Gde si FLOW manijace serbo-fracuski?Hajde napisi ti nama kako si se proveo,mada znam da nisi imao prilike da vozis board!Pozdrav,POPCitirati:
Originalno postavljeno od Flow
Pogled za štampanje
Gde si FLOW manijace serbo-fracuski?Hajde napisi ti nama kako si se proveo,mada znam da nisi imao prilike da vozis board!Pozdrav,POPCitirati:
Pisi malo o nocnom zivotu,kakve su cene?:dziveli: :cug:
Pa, kad će više te slike?????:confused:
Ja ne mogu da čekam, odo' u Poljsku.:yay: Možda me opet trefi koji dan u Zakopanima:ski:.
Gledeamo se u Generlštabu kad se vratim. Poz za sve SKI MANIJAKE.:ski:
Pozdrav Ski Bati i srecan put u Poljsku i da ti nama tamo skijas kao prosli put i bolje!
A danas se ekipa SKI MANIJAKA u sastavu SYMON,STEVA,CRAZY KONG i ja,nasla na lepim DIVCIBARAMA i bilo je super,uz fenomenalno lep i suncan dan kao prijatno drustvo SKI MANIJAKA JUNIORA za sada anonimusi u buducnosti nosioci ove price!Na nasoj galeriji mozete videti slicice sa danasnjeg skijanja!Pozdrav svima,POP
jako je dobra ponuda za Brezovicu,ako bude novaca,ima nas iz NS-a koji cemo vam se pridruziti...Veliki pozdrav
Vratio sam se sa Jahorine, bilo je EXTRA!!!
Isao sam sa Kabezom (studentska ekipica sa fon-a), bili smo smesteni u vili Olimp koja se nalazi kod vikend naselja na Poljicama. Vila je potpuno nova, sobe su extra. Vreme nas nije bas posluzilo ali je zato ekipa bila super. Jedno vece su nam organizovali voznju ratracima do kafitja Orangina koji se nalazi na stazi Ogorjelica. Ne mogu da Vam opisem kakav je osecaj, to morate da dozivite!!! Trebali smo i da se spustamo sa paraglajderom ali je vreme bilo lose :( Jedan dan smo isli do Sarajeva u Bash Charshiju. Moram da pohvalim tjevape u Zelji, odlicni su! Sve u svemu prezadovoljan sam :))) Inace isao bih i ja na Brezu ako me primate ;)
Pozz
Drago mi je da si se zadovoljan vratio sa skijanja,a to sa ratrakom i nocnom voznjom smo mi na Brezovici doziveli i taj osecaj razumeju samo oni koji su se vozili!Citirati:
Originalno postavljeno od Krecha_86
Sto se Brezovice tice,dobrodosao si svakako,koliko u sredu cemo detalje da objavimo i da se uplate izvrse!Pozdrav,POP
Gospodo manijaci,
jel' ima interesovanja za jedan produzeni vikend na Kopu ?? :yay:
Mozemo li nesto da organizujemo, ili bar individualno ?! :cool:
Ako se nesto uspe organizovati zainteresovan :ski: :yay: :yay:Citirati:
Manijaci priblizava se BREZOVICA,hajde ko ide neka se javlja,treba se organizovati.hehehe i ja za sada od MANIJAKA idemo.Pozdravljam vas i pozivam da skijamo zajedno!POP
Pozdrav Manijacima od Manijaka sa Brezovice.
Pope, na poslu sam a kacket ne skidam, strendzerosi me gledaju i nista im nije jasno.
Najavljuju za ovaj vikend lepo vreme. Videcete slike kad se vidimo.
Pozdravi puno Crazy-ja i ekipu.
Pozdrav Mija,
Imam dosta posla ovih dana pa nesto slabo pisem po forumu, ali redovno citam.
Stavio sam dete na skije prosli vikend i ne ide joj lose...(mada nije talenat kao Andy :) )...da ce Bog pa dogodine da joj cika Vrag pokazuje neke finte :ski:
Pozdrav svim Manijacima sa Breze
Znas sta Crazy,
napravicemo od Mije skijasicu bolju od Kostelicke.
Pozdrav tebi i Miji od Mije:ski:
Kakva je kombinacija?Citirati:
Bojo,
nije bilo interesovanja sa foruma, te sam sa nekom svojom ekipom iznajmio app. u Konacima i to je to... Ako ti je frka za smestaj - bilo je jedno potkrovlje u RAJu kod Ljube (ali nema kuhinju) i kod Shoce u naselju sa PP.
Hoteli, Olga i Putnik - bilo je mesta, isto PP.
