Ma mora pasti :)
Ja sam se nervirao nedelju pre polaska sto je svaki dan suncano, i pomislim, kad mi dodjemo ima da se stroposta jedno metar novog, molio Boga za dva dana sunca...kad ono, i cela nasa nedelja je bila sjajna sa vremenom
Pogled za štampanje
Ma mora pasti :)
Ja sam se nervirao nedelju pre polaska sto je svaki dan suncano, i pomislim, kad mi dodjemo ima da se stroposta jedno metar novog, molio Boga za dva dana sunca...kad ono, i cela nasa nedelja je bila sjajna sa vremenom
Poz svima, pošto drugar i ja možemo tek od februara da idemo, propuštamo agencije. Pa me zanima da li neko zna kako do 3 doline najeftinijim putem?
Gledali smo easyjet i ispadne solidnih 150eur po osobi ali od Ženeve do 3doline je još nekih 140 eur povratna.
Možda ima neka jeftinija varijanta iz Bg-a a da nije avion? Je li iko do tamo putovao bez agencije i kako?
Hvala :)
i ja pratim svaki dan samo nesto malo pada po 1 cm...a do 11. ima jos dve nedelje, ako ja umem da brojim...
trebalo je sinoc da padne malo preko 20cm , a jos im ne radi web cam sa danasnjim slikama da proverim.
Videh na nekim prognozama da od 03.01. treba da pada nekih 4-5 dana svaki dan.
Nadam se da ce zatrpati 10. ii 11. bar 100 cm friskih pahuljica pa da uzivamo u off, inace tesko, vide li one stencuge oko VT.
Inace La Tanija mi izgleda naj za off, šuma svuda okolo i tesko da ima mnogo kamenja.
Evo sad pustise web cam i izgleda da je panulo do 20 cm max.
Pozzz:sm018:
Mi smo isli do Bazela Wizair-om, uzeli rentakar (400km) i ko gospoda stigli na skijanje sa rukama u dzepovima. Stvari smo poslali autobusom sa grupom sa kojom smo trebali da idemo
150e avion, 55e rentakar po coveku, 45e benzin i putarine (zaboli smo dizel auto). Toliko bi nas izaslo i da smo kolima krenuli iz Beograda sa jednim spavanjem usput, i to pod uslovom da idemo dizel automobilom koji manje trosi
Zavisi koliko bi vas bilo u kolima.
putarine sa vinjetom od 30 dana, tunel u oba smera i parking za 7 dana je oko 300e
ako se ide po ograničenju sa dizel automobilom i troši oko 6.5 litara to je 29*6.5*1.5=282.75e
Za toliki put bih dodao i prenoćište u italiji za oko 20e po osobi što znači da ako ide 4 osobe put može da ispadne 150e po osobi kolima što je 50-60e više od autobusa.
e, pa neka se sneg smilovao da malo napada.
Jos uvek pada pristojnim intenzitetom.
http://www.valthorens.com/winter-en/...vecam.550.html
:ski:
Zapravo, najjeftiniji rentakar bio je za 8 dana (posto zbog termina letova negde gazimo i osmi dan) oko 230eura, Svajcarska je nesto skuplja po tom pitanju od Francuske. Ali, prilikom online placanja avio karata, ponudjena nam je i ta opcija na WizAir sajtu, i to po ceni od 160e
Nas trojica, 160e renta, 40 chf vinjeta, 7e deo autoputa kroz FRA x2 i ukupno nas je čorba kostala po 30e svu trojicu. Dakle, 160 renta + 90e dizel + 45e putarine
A još smo jedan dan išli na izlet do Chamonix-a...sve u tu cenu uračunato
i to je za sada vise nego dovoljno :)