jos kad bi znala sta je DINAFIT 3 F i skije gde bi mi bio kraj...:cool:
Pogled za štampanje
jos kad bi znala sta je DINAFIT 3 F i skije gde bi mi bio kraj...:cool:
stevo hvala sto si me uputio na pravo mesto :yay:
Aaaaa za vas devojke to je nesto drugacija procedura...:obrvajedn :obrvajedn ;)
Ne znam da li si ti Dunja koja mi je preko drugog foruma pisala na oglas za ski opremu u oktobru mesecu i da ti e-mail pocinje sa rasina,ali radi se o cipelama Dinafit 3 f i skijama ??????.Sto se tice pristupanja ski MANIJACIMA,jedini uslov je da si punoletna da ne bi niko morao da vodi racuna o tebi dok smo na skijanju.Salim se naravno,mi smo za sada mala skupina zaljubljenika u skijanje koji zele da produze ski sezonu tako sto bi putem ski vikenda posecivali razna skijalista na kojima ima snega i van zvanicne sezone.Na primer sada 23.11. je bio planiran ski vikend na Jahorini,ali zbog najverovatnije nedostatka snega necemo ici tada vec nedelju dana kasnije.Ako te nesto specijalno interesuje napisi i dodbices odgovore na sva tvoja pitanja.Uskoro cemo i zvanicno registrovati udruzenje pod imenom SKI MANIJACI,tako da cemo imati i odredjenu tezinu gde god se pojavili,uskoro nadam se i uz mnoge povoljnosti pri placanju aranzmana i ski pass-ova.Citirati:
Originalno postavljeno od dunja
Pozdrav,POP
Molim, i drugi put:ok:Citirati:
Pored toga sto sam blagajnik SKI MANIJAKA, predlazem sebe i za PR managera, vidite kako privlacim interesovanje i sa stranih sajtova;)
A i najlepsi sam:kez:
Malo sta bi me jos ovako obradovalo veceras:yay:Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
a jel??? :obrvajednCitirati:
Originalno postavljeno od Bata Bane
kako to? :)
e slazem se...Citirati:
Originalno postavljeno od stevan
imas moju podrsku na izborima :yay:
WUHU!:yay:Citirati:
svidja mi se vasa ideja...mada ne verujem da sam jos spremna da budem manijak :dontknow:
obozavam zimu, sneg, skijanje...ali kontam da bi se ubila s vama - iskusnim manijacima :(
mada ko zna...mozda se jedno dana i pridruzim vama :D