaveza ako ih zavrsim na vreme isao bih i ja na ski vikend ali jos nisam siguran:dontknow:
Ovako stoje stvari, moj kum bi odma mogao postati SKI MANIJAK po pitanju rakije,piva mislim kolicinski ali covek nije nikad stao na skije a ima zelju isao bi na Igrista samo je pitanje da li bi neko od vas ski majstora imao zivaca da ga malo poduci,posto ja jos nisam ni sebe bas naucio:)Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
Citirati:
Originalno postavljeno od Symon
Sto se toga tice Pop ima najvise zivaca, samo ti povedi kuma:dziveli: :cug:
Symone,verovatno ti je promaklo,ali medju SKI MANIJACIMA ima i ljudi koji jos nisu stali na skije a to ocajnicki zele,elem kazi kumu da dodje na Igrista i da ne brine naucicu ga da skija za 2 sata kao i jos jednog MANIJAKA,potpisujem.Ima li opremu?Pozdrav,POP:dziveli: :cug: :glavaozid :bootyshakCitirati:
Originalno postavljeno od Symon
Ima opremu za :dziveli: :cug: ali za skijanje tu je tanak tj. nema nista:)