that's the spirit......:jester:........:sm017:
Pogled za štampanje
that's the spirit......:jester:........:sm017:
[QUOTE=tataratira;28175]"Potpuno se slazem. Samo ja pod stilom ne podrazumjevam 'stilsko skijanje', vec kompletan 'attitude' jednog skijasa.Citirati:
znanje" je brzina, nema stilsko skijanje
ili
instruktorsko skijanje, sve po ps-u
Za mene Stil znaci izmedju ostalog: agresivan stav i agresivno skijanje, ne mora da bude u pitanju nevjerovatna brzina, nego energija koja izbija iz citave voznje.
-Brzina. Hmm. Mozda da, ali sa stilom, a ne ko kamikaza.Citirati:
ali to sve nakon ove tri stvari
- - brzina
- prohodnost (bilo kuda kiki svuda)
- stabilnost u doskoku
-Prohodnost? Anywhere, anytime, anything? ako na to mislis onda se slazemo.
-Stabilnost u doskoku. Tu se apslutno slazem, nemos za sebe reci da skijas 'anywhere i anything', ako nemozes ljudski da preskocis prepreku na stazi.
E to je vec vjestina kojom nikad necu ovladati.Citirati:
bonus pack
guranje u redu u svrhu pravljenja bar 30% više žica od ostalih
30% je u granicama prihvatljivog na balkanskim skijalištima
par dužina skija (imam duge skije)
naravno, energija dolazi iz adrenalina, a adrenalin iz bubrega (zamalo)
tj. iz brzine...nikako iz ego tripa nakon dobrog karvinga, nije da ga nema ali je hafifan
Objektivnu ocenu može dati samo stručnjak. Previše smo mi neobjektivni kod ocena. Možda jedino da damo na forum snimak, pa ga može neko prokomentirat.....Mene nije stid, imam svoja tri u podpisu
da skijam sa nekim čitav dan po raznim stazama
onda steknem utisak, malo je video nezahvalan za te procjene
Brzina uvek...samo na praznoj stazi...ali da se ne izgleda kao kamikaza amater nego kao kaskader amater
Ih. Pa moramo malo da mazimo svoj ego. Kad bi se iskreno zagledali u ogledalo(ili u filmic na youtube) onda bi znali kolko jos nista ne znamo.
PS
I ja cu da okacim jedan "nash domaci film" na youtube (cim ga skratim na velicinu koja moze da stane na youtube, ovdje je 25 minuta materijala).
I naravno da me nije stid, ali nisam bas odusevljen prikazanom vjestinom. Znam da mogu vise, samo kamerman sve uhvatijo dubijozne momente :cool:
Sapo, okaci ceo film na www.sendspace.com .
ima nas zaludjenika koji cemo ga gledati celog