A i to zavisi gde se skijaš. U centrima sa velikom visinskom razlikom, pođeš sa vrha po staklu da bi se na dnu skijao po vodi.
Pogled za štampanje
Onda i treći par, za skijanje na vodi.
Pozdrav!
Vidim u Intersportu sniženje skija,za oko mi je zapela Fisher Progressor F18, pa me zanima vaše mišljenje kakva je skija.
i još primijetih da je jeftinija u Hrvatskoj za 100KM nego u Bosni.
Hvala Stekane!
Neki savet/iskustvo za ski kacigu sa vizirom? Svidja mi se, deluje da je jako praktična, gledao sam neke Salomon, marka mi nije bitna.
Moje iskustvo, ćerka skija sa naočarima i “flip” OTG kaciga je najbolje rešenje (za naočare / maglenje istih).
Lično je ne koristim zato što često skijam kroz šumu a tu može za jedan dan da se izgrebe maska / vizir.....
Kaciga sa vizirom - kao i obična samo sa dodatkom “flip” maske - nije svaka kaciga sa vizirom OTG... Kao što i maska nije svaka OTG..
Teorijski možeš da zameniš samo vizir, ali u praksi pitaj prodavca da li imaju i koja je cena. Slično kao kod maske što na većini možeš da skineš “staklo” i zameniš, samo što niko nema zamenska stakla da prodaje..
Grebanje vizira prakrično znači zamena kacige, a maska je mnogo jednostavnija i jeftinija opcija :)