Ajde, ajde, opusti(te) se ;). Ako je protekao Tignes, neće pobeći ostale planine :sm018:
Pogled za štampanje
Ajde, ajde, opusti(te) se ;). Ako je protekao Tignes, neće pobeći ostale planine :sm018:
Pozdrav svima!
OGGY-film je sjajan!
Imam pitanje - da li je neko obratio paznju na igralista za decu 4+ na snegu i slicne varijante? Svaka info mi je bitna - idemo pocetkom januara... I jos nesto - posto idemo kolima sa detetom gde je najbolje da pravimo pauzu? Prenociste?
uh, Tignes je poslednje mesto gde bih ja išao sa detetom. (i sa odraslom osobom početnikom).
Mislim da ima neki deo iznad Val Claret-a. jako malo. "Garderie" kako se u FRA to zove.
Prenošte oko padove, verone... recimo IBIS kod padove. korektne cene.
U pravu je barrcode, ja sam bio smjesten neposredno pored tog skijalista za djecu. U Val Claret-u je, i stvarno je malo.
A slazem se i da Tignes nije bas idealno mjesto za pocetnika. Nije da nema blagih staza, ali su uglavnom dalje na planini, a sve staze koje vode u sama mjesta su prilicno strme...
Sto se prenocista usput tice, ako te zanima cimni me na PP pa da ti posaljem par linkova koje imam...
Mi cemo na stazu, klinca sam mislila da ubacim sat dva dnevno na ski zabaviste ili ski skolicu videla sam na netu da ima nekih varijanti. Nema nam nazad - osim ako nas ne dotuce grip
Fala Bata Bane, fala :)
Mada ni ovaj moj nije los:ok:
http://www.youtube.com/watch?v=p3mStw78bb4
E a moj je bolji, nja-nja-nja-nja :bootyshak
Zezam se, dobar je, vidio sam ga jos kad si ga onomad postavio. Eh Bane, Bane, budis uspomene na teske trenutke u zivotu...