dok ne krenete sa formulama, svaku dalju raspravu
sFatam neozbiljno...:D
Pogled za štampanje
dok ne krenete sa formulama, svaku dalju raspravu
sFatam neozbiljno...:D
Kad ti objasnjavas onda je to obrazlozenje, a kad ja objasnjavam onda "mnogo sam pametan" :sm011:
Ja napisah zasto je to tako kako je, a pametan ce nesto i da nauci ;)
Vi ste ludi, al bez uvreda, to normalno danas... Put cist, suncano, jos je u minusu, nikad vise borderki (ne znam iz kojih rupa iskocise...),.a ja suncam gips :-D i ima neka loknasta tetka iz Nisa, ne da cima rakiju... :-D
u kakvom stanju su staze bile danas,jel rade sve zice?
Ninic, jel me zajebavas?
:sm021:odkud znam,one gondole su toliko osetljive da mozda ne rade kad je previse suncano!!!:sm021::sm021::sm021:
ја изгорео, а и имам жестоку упалу од трчања за ученицима који никако да слушају...
све радило, а Срби ко Срби кукају како тврда стаза (а кад их питаш да иду у дубок/ мек, кажу да си луд и терају те у три лепе)
имају сад лепо плаве које су мекше, ал им је изгледа фазон да се диче како скијају црвеним...!:sm006:
спуштам ја непослушног ђака низ Коњарник, кад видим групицу од троје скијаша како крећу у спуст...:awm2::couto: издвојио се баја од троје и ја наслућујем, а немоћан (оде он) гледам како недужна човека јаши од позади (с опроштење)... како га скупио зауставили су се, не знам ни ја како мало пре топа на укрштању 1а и 1... имао је срећу што се диго...:awm2:
ОПРЕЗ!!!! Снег који се топи поред пута је повуко земљиште и пар већих и мањих стена!!! Причам о путу Кална- Коњарник. Било је пар кретена БГ табле (но хард филингс) који су у повратку баш на тим деоницама летели, а у колони је било око 15 аутомобила. Натера те на одрон и немаш где! Не знам каква им је процедура око тога (кад имају намеру да то склоне), ал будите обазриви...!
Извињавам се ако сам омашио које слово, куцам само левом руком...:yay:
П.С. ракију од мене више нећете пробати, јер не поспешујем ломљење на стазама. хвала на разумевању
Drugari, verovatno da mi je danas ispao mobilni samsung crni koji ne vredi al meni vredi jer je sluzbena kartica u njemu pa ako se nadje neki posteni pronalazac neka se javi na 0631312130.
a 90% da je ispao na relaciji jendo 200-300 metra pre one barakice gde se prodaju ski passevi na konjarniku pa sve do barakice. jer kad sam kupio ski pass video sam da ga nema pa sam mislio da je ostao u kolima.
Danas skijanje na Staroj planini zaista odlicno...suncano, radile sve staze...sto se tice stanja staze, po mom misljenju, na vrlo, vrlo zadovoljavajucem nivou. Prvi put sam skijao na novootvorenoj stazi 5, 5a i mogu da kazem da sam bas prijatno iznenadjen. Sirokaaaaa, fenomenalno utabana, mozda po necijem ukusu tvrda, po mom bas kako treba. Jedina mana je sto je kratka :( mozda je to posledica skijanja u Francuskim ski centrima, pa mi sada ovo nase sve kratko :)
ja sam danas otisao da probam nove staze i smorio se za sve pare.... po mojoj proceni od novih 10km staza 6 su ski putevi, mnogo vise vremena se provodi na gondole i zicare nego u skijanju... probao 7a i mislim 5. staze su lepe nije da nije ali za moj ukus ne... i brzo smo se vratili nazad na stare staze gde je bilo ekstra. Inace spustio sam jednom i onu sto ne radi i bilo je pravo mucenje jer je toliko zaledila da sam imao osecaj da skijam po stenama a ne na snegu.
још актуелности: у Ски центру ради 5 редара, који стоје на почетним и завршним станицама жичара (Коњарник и Сунчана) и један за део новог скијалишта... једина им је мана што стоје и чекају да се нешто деси: био сам очевидац, па прујавих, рече ми чика редар, да кад га запамтим да се јавим (ја пробах да се сетим црвеног шушкавца, ал сва срећа па није било још 60 скијаша у црвеним јакнама)... :/
од извештаја о несрећама као и о увиђајима полиције, дуго, дуго неће бити ничега...
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...69515421_n.jpg
U novom ski centru Babin zub na Staroj planii, u utorak i sredu, 6 i 7. marta, Skijaški savez Srbije i Ski klub Niš organizovaće međunarodno takmičenje “EVROBALKAN KUP”, iz kalendara FIS takmičenja. Ovo takmičenje je ujedno i Državno prvenstvo Srbije, a održaće se za kategorije kadeti, juniori i seniori u muškoj i ženskoj konkurenciji.
detaljnije http://vesti.knjazevac.org.rs/?p=22435
Da i ono najvažnije Takmičenje će se održati na stazi Konjarnik, koja će tokom ova dva dana biti zatvorena za druge skijaše, a tokom treninga, koji će se održati u ponedeljak 5.marta, zatvorena će biti staza Sunčana dolina. :dontknow:
Mislim da gresis. Drzavno Prvenstvo Srbije se odrzava na skijalistu ,,Iver,, tj. Mokra Gora, a datum je 9. 10. i 11. februar. A ,,EvroBalkan Kup,, je, kao sto si rekao, medjunarodno takmicenje.