Evo konacno i mene
I mene.:dontknow: Zelim vam lep provod na Brezi...
baneeeeeee ni ti ne mozes da ides :( ???
joooooj jedva cekam da odem bweeeeeeee nisam mesec dana stala na moj bordic :p i ne mogu da docekam :)
Bojo da znas samo da nosim gruzansku rakiju, skoro je dobra kao chachanska....Citirati:
Originalno postavljeno od bojo
izvinite,nisam mogao...sta da radim rmbacim kao ludak...Citirati:
Originalno postavljeno od hehehe
sutra sam na Divcibarama pa ako ima zainteresovanih da bordamo malo...:yay:
malaaa rasplakaces nas...:cug: :yay:Citirati:
Originalno postavljeno od jovanitZa
Ma rakiju nosim na Brezovicu... Ajde s nama.Citirati:
Originalno postavljeno od bojo
Ma sto bre ljudi samo kukate????:sm018:
Dajte malo vedrije o svemu.
Prosla grupa Manijaka koja je bila na Brezovici - svi su polozili test i uklapaju se u profil manijaka sa Brezovice. A kolko ovde vidim i hehehe je na korak od polaganja prijemnog. Za jovanitzu cemo videti sledece nedelje, ali s obzirom da vozi board, imace i tezi test!
Hehehe, nemoj zaboraviti tu rakiju molim te. Ja sam ljubitelj dobre prepecenice (nikako ispod 50 stepeni) i strogo SLJIVA.
Veliki pozdrav za POPA - poglavicu SKI MANIJAKA od "hrabrog ratnika"
VRAGA!
HAUG
:ski:
Čuj zaboraviti... Mali problem je što nemam vremena pre puta posetiti taštu, bilo bi je više (rakije), al ne brini, naći će se nešto na lageru. Jeste prepečenica, i jeste od šljive, i dobra je. Prava gružanka (opet mislim na rakiju):) .Citirati:
Originalno postavljeno od vrag
Tako bre hehehe,:ski:
e zbog ovog cu ti progledati kroz prste kad polazes za manijaka!
:cug:
Moze polaganje, bilo kakvo, al ocu i :sm019: :sm019: :sm019: .Citirati:
hehehe...
E sad, to ce biti malo teze ali ako ti organizujem polaganje za vikend bice i toga!
;)
Hmmm... a jel se i na Brezovici 01.04. (subota) i 02.04. (nedelja) racunaju u weekend?:)Citirati:
I jos nesto... Zna li iko ovde sta Vrag podrazumeva pod MANIJACKIM testom, da se bar psihicki pripremim?
Odpozdrav i uvecani pozdrav za duplo za mog prijatelja Vraga,a u subotu posto nece biti skijanja,spremite nam ispitni materijal i pizzeriji TINA pa da potrosimo sve prvo vece!Pozdrav SVIMA ali SVIMA na najlepsoj planini u SRBIJI!POPCitirati:
Nemoj da prodjes kao na igristima prvo vece ;), vidim imate i takmicenje u rakijama: gruzanska, cacanska, sljiva, popova kajsija. Po mom misljenju kajsija je apsolutni favorit, kvota 1.05 na popa :D.Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
Ja ne mogu sa vama na Brezu, imam kolokvijum 6.aprila :(
Jbt. bas sam hteo da idem...
Mnogo je kume....:sm021:Citirati:
Originalno postavljeno od Misko
aaaaa popova rakija je VRH!!!
u najavi mi nece biti dobro :)
mishkooooooooooooooooooooooooooooo ajde i ti bweeeeeeeeeeeeeeee :******************
Mala ti ta kvota hehehe, izgleda da je ta tvoja gruzanka apsolutni favorit.
Provericemo ...:cug: :cug: :cug:
Naravno da cemo proveriti... a mozda budemo i skijali... hehehe
Vi jos ne znate, POP zna,
kod mene nema "gruzanke" ni bilo kakvog dopinga pre skijanja:ski:
Posle ide sve al dok se skija nema zezanja. Ja jesam MANIJAK ali imam zelju da i narednog dana SKIJAM !!!!
Znas ono:
...danju skijam a ludujem nocu...:ski: :cug:
Lepo sam vam rekao braco po skijama,ROKENROL(citaj srpski),a sto se rakije tice,Misko hvala ti na izuzetno visokoj kvoti na moju rakiju.Ja neznam ko sta voli i koliko mu je koja rakija omiljena ali na skijanju se sve pije.Vrag je disciplinovan i ne pije tokom skijanja mada se i nema vremena za neku ozbiljniju kolicinu alkohola!U svakom slucaju nadam se super provodu i skijanju!Pozdrav,POP
cini mi se da ja ne bih smela vishe pre skijanja da se zezam :) :) :)
ljudiiiii jedva cekam da vas vidim ponovo sve ;)
Sve vrste zezanja pre skijanja su dozvoljene ali neke jednostavno ne preporucujem. Npr:
Ispijanje "gruzanke" u velikim kolicinama, boravak u Popovoj blizini (zbog "dzepnih izdanja" :cug: izbegavajte ga i koristite radijus veci od 20 m ),
igranje fudbala u ski pancericama, i sl.
Šta bi sa tvojim šlemom ?Citirati:
Originalno postavljeno od jovanitZa