Do ST. Morica imas 65 km vijugavog puta sto bas i nije 45min. voznje a Bormio mi bas nista ne obecava jos dodaj ski pas doplatu za svaki ( ukuono oko bar 70 evra), mada ako imas viska para onda udri i jedno i drugo :sm021:
Pogled za štampanje
Do ST. Morica imas 65 km vijugavog puta sto bas i nije 45min. voznje a Bormio mi bas nista ne obecava jos dodaj ski pas doplatu za svaki ( ukuono oko bar 70 evra), mada ako imas viska para onda udri i jedno i drugo :sm021:
Mnogo gresis za Bormio....
I te kako gresis za Bormio! Mmm Stelvio...
ko sad gresi? ja ili on!
Ma odes u Bormio ako hoces da skijas kao u svetskom kupu, u promo sezoni za malu doplatu dobijes i Livigno i St Caterinu i ostala mala skijalista u okolini. Ipak su Bormio i St Caterina bili domacini svetskog prvenstva dva puta u skorija vremena a priprema staza je beton! Da ne pricamo o kvalitetu hotela, banje bormio i banje vekije a na stazi pristupacnija klopa i pice nego na Kop-u. Uvek mozes u Livigno u shoping i zezanje ali od svega u regiji Bormio je naj naj!
Ipak je to grad star vise od 2000god koji je domacin jedne od najjacih trka svetskog kupa!
http://www.youtube.com/watch?v=dqFoDct44Ig
Poslednji put 2007.
Nisam rekao da je Bormio lose skijaliste ( mada licno meni je malo ) nego da je taj sistem nije bas uporediv sa Sestijereom. A inace ako se ide do Livinja onda obavezno se ide i u Bormio i St. Moric :ski:
Cao drustvo,
Poprilicno sam zagrejan da odem u Bormio u periodu od 10-17 Decembra, jedino me brine da ne bude isuvise hladno (mene nije toliko briga nego idem sa devojkom), a snega ce valjda biti dovoljno.
Je li bio neko sredinom decembra pa da podeli utiske sto se tice kolicine snega i vremenskih uslova?
Bio sam ja pre par godina.... To generalno ne moze da se predvidi mada je nedelja kada sam ja bio bila jako hladna do -30 na vrhu, ali nemoj da te to obeshrabri. Meni je Bormio jedno od najboljih skijalista na kojima sam bio. Takodje, imas sjajne terme....
Sledece sezone sam vec isplanirao nedelju dana u Bormiu.
E da, proveri datum kada je spust trka, mozda je zakacis, obicno je negde krajem decembra.
Odlucio sam da idem u sestrijere, smestaj u Villa Olimpico.
Cena 360eur po osobi a uracunato je:najam apartmana 7 noći, 6-dnevni ski pass Vialattea, posteljinu, peškire, konačno čišćenje (osim kuhinjske niše), ulaz u wellness centar, garažu te paket "Taste of Italy" koji uključuje: picu, bezalkoholno piće i večeru sa švedskog stola bez pića.
Sta misle experti, jesam dobro prosao ili preplatio?
Planiram vec do kraja sedmice uplatiti
E pa vrlo se verovatno vidimo tamo (samo da sef da blagoslov, pare su spremne). Preko SkiBusa je jeftinije ali si ipak ovako smesten u Vili Olimpiko a i to nesto znaci, puno snega ti zelim i kuvanog vina