Ako koza laže rog ne ...
takmicenje na mokroj gori je bilo kao i u Italiji .
Nisi ocigledno gledao slike ispod texta...
puno pozdrava
Znači ništa od skijanja 3 dana na BZ :(
ма где сам се сетио панталона и капе и овако сам ћорав на даљину... да сам га сликао, па да покажем слику... лепо мени очух пева: ,,Свет је леп када сањамо''....
види га мачак што је постао безобразан :*
Na Mokroj Gori se u vreme koje si naveo odrzava drzavno prvenstvo za kategorije D1 i D2 (Deca godista 2000-1998). FIS Evrobalkan Kup je ujedno i drzavno prvenstvo za kadete, juniore i seniore (posto se oni takmice u okviru FIS kalendara).
Inace FIS Evrobalkan Kup je jedino takmicenje u Srbiji (prva FIS trka na Staroj planini) u okviru kojeg ce se voziti i veleslalom. Start ce biti negde oko treceg stuba Suncane doline, a cilj na dnu Konjarnika. To znaci da ni Suncana dolina (iako ce biti otvorena) nece biti 100% slobodna za turiste. SL se vozi u utorak, a GS u sredu (http://www.fis-ski.com/uk/604/1228.h..._suchsector=AL). Organizator je Ski klub Nis.
Prema entry formama koje smo do sada primili, na trku dolaze takmicari iz 12 zemalja, ukljucujuci i Slovence (malo je nedostajalo da dovedemo i jednu ekipu iz Italije), sto obecava fantasticno skijanje koje stvarno vredi videti uzivo.
Extra objasnjenje :yay: Doduse moje interesovanje je vezano za decu 1 i 2, pa sam smakao sa uma da je kalendar, zaista, komplikovano pratiti. Svaka cast za trku, siguran sam da ce sve biti odlicno organizovano. Zelim lepo vreme i puno raspolozene publike:dziveli:
Ajde, navijamo za Mashu! Sve najbolje i da ovo malo vremena prodje sto pre! :)
Hvala puno. Sledeca sreda je nasa:sm011:. Mada se bojim da joj ne produze kao sto su produzili SRB PI-ju. Ali boze moj, puno bilo, malo ostalo.
Ma puno je samo kad biju. Samo da sve bude u redu. :ok:
Tu smo, bar da popijemo neki sokic na stazi ove sezone ako vec ne budemo skijali.. nadam se da cemo skociti do BZ neki od sledecih vikenda, sto i vama zelim, dodjite ako budete mogli bar na cist vazduh i setnju po planini.. :sm018:
I nama se otvaraju neke mogucnosti...Mozda, mozda:sm004:
Mislim da sam nasao pravu vest za Vas http://vesti.knjazevac.org.rs/?p=22457 :dziveli:
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...18596976_n.jpg
Predstojećeg vikend aodržaće se druga po redu Puzzle planinska avantura & party vol 2 !!! koja je planirana kao Jednodnevni ski & party izlet Babin zub/ powered by: Red Bull.
Prva avantura je bila veoma uspešna o čemu govore i naše fotografije.
Nova avantura održava se u subota, mart 10, 2012. u 8:00 pre podne do nedelja, mart 11, 2012. u 6:30po podne.Pogledajte kompletni program desavanja...:sm019:i naravno spremite se za dolazak :ski::dziveli: na ovu predivnu planininu u još jednu nezaboravnu avanturu.
detaljnije http://vesti.knjazevac.org.rs/?p=22457
Eeee, ovo cu da shvatim kao provokaciju... posto kazes za Vas tj. u mnozini ovo se odnosi i na mene a ne samo na macak011... Pa bre vlada019, nisi obratio paznju na onaj red Age:eek:, tu jos pise broj 45... pa gde cu ja na te zurke:jester:, kako zeni da objasnim gde idem, pobogu to je za SRB PI-a ne za mene...
Salim se, naravno, ali za mene je jos rano. Teka kada skinemo gips, dakle zadnja dva vikenda u martu dolaze u obzir.
http://www.rtv5.rs/sw4i/box/image.jp...d=1857&thumb=1
Stara planina otvorila je danas prvu stranicu svoje međunarodne sportske istorije. Na njoj je, po prekrasnom vremenu i u odličnoj organizaciji Skijaškog kluba “Niš”, počelo međunarodno takmičenje “Evrobalkan kup”, na kojem se osvajaju bodovi za svetsku rejting listu, Pod tradicionalnim pokroviteljstvom Grada Niša, nastupili su takmičari iz 13 država, a glavnu borbu vodili su skijaši iz bivđih jugoslovenskih republika.
.
detaljnije http://vesti.knjazevac.org.rs/?p=22513
ако ми скину гипс, ће да дођем...
па да :) у сваком случају хаварија (:
Оvaj put možete uživati ? - Temska - Topli do - Babin Zub
нисам разумео? ако направе неку жицу из Т. Дола, скраћује путовање за доста.. :)
Хтео бих да питам - овога пута може да се користи?
:) ај си напиши на твој језик, лакше че се разберемо...?